snížení, pružiny
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
snížení, pružiny
Chci snížit podvozek o cca 3 cm. Mohu pružiny použít na tovární tlumiče ??? Popř. jaký typ doporučíte ???
Díky
Díky
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: snížení, pružiny
Pokud je to o 3cm tak je klidně můžeš dát na sériový tlumičekraro píše:Chci snížit podvozek o cca 3 cm. Mohu pružiny použít na tovární tlumiče ??? Popř. jaký typ doporučíte ???
Díky

Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 

Doporučíš mí nějaké konkrétní pružiny ???? Nissan Almera N16 rv.01 .Tommy1978 píše:Pokud je to o 3cm tak je klidně můžeš dát na sériový tlumičekraro píše:Chci snížit podvozek o cca 3 cm. Mohu pružiny použít na tovární tlumiče ??? Popř. jaký typ doporučíte ???
Díky
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já bych volil HR nebo Eibach ale je to jenom věc názorukraro píše:Doporučíš mí nějaké konkrétní pružiny ???? Nissan Almera N16 rv.01 .Tommy1978 píše:Pokud je to o 3cm tak je klidně můžeš dát na sériový tlumičekraro píše:Chci snížit podvozek o cca 3 cm. Mohu pružiny použít na tovární tlumiče ??? Popř. jaký typ doporučíte ???
Díky

- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já měl fávo složený -100mm/-70mm a taky origo tlumičejim.vw píše:mno řiká se že do 4 cm snížený můžou zůstat origo tlumiče, dokonce i H&R píše u svejch pružin tohle
Please Note: If you are lowering your car by more than 40mm short shocks are required
ale já pujdu asi o 60 s origo tlumičema, tak uvidíme

Ja na facko koupil nove monroe a vpredu dal zakazkovy pruziny o 3 zavity niz:)) A vpohode:))
Lotus Elise (podvozek Nitron, brzdy EBC, unibaly)
Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka

Honda Jazz v org. stavu
Honda NSR, Honda Monkey a cross
Matra Grand Espace Initiale
VW Golf IV TDi 150PS/350Nm v decentní úpravě
VW Golf VI TDi v cabriu
Mercedes Sprinter - odtahovka
ty vole ty seš hovadoTommy1978 píše:Já měl fávo složený -100mm/-70mm a taky origo tlumičejim.vw píše:mno řiká se že do 4 cm snížený můžou zůstat origo tlumiče, dokonce i H&R píše u svejch pružin tohle
Please Note: If you are lowering your car by more than 40mm short shocks are required

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
to souhlasim ze ses hovadkoTommy1978 píše:Já měl fávo složený -100mm/-70mm a taky origo tlumičejim.vw píše:mno řiká se že do 4 cm snížený můžou zůstat origo tlumiče, dokonce i H&R píše u svejch pružin tohle

VW Golf II GTI - TDI , Carnielli CRN 4000
tak ono podle toho jak s tim ted asi budu jezdit, nebo jak tommy jezdil s tim fáčkem, to nebude tak potřebatoitoi píše:ty vole ty seš hovadoTommy1978 píše:Já měl fávo složený -100mm/-70mm a taky origo tlumičejim.vw píše:mno řiká se že do 4 cm snížený můžou zůstat origo tlumiče, dokonce i H&R píše u svejch pružin tohle

stejně bejt lepší silnice tak bych vzal H@R Ultra low stage2 -13cm (ted to mam 15cm nad zemí)

no tak to H&Rko je snad stavitelný ne?jim.vw píše:tak ono podle toho jak s tim ted asi budu jezdit, nebo jak tommy jezdil s tim fáčkem, to nebude tak potřebatoitoi píše:ty vole ty seš hovadoTommy1978 píše: Já měl fávo složený -100mm/-70mm a taky origo tlumiče![]()
stejně bejt lepší silnice tak bych vzal H@R Ultra low stage2 -13cm (ted to mam 15cm nad zemí)
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
nevím jakej je rozdíl v těch stage a jestli jsou stavitelný bo ne, ale tady ten na tý fotce, to jináč nejde, vždyď takhle by s tím ani do těch garáží nevjel
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem tam 17" takže to bylo skoro stejně vysoký jako sériesails píše:to souhlasim ze ses hovadkoTommy1978 píše:Já měl fávo složený -100mm/-70mm a taky origo tlumičejim.vw píše:mno řiká se že do 4 cm snížený můžou zůstat origo tlumiče, dokonce i H&R píše u svejch pružin tohle
ale já pujdu asi o 60 s origo tlumičema, tak uvidímea co naraznik nenechal si ho nekdo kdyz si prolit dirou???

najezdil jsem na snizenych pruzinach (30mm) s origo tlumici asi 40 000 km a pohoda
auto je houpavejsi neni to uplne idealni ale nic prisernyho
pokud chces emrmomoci auto snizit ale nemas na komplet podvozek tak top neni rozhodne varianta k zahozeni
ted mam ale snizeno neco kolem 80mm + sportovní tlumiče a to je parádička
auto je houpavejsi neni to uplne idealni ale nic prisernyho
pokud chces emrmomoci auto snizit ale nemas na komplet podvozek tak top neni rozhodne varianta k zahozeni
ted mam ale snizeno neco kolem 80mm + sportovní tlumiče a to je parádička

Touran BMM