lpg fiat bravo

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
dada-16

lpg fiat bravo

Příspěvek od dada-16 »

Zdravim chlapy mam takovy problem celou dobu jezdim na benzin ted jsem mel auto v servise zapojovali kabelaz k ridici jednotce plynu,pak mi rekli ze auto na plyn jede pouze na 3 valce ze to budou vztriky a oprava 2000kc....
ale me to nedalo tak jsem badal prvni mi poradily ze mam skusit zmencit odtrch tak jsem zjistil ktery valec nefachci a na tom valci jsem zmencil odtrh na stare svicce co jsem mel doma co jsem vytahl z brava abych nenicil svoje nove co tam ted jsou,ale porad nic tak jsem badal po vztrikach lpg nasel a nsel taky 4 vztik ke 4 valci rozpojil jsem konektor sundal segerovku a zjistil ze ten vztrik je spatne zapojeny tak jsem konektory narovnal a auto zacalo na lpg pekne vzrnet na vsechny 4 valce. takze oprava 10 minut jenze nez jsem to udelal auto ujelo asi 200km na 3 valce na plyn a vse fungovalo auto nemelo vykon ale jelo a benzin fungoval uplne normalne ted se to vsechno rozharasilo auto na lpg otacky kolisaji viz video na benzin na volnobech to drzi krasne ale kdyz nastartuju tak zdechne a to startuju na benzin ale kdyz popridavam tak se stane ze pak normlane drzi mam sekvencni vztikovani plynu znacky elpigaz kolisani otacek lpg tady kdyz prestanou kolisat je to na benzin viz odkaz https://www.youtube.com/watch?v=8SUYRwusN_U" onclick="window.open(this.href);return false;
prosim vas jde to nejak vsechno resetovat? nejde ze bych odpojil baterku a nejak se to o5 vse vratilo do normlalu dekuji

phaeton_esc

Re: lpg fiat bravo

Příspěvek od phaeton_esc »

Mě tohle dělalo Stilo - na benzín drželo volnoběh, na plyn kolísaly otáčky v rozmezí 600-1000, občas při rozjezdu na plyn chcíplo. Stačilo vyčistit škrtící klapku a je po problému. Ovšem je fakt že mi na 3 válce neběželo..
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“