Práve jsem se vrátil z brzdy
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Práve jsem se vrátil z brzdy
tak nako nechapu
seriove mam mít 50kW/5000ot a 120 Nm/2500ot
po chipu by to melo bejt 56kW/5500 a 126 Nm/3000 otáčkách
výsledek
54,5 kW/ 5580ot
108 Nm/2770ot
jasny chip je s toleranci 5%,vykon tedy OK,ale ten kroutak me dost zarazi
co na to znalci???
seriove mam mít 50kW/5000ot a 120 Nm/2500ot
po chipu by to melo bejt 56kW/5500 a 126 Nm/3000 otáčkách
výsledek
54,5 kW/ 5580ot
108 Nm/2770ot
jasny chip je s toleranci 5%,vykon tedy OK,ale ten kroutak me dost zarazi
co na to znalci???
Touran BMM
-
- Kontaktovat uživatele:
A od koho máš čip?
Yamaha Neo's r.v.02 Gold: Vzduch. filtr JR,výfuk Polini Funky,...Vmax-95km/h 
Na prodej! ////////viewtopic.php?p=458849#458849

-
- Kontaktovat uživatele:
Já bch zkusil jinej softamogh píše:jo krejsa, pripadal mi neskutecnej
hned na zacatku me potesil jak mi vlez do auta v tech zadelanejch monterkach
martin - jako jinej soft do ridici jednotky nebo mas brzdu, ci jak to mam chapat?

Yamaha Neo's r.v.02 Gold: Vzduch. filtr JR,výfuk Polini Funky,...Vmax-95km/h 

Jj pak dokaze jet 5km/h na dvojku auto poskakuje 3x chcipne a je mu to uplne jedno... Me nakonec jeste pri parkovani najel spojlerem do obrubniku a kus ho olamal, takze mi jeste kvuli nemu platil Jarov fakturu za opravu...amogh píše:jo krejsa, pripadal mi neskutecnej
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
Prvne bych zkusil seriove kola a gumy...Frajer píše:Já bch zkusil jinej softamogh píše:jo krejsa, pripadal mi neskutecnej
martin - jako jinej soft do ridici jednotky nebo mas brzdu, ci jak to mam chapat?
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
Přemýšlim o tom jak to funguje, když se měří ztráty který brzda odečítá tak s většíma kolama bude menší díky větší páce, potom díky větší páce bude i menší síla na kolech. Měl by jsi to změřit s kolama co jsou v serii. Takhle poznáš rozdíl před a po chipu. Stejně ale používáš větší kola takže máš objektivní výsledek ve stavu v jakém auto je.
Ne soft máme svůj, brzdu zatim ne
Ne soft máme svůj, brzdu zatim ne

no ja pochopitelne vubec nic o brzde nevim, nejsem strojar ale stavar
nicmene moje znalosti fyziky a mechaniky mi rikaj ze kola na to proste mit vliv musi, prece kdybych mel mensi kola tak musi(diky jinemu momentu setrvacnosti) valec roztocim snadneji ne, tim padem nameri vetsi hodnoty kroutaku, ted je otazka jestli i vykonu
jeste jednou pripomenu ze v rozsahu otacek 1500-2500 mely krivky klesajici prubeh coz je prece nesmysl
nicmene moje znalosti fyziky a mechaniky mi rikaj ze kola na to proste mit vliv musi, prece kdybych mel mensi kola tak musi(diky jinemu momentu setrvacnosti) valec roztocim snadneji ne, tim padem nameri vetsi hodnoty kroutaku, ted je otazka jestli i vykonu
jeste jednou pripomenu ze v rozsahu otacek 1500-2500 mely krivky klesajici prubeh coz je prece nesmysl
Touran BMM
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
na jakej stupen se to meri?
nam v Srbe tam hodil 5-ku (ikdyz mame i 6-ku) a zacal, tocil to az do redline, zadnej vetrak nebo neco na chlazeni, v garazi cca 32 stupnu....
nam v Srbe tam hodil 5-ku (ikdyz mame i 6-ku) a zacal, tocil to az do redline, zadnej vetrak nebo neco na chlazeni, v garazi cca 32 stupnu....
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
tak to je mazec, me to meřili na moravě (favorita) upravený závodní motor s garancí výkonu kolem 75kW a naměřili mě 60kW při 5500 ot.
jsou to normální kokoti. auto točí 7200ot. je to poznat už hodně při jízdě na otáčkoměru vidím kdy to má špicu. ten magor co me to meřil na to najel se studeným motorem (teplota oleje 20°C)dal pinej céres naházl tam kvalty a odchod. myslel jsem že ho zabiju.
jsou to normální kokoti. auto točí 7200ot. je to poznat už hodně při jízdě na otáčkoměru vidím kdy to má špicu. ten magor co me to meřil na to najel se studeným motorem (teplota oleje 20°C)dal pinej céres naházl tam kvalty a odchod. myslel jsem že ho zabiju.