- kola RS 16"
- kozeny volant, kozena radicka, pedaly RS
- komplet predelane podsviceni interieru
- RS naraznik, mrizky Milotec, maska Milotec
- zvenku vse v laku
- plynove vzpery kapoty Milotec
- ovalna nerez. koncovka
- hudba komplet Kenwood
souhlasímSkejT píše:sorry za OT,ale k tomu to auto neni ani co napsat (normalni kokta) a ty kola jsou fakt maly
ja prave jo...jen malinky chipsamogh píše:ááále s tema konema bych to vubec nehrotil
na kokte RS jsou v zakladu 16´´, 17 za priplatekkujon píše:Na oktě rs jsou v základu 16"? Já měl za to že 17" a 16" jsou na fábii rs
máš pravdu nikde tě tam nevidímDanecek píše:tohle se mi libi, zadnej prebytecnej bordel na tom aute
toitoi píše:máš pravdu nikde tě tam nevidímDanecek píše:tohle se mi libi, zadnej prebytecnej bordel na tom aute
tak v tom pripade se ti libi min. 10,000,000 aut v tedle republiceDanecek píše:tohle se mi libi, zadnej prebytecnej bordel na tom aute
to tezko, protoze kolik aut ma i po nekolika letech peknej lak, kola, zalakovany listy atd ??SkejT píše:tak v tom pripade se ti libi min. 10,000,000 aut v tedle republiceDanecek píše:tohle se mi libi, zadnej prebytecnej bordel na tom aute
amogh píše:to tezko, protoze kolik aut ma i po nekolika letech peknej lak, kola, zalakovany listy atd ??SkejT píše:tak v tom pripade se ti libi min. 10,000,000 aut v tedle republiceDanecek píše:tohle se mi libi, zadnej prebytecnej bordel na tom aute