Crysis

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
Conscious

Crysis

Příspěvek od Conscious »

Protože se povedlo "uniknout" PC demu o něco dříve než by mělo vyjít,přináším vám dnes několik screenů a dojmů z hraní téhle pecky. Obával jsem se že to bude na mé sestavě absolutně nehratelné a nebyl jsem daleko od pravdy. Ale demo je vychytané naprosto k dokonalosti a nabízí opravdu širokou škálu nastavení takže se to dá rozjet na spoustě mašin. Každopádně je minimem 1GB ram a procesor alespoň Athlon 2800+. Na nízké detaily ale hra vypadá dost uboze,zkoušel jsem i střední a high (very high jsou zamčené,asi DX10) a nakonec jsem to vybalancoval na 1024x768 na high s tím že to prostě sem tam cuká ale hratelnosti to nijak nevadí. A u grafiky nelze jinak než slintat,střídání denní doby,parádní východ slunce a uvěřitelné prostředí (na pláži krabi,potkal jsem tam v noci želvu,slepice atd.),vše je v pohybu a většina věcí jde zdemolovat nebo sebrat. A následně i použít. :lol: Jel jsem na člunu,řídil nějaký auto a užíval si to jak už dlouho nic. Pravidelně sem dávám nové hry a vždy je vychvaluju ale tohle strčí všechny Stalkery a Bioshocky do kapsy bez mrknutí oka. A co jsem ocenil nejvíc - máte tělo - jev ve střílečkách poměrně neobvyklý. Házíte reálné stíny na vše,vidíte si nohy a používáte ruce,dokonce i posvícením baterkou do svého stínu zmizí jeho takto osvícená část. Jsem fakt unešen. Demo lze stáhnout z tiscali games,tam je mirror nebo linky na další místa. Má 1,9GB tak s tím počítejte. Rozhodně kupuju full,tohle si nenechám ujít. Nicméně abych jen nechválil - podobnost s Far Cry je až přílišná a to mi malinko vadí i když graficky a nábojem to ta hra naprosto vyvažuje. Tak pár screenů z mého hraní a můžeme se těšit na plnou. 8) 8) 8) 8)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Tak. Mám jich mnohem víc,ale seknul se mi upload tak to zkusím později. Na ukázku to ale asi stačí,kdo na to máte PC a připojení na sosnutí tak nebudete litovat. 8)
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“