a neviem aku ma roztec... inak ak by ste vedeli konkretne , mozte doporucit konkretne kusky
Roztec diskov na Legende r.97 ??
Moderátor: Zemi
Roztec diskov na Legende r.97 ??
pls hladam disky na tento model
a neviem aku ma roztec... inak ak by ste vedeli konkretne , mozte doporucit konkretne kusky
potom poslem foto ak ich kupim 
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Re: Roztec diskov na Legende r.97 ??
tenhle legend by mel mit 5x114.3, jistej si tim nejsem......... skus se podivat na origo disk, melo by to tam byt presne napsane, i ET.
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Minule sem videl v praze legenda v coupe........ musim rict ze je to parada.... libil se mi vic nez acco v coupe. 
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
hele jeste bych ti doporucil si prolizt www.hondaclub.cz a www.honda-club.cz tam taky urcite nejake informace ziskas.
no ja som to uz preliezol davnejsie.. ale o tomto legende neni NIKDE NIC..DaveS píše:hele jeste bych ti doporucil si prolizt www.hondaclub.cz a www.honda-club.cz tam taky urcite nejake informace ziskas.
Staší verze legendu ( hranice 90. let ) je fakt krasavec i jich tu dost jezdí, hlavně se mi líbí vyfikundace jako sathovací zadní trojuhelníkova oknaDaveS píše:Minule sem videl v praze legenda v coupe........ musim rict ze je to parada.... libil se mi vic nez acco v coupe.
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz