Kenwood KVT522DVD

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
Radek TDI 0I

Kenwood KVT522DVD

Příspěvek od Radek TDI 0I »

Zdravím,co říkáte na tohle radio Kenwood KVT522DVD
http://www.youtube.com/watch?v=880ny_yD ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
Pujde na tom DVB-T? Tv tuner tam prý je,ale neví jestli analog nebo digitalní.Tak se vás chci zeptat jestli náhodou ho někdo nemá,nebo poradil jestli to je dobré rádio?Děkuji.

Radek TDI 0I

Re: Kenwood KVT522DVD

Nikdo neporadí,já bych to potřeboval vědět než ho koupím.

All
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od All »

DVB-T je digitální tuner pro pozemní digitální příjem. Jestliže tam tedy je bude fungovat i příjem digitální Tv. Myslím ale, že u tohoto rádia není integrovaný ale lze ho pouze dokoupit jako volitelné příslušenství. Raději si to ale ověř.

Radek TDI 0I

Jojo díky,a tak je dobrý to rádio?Chce za něj 4000kč,je to s ovladačem,krabicí a atd..Prej dá na něho záruku že je pořádku.Tak nevím jestly ho mám vzít?

All
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od All »

To rádio už není nejnovější ale odhadnout přesně věk neumím. Původní cena se pohybovala tuším někde okolo 10-12 tisíc. Pokud se nemýlím je cenová nabídka solidní. Na druhé straně je tam sousta pohyblivých dílů, které už mohou být načaté. Pokud bych so pro to rozhodoval chtěl bych se podívat jestli někde něco nedrhne, jestli vyjížděčka funguje jak má, jestli se neseká mechanika a chtěl bych slyšet jestli hraje. Jsem možná trochu šťoura. Pokud je všechno v pořádku myslím, že je to slušný kup.

kral007
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kral007 »

kral007
Oo=*=oO
-=ctyrka dva-pade turbo=-
...mercedes neni auto, mercedes je zivotni styl...

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“