chtěl jsem do auta navi, nějakýho tomtoma apod, pak mě napadlo že bych moh radši koupit PDA s GPS modulem kterej bude mít širší možnosti využití, tak se chci zeptat jestli někdo nemá zkušenost - poradí s výběrem.. našel jsem tyhle 3 který by mi asi vyhovovali, maj 3,5 displej (s větším jsem nenašel) a výkonově na tom asi budou tak nějak stejně
Asus MyPal A639
hp iPAQ rx5730 Travel Companion
Mio P550M DigiWalker
PDA navigace
Moderátor: Rudi
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
PDA navigace
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Re: PDA navigace
Matka a jeji pritel maji Asuse (model ti ted nereknu, ale je to tak rok Z5) a jsou s nim hodne spokojeni.. 2x Chorvatsko a neco po CR. Kupovali to hlavne kvuli tomu, ze je to vice vyuzitelne nez klasicka navigace...
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Palm Tungsten T3 + TT + BTGPS = Velká spokojenost.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
Mám tu před sebou rx5935, vyhrála to přítelkyně na nějakém workshopu od HP, vypadá to docela obstojně a funguje taky obstojně.
Gr33N MoNsT3R
Já si na to pořídil prastarýho Axima X5,k tomu teď novej CF GPS modul i-tec SIRF III,nabíječku do auta a podobný kraviny,vyšlo mě to celý na nějakých 3500 a jede to jak z praku. Používám rovněž iGO 2006 plus. Super. Jinak kdybyste někdo měli pro i-GO mapu ukrajiny byl bych vděčen,mám celou evropu jen východní ne a zrovna UKR mě eminentně zajímá. 

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
Taky jsem radši volil variantu PDA s GPS než klasickou navigaci
používám Acer N35 + iGO 2006 a naprostá spokojenost
tady můžeš počíst o různejch zařízeních, na foru zas zkušenosti a vychytávky s navigačnim sw
http://www.ce4you.cz
používám Acer N35 + iGO 2006 a naprostá spokojenost
tady můžeš počíst o různejch zařízeních, na foru zas zkušenosti a vychytávky s navigačnim sw
http://www.ce4you.cz
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT