Protože se povedlo "uniknout" PC demu o něco dříve než by mělo vyjít,přináším vám dnes několik screenů a dojmů z hraní téhle pecky. Obával jsem se že to bude na mé sestavě absolutně nehratelné a nebyl jsem daleko od pravdy. Ale demo je vychytané naprosto k dokonalosti a nabízí opravdu širokou škálu nastavení takže se to dá rozjet na spoustě mašin. Každopádně je minimem 1GB ram a procesor alespoň Athlon 2800+. Na nízké detaily ale hra vypadá dost uboze,zkoušel jsem i střední a high (very high jsou zamčené,asi DX10) a nakonec jsem to vybalancoval na 1024x768 na high s tím že to prostě sem tam cuká ale hratelnosti to nijak nevadí. A u grafiky nelze jinak než slintat,střídání denní doby,parádní východ slunce a uvěřitelné prostředí (na pláži krabi,potkal jsem tam v noci želvu,slepice atd.),vše je v pohybu a většina věcí jde zdemolovat nebo sebrat. A následně i použít.

Jel jsem na člunu,řídil nějaký auto a užíval si to jak už dlouho nic. Pravidelně sem dávám nové hry a vždy je vychvaluju ale tohle strčí všechny Stalkery a Bioshocky do kapsy bez mrknutí oka. A co jsem ocenil nejvíc - máte tělo - jev ve střílečkách poměrně neobvyklý. Házíte reálné stíny na vše,vidíte si nohy a používáte ruce,dokonce i posvícením baterkou do svého stínu zmizí jeho takto osvícená část. Jsem fakt unešen. Demo lze stáhnout z tiscali games,tam je mirror nebo linky na další místa. Má 1,9GB tak s tím počítejte. Rozhodně kupuju full,tohle si nenechám ujít. Nicméně abych jen nechválil - podobnost s Far Cry je až přílišná a to mi malinko vadí i když graficky a nábojem to ta hra naprosto vyvažuje. Tak pár screenů z mého hraní a můžeme se těšit na plnou.
Tak. Mám jich mnohem víc,ale seknul se mi upload tak to zkusím později. Na ukázku to ale asi stačí,kdo na to máte PC a připojení na sosnutí tak nebudete litovat.

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01