Todle sem našel a docela se mi to zalibylo, sice cena je trochu vic ale hezky. Má s tim někdo zkušenosti a k čemu se to vubec nějak tak pořadně hodí???
Nezajima mě jak si myslite že to je trapny, ale jakej to ma učinek, a jestli to nějakej ma. Co to uděla když to daš misto normalniho sani. V podstatě to je cooler- v nabidce je to určeno pro auta Honda a Mitshubisi a to mi nepřijde moc španělsky jak se někdo zmiňoval.
Dyk i tele pochopi ze to ma NAPROSTO identickej ucinek jako treba konus s privodem vzduchu... Tohle bych si na auto nedal pac si nedokazu predstavit jet v hustym desti pri 100km/h jak by ten filtr dopadl...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Zemi píše:Dyk i tele pochopi ze to ma NAPROSTO identickej ucinek jako treba konus s privodem vzduchu... Tohle bych si na auto nedal pac si nedokazu predstavit jet v hustym desti pri 100km/h jak by ten filtr dopadl...
Co filtr, ten by dopadl ještě relativně dobře, ale pochybuju, že by s tím člověk někam v dešti v klidu dojel. Mě stačí když u Favoucha průjezdem hlubokou kaluží zaliju trochu ten sací šlauch a potom mám co dělat, aby to nezdechlo a ještě to musím držet v otáčkách, dokud se toho nezbavím.
Chuck: Hele, není to žádnej cooler. Jak to jako podle tebe chladí ? Akorát to saje vzduch.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
A mě navíc tohle příjde natolik univerzální že nechápu proč by to mělo bejt pro hodny apod? V maxi tuningu v tom hroznym časopise co rozdával na strahově sem to viděl na nějaký sračce co japonská rozhodně nebyla
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Ritchma píše:A mě navíc tohle příjde natolik univerzální že nechápu proč by to mělo bejt pro hodny apod? V maxi tuningu v tom hroznym časopise co rozdával na strahově sem to viděl na nějaký sračce co japonská rozhodně nebyla
protože to na hondách bude kůůůl
BMW 320i Saloon 110kW/190Nm
hledam spolubydlici (holku), info na sz/mejlu
jj tohle budou mít na autech pouze Frykulíni.. ti co chtej být Free, Cool a In
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz