KDO ZAVAŘÍ KLIKY?
Moderátor: Idaho
KDO ZAVAŘÍ KLIKY?
prosím o radu,kdo nebo jaká firma by mi domontoval dálku k centrálu,jeden odskok a zavařil čtyři kliky na Puntu r.v.98
nejlépe Praha a Litoměřicko,dík
nejlépe Praha a Litoměřicko,dík
- pikachuxxx
- Kontaktovat uživatele:
- pikachuxxx
- Kontaktovat uživatele:
- pikachuxxx
- Kontaktovat uživatele:
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
no, kazdej na to mame svuj nazor. je demokracie a zalezi na kazdym z nas pro jakou se rozhodneme volbu. Ano, nelibi se mi to, protoze pokud tam ta klika je tak tam neni jen pro srandu kraliku a vim co to je vytahovat nekoho z auta a doufat, ze ty dvere pujdou otevrit...pikachuxxx píše:a proc by ten klempir nemel mit svedomi? protoze tobe se to nelibi? klempir snad dela co mu kdo rekne nemyslis? kdyby se mel kazdy ridit svedom tak nikdo nic nedela.
VW PASSAT B5
faktpikachuxxx píše:ja ti to udelam jestli chces.jsem z decina. to je od litomeric kousek. kdyztak dej vedet. kontakty pod nickem

ten odskok by mi stačil jen jeden,jezdim v tom jen já,zbytek hold ručně
když koupím nějakou uni dálku,půjde ke každýmu centrálu? nebo by sis to sehnal potom sám i s odskokem?
Dveře by správně měly jít otevřít zevnitř i zvenčí, nedávno sem se na to ptal přímo na STK. Takže pokud je tam nebudeš mít jenom pro ozdobuChamelion píše:Oki. A pokud by se kliky měnily za kousky z jinyho auta, to by prošlo?Fiesta píše:ne nemas...to same u DI PCR

Škoda Favorit 135 LS - minulost
Ford Focus 2.0i Trend - přítomnost
Ford Focus 2.0i Trend - přítomnost

Souhlas,vypadá to hezky, ale má to svůj ůčelFiesta píše:no, kazdej na to mame svuj nazor. je demokracie a zalezi na kazdym z nas pro jakou se rozhodneme volbu. Ano, nelibi se mi to, protoze pokud tam ta klika je tak tam neni jen pro srandu kraliku a vim co to je vytahovat nekoho z auta a doufat, ze ty dvere pujdou otevrit...pikachuxxx píše:a proc by ten klempir nemel mit svedomi? protoze tobe se to nelibi? klempir snad dela co mu kdo rekne nemyslis? kdyby se mel kazdy ridit svedom tak nikdo nic nedela.

Malá 106, co má lvíčka ve znaku.
Peugeot 106 1.0 33Kw - Smutně kouká na Jejího nástupce.
Peugeot 106 XS 1,6 8V 65Kw - Utěšuje a hlídá malé lvíče.
Peugeot 106 1.0 33Kw - Smutně kouká na Jejího nástupce.
Peugeot 106 XS 1,6 8V 65Kw - Utěšuje a hlídá malé lvíče.
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
A co pokud dejme tomu vzadu nejsou sedačky, tudíž, se tam nedaj převážet osoby..tam bejt zavařený můžou?Fiesta píše:ne nemas...to same u DI PCRChamelion píše:Na stk teda se zavařenýma klikama nemám šanci?
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
podle selskýho rozumu tam bejt nemusí, ale ze zákona vyplívá že pokud jsou na autě dveře, musí mít kliku....LuckyR píše:A co pokud dejme tomu vzadu nejsou sedačky, tudíž, se tam nedaj převážet osoby..tam bejt zavařený můžou?Fiesta píše:ne nemas...to same u DI PCRChamelion píše:Na stk teda se zavařenýma klikama nemám šanci?

a když to tak vezmeš, náhoda je blbec a co když se stane že nebudeš moct otevřít přední dveře a vzadu to bude zavařený....je to ošemetný a myslím si, že dnes zavořova tkliky je již OUT
VW PASSAT B5