popr co byste poradili vi za nove auti... u toho hiundaye me presvedcuje ta 6 leta zaruka a zdrarma servisni prohlidky po dobu zaruky...
pozadavky: nizka cena
NOVE
aspon el predni okna
motor aspon 1.4
klima vyhodou

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

mám to starší 1,4 74kw 101k a jede to šlušně
 mám to starší 1,4 74kw 101k a jede to šlušně  http://www.renocar.com/chevrolet/aktual ... u-zdarma-/" onclick="window.open(this.href);return false;
 http://www.renocar.com/chevrolet/aktual ... u-zdarma-/" onclick="window.open(this.href);return false;

záruka stejně k ničemu
 záruka stejně k ničemu 
  prace je.. penize se pomalinku zacinaji spradat
 prace je.. penize se pomalinku zacinaji spradat  ted jeste sehnat nejake vyhodne financovani pres nejakeho agenta... ted nevim kdo.. ale proste nakej capek mel nekde lizacku pres nakeho znameho a preplacel jen 1500!!!!!!!!
 ted jeste sehnat nejake vyhodne financovani pres nejakeho agenta... ted nevim kdo.. ale proste nakej capek mel nekde lizacku pres nakeho znameho a preplacel jen 1500!!!!!!!!Asi tak noRudi píše:nechápu koupi fungl novýho auta, kor u tebezáruka stejně k ničemu
 Kor koupě takový sračky co tady padly
 Kor koupě takový sračky co tady padly  Hodně levný auto co má smysl je Polo GTI
 Hodně levný auto co má smysl je Polo GTI  
 Jinak nechápu smysl koupit ti novou sračku za 2kila s motorem co má 80koní a všechnu normální výbavu běžnej nekorejskejch automobilek za příplatek, neni lepší si za to koupit radši 2, 3 roky starý auto, ale nějaký normálnější ?
 Jinak nechápu smysl koupit ti novou sračku za 2kila s motorem co má 80koní a všechnu normální výbavu běžnej nekorejskejch automobilek za příplatek, neni lepší si za to koupit radši 2, 3 roky starý auto, ale nějaký normálnější ?  Nebo bych pochopil kdyby si to sháněl pro babičku...
 Nebo bych pochopil kdyby si to sháněl pro babičku...

Nějak nechápu logiku vysypat 3kila za auto který je komfortem a výbavou srovnatelný jako ten 20let starej bramborák za kilo, ale až mi bude 45 jako tobě, tak to třeba pochopimmilosh píše:Tady na TF kde novy auto nema skoro nikdo ti moc lidi asi neporadi, kor zavodnici ve 20 let starych bramboracich

ale proste ja uz nechci zavodaka.. chci neco na obycejne pojezdeni... problemu s fizlama uz sem mel hoodne
 ale proste ja uz nechci zavodaka.. chci neco na obycejne pojezdeni... problemu s fizlama uz sem mel hoodne  a s timhle autem by se frekvence nastevy police z 2x mesicne zvysila na 10x mesicne
 a s timhle autem by se frekvence nastevy police z 2x mesicne zvysila na 10x mesicne 
 ...Nikdo mu tady nenutí žadné 2olet staré plečky
 ...Nikdo mu tady nenutí žadné 2olet staré plečky   
  ..Tedy pokud se bavíme o I2o..I3o bych pochopil
 ..Tedy pokud se bavíme o I2o..I3o bych pochopil   Do 3ootis. se dá koupit spoustu zajímavjejších aut (Stejně moderních, s podobnými náklady atd.) Jen to chce prostě oželet to nové auto
 Do 3ootis. se dá koupit spoustu zajímavjejších aut (Stejně moderních, s podobnými náklady atd.) Jen to chce prostě oželet to nové auto  

Myslíš jo ?crocjirka píše:hele vzhledem k tomu, ze bych pak na to auto nemusel 5 let sahnout..... zadnej servis nic.... jen bych lil benzin tak by mi to stacilo
 Ale je fakt že na todle naletí hodně českejch lidí, hlavně že ušetřim a mam to zadarmo
 Ale je fakt že na todle naletí hodně českejch lidí, hlavně že ušetřim a mam to zadarmo 

Tak to koupim do firmy taky jako služebák, by mě zajímalo jak by se tvářily kdybych jim tam každejch 10tis km vozidl auto na výměnu kotoučů a desek a každou zimu auto na výměnu čepů za dvacku třebacrocjirka píše:trhyy: takovou informaci jsem dostal od prodejce....
 Spíš si to blbě pochopil
 Spíš si to blbě pochopil  

s tímdle maximální souhlas, vim min. o 5ti lidech z mýho okolí, z nichž 3 maj velkej roční nájezd a sere je, že musej jezdit na drahej servis - výměna oleje, začínaj se ozývat díky stavům silnic a nájezdu čepy, ramena, brzdový destičky apod. a najednou jim to všechno pěkně dochází, jak vyhodili prachy do luftuTrhyy píše:Myslíš jo ?crocjirka píše:hele vzhledem k tomu, ze bych pak na to auto nemusel 5 let sahnout..... zadnej servis nic.... jen bych lil benzin tak by mi to staciloAle je fakt že na todle naletí hodně českejch lidí, hlavně že ušetřim a mam to zadarmo
To si fakt myslíš že ti budou platit destičky, kotouče, žárovky, čepy, pneu a jiný spotřební věci ?

nechceš nám snad tvrdit, že tigra je závoďák?crocjirka píše:jako brutalni ale proste ja uz nechci zavodaka.. chci neco na obycejne pojezdeni... problemu s fizlama uz sem mel hoodnea s timhle autem by se frekvence nastevy police z 2x mesicne zvysila na 10x mesicne