Ultima píše:ja to chapu z historie snad R5 GT turbo... ale z globalu cela znacka produkovala vzdy podradna auta (ikdyz takovej safrane biturbo muze byt slusnej masakr)...
Bodo hod se do klidu...
Ultima: jo, souhlas, jsem rad, ze se shodnem
Bezna produkce renaultu mi taky nerika vubec nic, zas na druhou stranu jsou podle me i horsi automobilky, ale libi se mi, ze se nebojej jit do tech extremu i za cenu par kusu, na kterejch nejspis prodelaj, na rozdil treba od VW, ktery by neslo do niceho, cim si nejsou jisty, ze se jim vyplati.
A urcite toho bylo vic, z tech novejsich uz i clio V6, nebo megane trophy jsou pro me zajimavy docela dost. Starší Alpine A610 je pro mě velká pecka, Tebou zminena petka turbo (nejsem si jistej, ale r5 GT turbo je myslim "obycejna" s motorem vepredu, spis jsi mozna myslel R5 turbo s motorem uprostred a nahonem na zadek) samozřejmě taky, pak safrane biturbo a spousta dalších, neřikám nějak závratně, ale dost zajímavejch určitě, by se našlo

Ono taky jde dost o to, ze renault tyhle auta dela vetsinou ve velmi malejch poctech a s velmi chabou reklamou a tak o nich lidi ani moc nevedej a soudej podle "velkoseriovejch sracek".
Ale je fakt, že skoro každá automobilka má v historii něco podobně zajímavýho, o cem malokdo ví.