Chello classic, cena něco přes litr, rychlost 3mbit a limit 30gb, od června nebo července to bude už 4mbit se stejným limitem. Spokojenost velká akorát je mi malej ten limit
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Doma 384/128 za 490kč/měs., no limit, ping 20-50ms
Kolej - Gigabit páteř Cesnet, jede to zhruba 40Mbit/s, ping jak kdy, většinou 1-20ms, cena 180kč/měs., omezeno - za 4dny max 4GB upload
Nekteri mate super pripojeni.....
Yanek asi nejlepsi..
V lokalite,kde bydlim nejde Karneval,ani Chello...takze smula...
Jinak pro zajimavost,ted stahuju soubor o velikosti 97Mb rychlosti 14,2KB/s
a cas na to potrebny je cca 1.45 minut... TO JE SILENY!!
Slovanet WiFi 512/512 (DOWN/UP) bez limitov, ziadna agregacia, cena - 350sk/mesiac...vadi mi len ten vysoky ping, ale zase je super ze download mi ide nezavisle od uploadu (rychlost)
JirkaT píše:Jinak pro zajimavost,ted stahuju soubor o velikosti 97Mb rychlosti 14,2KB/s
si hoď mašli, to nemůžeš dělat něco jinýho než se ti ten soubor stáhne? Ještě loni jsem měl 64linku a videa jsem stahoval dny a týdny.......holt si musíš počkat, teda jestli to umíš mě to ta 64ka naučila
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
mr.modena: presne, ja som zacinal na 64kbit, potom 128kbit a na tom som sa naucil tahat, bol som spokojny za 16KB/s a teraz uz mam tu 512ku, s tym uz sa da spekulovat... a poznam takych ludi ktori z fleku dostali 3MBit a nepoznaju trebars uz len tu 128kbit a nie to este 64kbit, potom si ten net nevazia
JirkaT píše:Jinak pro zajimavost,ted stahuju soubor o velikosti 97Mb rychlosti 14,2KB/s
si hoď mašli, to nemůžeš dělat něco jinýho než se ti ten soubor stáhne? Ještě loni jsem měl 64linku a videa jsem stahoval dny a týdny.......holt si musíš počkat, teda jestli to umíš mě to ta 64ka naučila
Nechapu Tvoji reakci...Jestli chces byt vtipny,ci co??
Nikde jsem nepsal,ze nedelam nic jinyho,nez cekam,az se mi to stahne..
Tak odpovedi prosim k tematu...
Nechapu Tvoji reakci...Jestli chces byt vtipny,ci co??
Nikde jsem nepsal,ze nedelam nic jinyho,nez cekam,az se mi to stahne..
Tak odpovedi prosim k tematu...
nepochopil, no nevadí.....
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
iwi píše:Wifi 1024/128 bez limitu zadarmo Holt není nad to dělat ve firmě která poskytuje připojení k internetu
No,tak to na to,ze tam delas,tak Ti chlebodarce moc velkou rychlost nedava...
a to je jeste urco sdileny,ne??
Ale zase zadara???...no neber to....vid.???
iwi píše:Wifi 1024/128 bez limitu zadarmo Holt není nad to dělat ve firmě která poskytuje připojení k internetu
No,tak to na to,ze tam delas,tak Ti chlebodarce moc velkou rychlost nedava...
a to je jeste urco sdileny,ne??
Ale zase zadara???...no neber to....vid.???
na to abych si stáhnul poštu a mrknul na TF mi to bohatě stačí
Tommy1978 píše:
Tak to sem za pitomce bo já mám 1MB připojení od UPC a platim skoro stejný prachy
no vidis ja mam za 4kila 3mbit a taky od chella
Jak je to možný tohleto??? To chci taky
musis jim volat a chtit zrusit smlouvu, oni ti pak zavolaj a zacnou nabizet slevy no a kdyz to mas jeste se sousedem kterej plati pulku z normalni ceny 1224kc tak te to muze vyjit treba na 4kilca
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
ofika 1:4 512/128, ale reál rychlost 180 kbps měsíčně 500 a ping 20-30 ms ... hold tady nahoře není moc výběr...jo a je to WIFIna, takže to teď poslední dobou i dost často padalo
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK