Najednou mi nejde internet, poraďte prosím
Moderátor: Rudi
Moc se nesměj, mi jsme se taky jeden den srali s novým C2D, přeházely karty, paměti, všechno a nakonec jsme zjistili že se nám nechce pustit PC jen kvůli tomu že se asi nějako sekl modem. Tak jsme restartovali a už to běží nějakej pátek OK. USB zařízení jsou pěkný sviněRitchma píše:![]()
![]()
Ten poslední byl dobrej
![]()
![]()
![]()
Jinak sem ztratil nervy, osekal instalačku windows a nainstaloval, teď to šlape jak hodinky a internet jde konečně

www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D
xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D

xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Najednou mi nejde internet, poraďte prosím
Btw...avast, kerio a ostatní co tam máš sou uplně k ničemu
Já mám NOD32, Outpost firewall a PeerGuardian...netvrdim, že je to 100% ale rozhodně je to na vysokej úrovni 

E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
nevim proč ale některý antiviry nebo firewally když nainstaluju tak se mi potom úplně posere komp, všechno je pomalý jako svině a musim to v nouzovym režimu odinstalovat a pak se to posere ještě víc asi jako v minulym případě kdy sem musel znova nainstalovat windows. Nakonec mam norton anitvirisu a kerio firewall a sem v klidu
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
ja mam stejnou zkusenost s keriem.. komp byl hrozne zasekanej, tak jsem ho zase dal pryc..Ritchma píše:nevim proč ale některý antiviry nebo firewally když nainstaluju tak se mi potom úplně posere komp, všechno je pomalý jako svině a musim to v nouzovym režimu odinstalovat a pak se to posere ještě víc asi jako v minulym případě kdy sem musel znova nainstalovat windows. Nakonec mam norton anitvirisu a kerio firewall a sem v klidu