je to rok co se dokopávám k tomu abych vám představil svůj "projekt" je to mé první auto proto jsem pro začátek chtěl něco co je na první pohled kulatý s pěkným interierem a hlavně cenově dostupný též aby to po úpravě drobet vypadalo v neposlední řadě aby to drobet jelo
 je to rok co se dokopávám k tomu abych vám představil svůj "projekt" je to mé první auto proto jsem pro začátek chtěl něco co je na první pohled kulatý s pěkným interierem a hlavně cenově dostupný též aby to po úpravě drobet vypadalo v neposlední řadě aby to drobet jelo   jedná se o Vektru B ve výbavě CDX zatím ve stadiu oprav než úprav ale i na to časem dojde... tak snad se vám bude líbit, fotek bude dostatek
  jedná se o Vektru B ve výbavě CDX zatím ve stadiu oprav než úprav ale i na to časem dojde... tak snad se vám bude líbit, fotek bude dostatek  
Vectra B CDX r.v. 98
motor + převodovka
- 2.0 16V (X20XEV) 136HP 185NM
- 5st. manuál
- 0-100 (9s)
- 230km/h
karoserie
- 5 místní hatchback
- srovnané
- zpasované
- v neposlední řadě konečně pojízdné!
interiér + výbava
- útulná béžová kůžička
- vyhřívané sedačky, okna a zrcádka
- el. všechna okna, el. stavitelná zrcádka
- alarm, centrál
- stavitelný volant
- digi klima, palubní PC
- tempomat
- ABS, TC
- audio 10x repro
podvozek
- serie
dovozový stav
- zvohlé rameno proto zaražené kolo, zvohlá stabilizační tyčka
- rozbité levé světlo
- doslova zmuchlaný levý blatník, kapota, řidičovy dveře, přední nárazník
- bez masky
- proražená nádobka odstřikování
- bez zrcádka, a levého podběhu
- střecha po kroupách a maličko promáčklý pravý zadní sloupek
- vystřelený pyro pás, popraskané žárovky
- jinak plně pojízdné motor vrčel bez chybičky
- byla to výzva, ale snad jsem na nic nezapoměl

je tu klídek a samý dochodce, tak se není čemu divit každej byl zvědavej
 je tu klídek a samý dochodce, tak se není čemu divit každej byl zvědavej   po domluvě šlo ihned auto ke známému na rovnací stolici kam jsem mu dovezl auto i s náhradníma dílama co jsem koupil za pár korun a největší haluz i ve stejné barvě
 po domluvě šlo ihned auto ke známému na rovnací stolici kam jsem mu dovezl auto i s náhradníma dílama co jsem koupil za pár korun a největší haluz i ve stejné barvě   mezitím domu přišel faceliftový přední nárazník
 mezitím domu přišel faceliftový přední nárazník nějaké ty vzhledové změny určitě přijdou - stejně jako já každej touží mít aspoň drobet odlišný auto, ale chci jen decentku drobet jiný nárazníky, kola a lak! snad se to bude líbit i někomu jinému než jenom mě
  nějaké ty vzhledové změny určitě přijdou - stejně jako já každej touží mít aspoň drobet odlišný auto, ale chci jen decentku drobet jiný nárazníky, kola a lak! snad se to bude líbit i někomu jinému než jenom mě  
 nevím jestli to nebylo nějako upravený, ale po 100km sem z toho vylezl s rozlámanýma zádama a další 2dny jsem špačkoval že tím nikam nejedu
  nevím jestli to nebylo nějako upravený, ale po 100km sem z toho vylezl s rozlámanýma zádama a další 2dny jsem špačkoval že tím nikam nejedu 
 musel jsem vymyslet nějakou vychytávku
 musel jsem vymyslet nějakou vychytávku   nejsem moc zastánce takových alá doma prasečin, ale jinak to nešlo... vzal jsem hokejovej puk rozřezal ho a udělal takovýhle "ananasové" plátky a dal je na gumovej doraz co se opírá mezi miskou a karoserií...
 nejsem moc zastánce takových alá doma prasečin, ale jinak to nešlo... vzal jsem hokejovej puk rozřezal ho a udělal takovýhle "ananasové" plátky a dal je na gumovej doraz co se opírá mezi miskou a karoserií...