Motor 1.8T 110kW zkušenosti???
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Motor 1.8T 110kW zkušenosti???
Mátě někdo zkušenosti s timhle motorem v Passatu (B5) Variant a v Octavce Combi ?? Myslim jak je na tom se spolehlivostí a jak je na tom se spotřebou?? Dík za rady a názory 

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
spolehlivost podle toho jak se k tomu kdo choval pred tebou zvalst jak na tom bude turbina jestli to mel nejakej blbecek tak budes trpet,jo a spotreba katastrofalni zere to jak svine aby jsi se dostal na 8,5litru na 100km tak to budes muset tlacit ale tady to auto laka slapat na plyn takze podle toho je taky ta spotreba ja bych sel do octavky 1,9tdi v pohode jezdis za 5 litru
trhyy máme to v passatu B5. Ze začátku bylo v prdeli turbo, který jsme si nechali od prodávajícího vyměnit, pak odešlo další, nevíme proč, taky zadáčo vyměněný a pak už to bylo v poho. Pak nám odešla nějaká elektronická píčovinka asi za 8 tis. Ale jinak je motor fakt v poho...
je sice pravdou, že spotřeba po městě je kolem 9-10 l, ale mimo město se s tím dá jet za 7,5-8,5 l s klidnou nohou a rychlostí lehce nad dovolený limity. Teď jsem s tím v úterý jel do Prahy za 7,2 l, rychlost 90-110, na dálnici 110-120. Na zpátek jsem s tím jel o něco svižnějc na dálnici 130-140 a za 7,8 l. Chce to, ale jet fakt plynule
Ale ta celková průměrná spotřeba je u 9l.
to mirek999: no asi si s tím ještě nejezdil, třeba mě to nijak neláká s tím nějak moc lítat, stačí mi,když se s tím pár krát za rok vyřádím na letišti...
je sice pravdou, že spotřeba po městě je kolem 9-10 l, ale mimo město se s tím dá jet za 7,5-8,5 l s klidnou nohou a rychlostí lehce nad dovolený limity. Teď jsem s tím v úterý jel do Prahy za 7,2 l, rychlost 90-110, na dálnici 110-120. Na zpátek jsem s tím jel o něco svižnějc na dálnici 130-140 a za 7,8 l. Chce to, ale jet fakt plynule

to mirek999: no asi si s tím ještě nejezdil, třeba mě to nijak neláká s tím nějak moc lítat, stačí mi,když se s tím pár krát za rok vyřádím na letišti...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
o tomhle motoru taky uvazuju
celkem prej drzi a i "jede"

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Re: Motor 1.8T 110kW zkušenosti???
jj sou to good motory jeden z nejspolehlivejsich vedle TDIcek
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
asi nej motor od koncernu na výběr, seženeš na to cokoliv, nachylnej na poruchy asi jako každej jinej motor, jezdil sem ORS 220ps prumerna spotreba 10,5l a to ji ten kluk vůbec nešetřil, řikal že klidná jízda 8,5l, u těch 150k je to se spotřebou podobný
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
snad i nejrozšířenější motor po 1,9 TDIFazeey píše:asi nej motor od koncernu na výběr, seženeš na to cokoliv, nachylnej na poruchy asi jako každej jinej motor, jezdil sem ORS 220ps prumerna spotreba 10,5l a to ji ten kluk vůbec nešetřil, řikal že klidná jízda 8,5l, u těch 150k je to se spotřebou podobný

když se mu šlape na krk tak jede fakt dobře

VW - Very Wonderful
nejrozsirenejsi uz asi budou 1.6 75kw peknej hnuj
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
jj cpali to všude pak i do ibizy atdRudi píše:snad i nejrozšířenější motor po 1,9 TDIFazeey píše:asi nej motor od koncernu na výběr, seženeš na to cokoliv, nachylnej na poruchy asi jako každej jinej motor, jezdil sem ORS 220ps prumerna spotreba 10,5l a to ji ten kluk vůbec nešetřil, řikal že klidná jízda 8,5l, u těch 150k je to se spotřebou podobný![]()
když se mu šlape na krk tak jede fakt dobře

V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Mno tak koukám že motor to bude asi po stránce spolehlivosti dobrej, i ta spotřeba je v normálu a těch 150 koní si myslim na rodinný auto bude stačit, eště když by se to pak třeba nechalo přečipovat tak zase by tam bylo 15-20 koní navrch 

Hosi kde zijete?! Spotreba 9l va pripada na 150 konovej benzin vysoka?! Spadnete na zem... Je fakt ze je tezky udrzet se a netlacit na pilu ale i kdyz tlacite tak to nejde do extremu... a ze se s tim da ject na dovolenou pod osmicku muzu potvrdit... Proste mi to prijde jako super motor nemuzu si pomoct. A mimochodem mel jsem tdi 150ps a ted 1.8 T 180ps a je to tak ze tdi jede za 7l, ale jizda je to pro ridice uplne o necem jinym.... proste jako s benzinem se s tim nevyradite ikdyz to jede skoro stejne... to je muj nazor....
GTI 25JUBI
Kdo tady psal že je spotřeba 9l vysoká ??Bosss píše:Hosi kde zijete?! Spotreba 9l va pripada na 150 konovej benzin vysoka?! Spadnete na zem... Je fakt ze je tezky udrzet se a netlacit na pilu ale i kdyz tlacite tak to nejde do extremu... a ze se s tim da ject na dovolenou pod osmicku muzu potvrdit... Proste mi to prijde jako super motor nemuzu si pomoct. A mimochodem mel jsem tdi 150ps a ted 1.8 T 180ps a je to tak ze tdi jede za 7l, ale jizda je to pro ridice uplne o necem jinym.... proste jako s benzinem se s tim nevyradite ikdyz to jede skoro stejne... to je muj nazor....

A těch 180 Ps je dosáhnutejch jenom přeprogramováním ŘJ a máš to změřený ???
možná že i jo...těžko říct...podívej se na RSo, to tam těch 180 koní má...a pokud se nemýlim, tak TTčko jich tam má 225, ale to už je 4x4Trhyy píše:Kdo tady psal že je spotřeba 9l vysoká ??Bosss píše:Hosi kde zijete?! Spotreba 9l va pripada na 150 konovej benzin vysoka?! Spadnete na zem... Je fakt ze je tezky udrzet se a netlacit na pilu ale i kdyz tlacite tak to nejde do extremu... a ze se s tim da ject na dovolenou pod osmicku muzu potvrdit... Proste mi to prijde jako super motor nemuzu si pomoct. A mimochodem mel jsem tdi 150ps a ted 1.8 T 180ps a je to tak ze tdi jede za 7l, ale jizda je to pro ridice uplne o necem jinym.... proste jako s benzinem se s tim nevyradite ikdyz to jede skoro stejne... to je muj nazor....Si myslim že hodně v normálu, oproti třeba 1.6 55kw která žere 7-8l, ale při polovičnim výkonu

VW - Very Wonderful
Ale to TTčko má už větší trysky ne ??Rudi píše:možná že i jo...těžko říct...podívej se na RSo, to tam těch 180 koní má...a pokud se nemýlim, tak TTčko jich tam má 225, ale to už je 4x4Trhyy píše:Kdo tady psal že je spotřeba 9l vysoká ??Bosss píše:Hosi kde zijete?! Spotreba 9l va pripada na 150 konovej benzin vysoka?! Spadnete na zem... Je fakt ze je tezky udrzet se a netlacit na pilu ale i kdyz tlacite tak to nejde do extremu... a ze se s tim da ject na dovolenou pod osmicku muzu potvrdit... Proste mi to prijde jako super motor nemuzu si pomoct. A mimochodem mel jsem tdi 150ps a ted 1.8 T 180ps a je to tak ze tdi jede za 7l, ale jizda je to pro ridice uplne o necem jinym.... proste jako s benzinem se s tim nevyradite ikdyz to jede skoro stejne... to je muj nazor....Si myslim že hodně v normálu, oproti třeba 1.6 55kw která žere 7-8l, ale při polovičnim výkonu
Jinak sem koukal na různý firmy co dělaj Chiptuning a tam píšou že ten výkon zvýšej na 140, některý i na 150kw, což se mi zdá jako uplnej nesmysl už

Tady Mirkovi se zda ze to zere, hold nekdo se chce svizt a nekdo radsi MHD. Mam 180ps serii golf jubi.Mirek999 píše:spolehlivost podle toho jak se k tomu kdo choval pred tebou zvalst jak na tom bude turbina jestli to mel nejakej blbecek tak budes trpet,jo a spotreba katastrofalni zere to jak svine aby jsi se dostal na 8,5litru na 100km tak to budes muset tlacit ale tady to auto laka slapat na plyn takze podle toho je taky ta spotreba ja bych sel do octavky 1,9tdi v pohode jezdis za 5 litru