popr co byste poradili vi za nove auti... u toho hiundaye me presvedcuje ta 6 leta zaruka a zdrarma servisni prohlidky po dobu zaruky...
pozadavky: nizka cena
NOVE
aspon el predni okna
motor aspon 1.4
klima vyhodou

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Asi tak noRudi píše:nechápu koupi fungl novýho auta, kor u tebezáruka stejně k ničemu
Nějak nechápu logiku vysypat 3kila za auto který je komfortem a výbavou srovnatelný jako ten 20let starej bramborák za kilo, ale až mi bude 45 jako tobě, tak to třeba pochopimmilosh píše:Tady na TF kde novy auto nema skoro nikdo ti moc lidi asi neporadi, kor zavodnici ve 20 let starych bramboracich
Myslíš jo ?crocjirka píše:hele vzhledem k tomu, ze bych pak na to auto nemusel 5 let sahnout..... zadnej servis nic.... jen bych lil benzin tak by mi to stacilo
Tak to koupim do firmy taky jako služebák, by mě zajímalo jak by se tvářily kdybych jim tam každejch 10tis km vozidl auto na výměnu kotoučů a desek a každou zimu auto na výměnu čepů za dvacku třebacrocjirka píše:trhyy: takovou informaci jsem dostal od prodejce....
s tímdle maximální souhlas, vim min. o 5ti lidech z mýho okolí, z nichž 3 maj velkej roční nájezd a sere je, že musej jezdit na drahej servis - výměna oleje, začínaj se ozývat díky stavům silnic a nájezdu čepy, ramena, brzdový destičky apod. a najednou jim to všechno pěkně dochází, jak vyhodili prachy do luftuTrhyy píše:Myslíš jo ?crocjirka píše:hele vzhledem k tomu, ze bych pak na to auto nemusel 5 let sahnout..... zadnej servis nic.... jen bych lil benzin tak by mi to staciloAle je fakt že na todle naletí hodně českejch lidí, hlavně že ušetřim a mam to zadarmo
To si fakt myslíš že ti budou platit destičky, kotouče, žárovky, čepy, pneu a jiný spotřební věci ?
nechceš nám snad tvrdit, že tigra je závoďák?crocjirka píše:jako brutalni ale proste ja uz nechci zavodaka.. chci neco na obycejne pojezdeni... problemu s fizlama uz sem mel hoodnea s timhle autem by se frekvence nastevy police z 2x mesicne zvysila na 10x mesicne