modre halogeny?
modre halogeny?
Mam dotaz, chtel bych si do Favorita koupit modre Halogeny H4 ktery napodopuji xenonova svetla...a zajima me jestli zato sou pokuty nebo to muze byt ? diky za odpovedi
Re: modre halogeny?
Podel toho jaký....ty co prodává Kolegáček maji atest....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
aha takze pokud maji atest tak muzou byt jo ? no ja nevim estli maji atest nejaky na benzince maji jak se znaci atest ? E a nejaka norma ?
Moje auto:
Peugeot 307 kombi 1.6 80kw 2005
-
- Kontaktovat uživatele:
sou sice asi hezky, ale ve tme v desti s nima vubec nic neuvidis
vyzkouseno

- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
v OBI mas Philipsy,ale nechaj si je radne zaplatit...jinak ja mam Osram CoolBlue a absolutnni spokojenost,ale na zimu davam kvuli odrazivosti jine...
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
no tak nevim jake si mel,ty osranky mam pres 2roky a najeto se stalym svicenim 20tkm na tech nasich tankodromech...
Presne tek...jsou,jak se rika na picu...provocation píše:sou sice asi hezky, ale ve tme v desti s nima vubec nic neuvidisvyzkouseno

hihi hezka fotka
) no ja sem si koupil taky ty Osram coolblue je sice rozdil mezi normalnima a temahle ale mam je chvilku zatim a nemel sem moznost este ani vyzkouset dalkovi
) chtel sme tatovi do fava koupit ty modre nejaky pac to videl na kamosovim aute a chtel to no ale ja prave se rac optam estli zato nejsou pokuty at mu to pak neprijde ani s urokama hehe ..tak co teda ?

Moje auto:
- krysarr
- Kontaktovat uživatele:
Ja myslel ty z Cartechu, Philipsy a Osramy jsou bez debat, jen nesviti modrobile stejne jako xenon, jako ty z Cartechusotomaior píše:no tak nevim jake si mel,ty osranky mam pres 2roky a najeto se stalym svicenim 20tkm na tech nasich tankodromech...
Ale si musis uvedomit,ze spousta nas ma auto na kazdodenni jezdeni a tim padem nechce provokovat fizly.....Nebo za ty 4 litry je to homologovany??To asi ne...Fiesta píše:proč utrácet za žárovky 1500,- když za 4000,- můžete mít xenony???

- krysarr
- Kontaktovat uživatele:
Jsou doma, pripraveny k montaziFiesta píše:no popravdě co já vím tak xenony je provokujou zevšeho nejmíň...

Tak to si asi myslis jenom ty...Fiesta píše:no popravdě co já vím tak xenony je provokujou zevšeho nejmíň...

- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
ty osram stoji kus cca 250 tak nevim jak by ses dostal na 1500kč... a za 4000 to urco nebudou xenony ktere by ti pochvalili na STKFiesta píše:proč utrácet za žárovky 1500,- když za 4000,- můžete mít xenony???

- Kingmichal
- Kontaktovat uživatele:
tohle mně taky udělalo ale na svitu se to nijak nepodepsalokrysarr píše:Po par tydnehc vypadaji ovsem takhle![]()
http://img217.imageshack.us/my.php?image=zarovkyzv6.jpg
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- krysarr
- Kontaktovat uživatele:
To je pravda, vypada to, ze svitej furt stejne. Ale ten bordel ve svetlech me trochu nakrk, budu kvuli tomu muset vyndat svetla, protoze nemam moznost sundat jen skloPanda píše:tohle mně taky udělalo ale na svitu se to nijak nepodepsalokrysarr píše:Po par tydnehc vypadaji ovsem takhle![]()

já tam zatím bordel nemám, teda nespozoroval jsem tokrysarr píše:To je pravda, vypada to, ze svitej furt stejne. Ale ten bordel ve svetlech me trochu nakrk, budu kvuli tomu muset vyndat svetla, protoze nemam moznost sundat jen skloPanda píše:tohle mně taky udělalo ale na svitu se to nijak nepodepsalokrysarr píše:Po par tydnehc vypadaji ovsem takhle![]()
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No to by byla dobrá machrovina mít ve fačku xenony!Fiesta píše:proč utrácet za žárovky 1500,- když za 4000,- můžete mít xenony???

SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben

ex Xclusivecars-............

MTEC Super White..vlastni skusenost nemam, ale chystam se je poridit.
Lidi z nemeckyho 200sx fora si je moc chvaleji.
http://www.xenonwhite.de/eng/216bd896e8 ... 075405.php
Jsou tam i obrazky pro srovnani, jak to sviti...
Lidi z nemeckyho 200sx fora si je moc chvaleji.
http://www.xenonwhite.de/eng/216bd896e8 ... 075405.php
Jsou tam i obrazky pro srovnani, jak to sviti...
Lexus GS300
Nissan 200sx S14
Nissan 200sx S14
koukam ze se to tu pekne rozjelo hehe.... takze muzou byt ty modre halogeny nebo je to proti predpisum ?
Moje auto:
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
pokud je na nich vyrazen atest,tak s tim flojdi nic neudelaji...mi uz svetla jednou rozebirali a byli pak docela nakrknuti,ze ikdyz to ma modra skla tak to ma atestmidiborec píše:koukam ze se to tu pekne rozjelo hehe.... takze muzou byt ty modre halogeny nebo je to proti predpisum ?

- gismo
- Kontaktovat uživatele:
no nevim kde si sehnal cenu 1500, ale zarovky Xenon Blue muzu mit za 200,-(par)JirkaT píše:Ale si musis uvedomit,ze spousta nas ma auto na kazdodenni jezdeni a tim padem nechce provokovat fizly.....Nebo za ty 4 litry je to homologovany??To asi ne...Fiesta píše:proč utrácet za žárovky 1500,- když za 4000,- můžete mít xenony???![]()
![]()
2 midiborec: Jinak pokud jsou to klasicky 60/55W s atestem (E..), tak ti policajti na to nic nereknou. Resp kdyz budou remcat, tak jim je muzes i ukazat a hned sklapnou.
taky pouzivam Osram Cool Blue, na desti jsou sice horsi, to je pravda, ale jinak s nima vidim po tme lip 

ex: Vaginateur "Megí", 96, 1,6i 55 kW
ex: Vaginateur Laguna II Grandtour, 1,9 dCi, 88 kW, privilége
ex: "Black Hawk" Pug 106, 1,2 44 kW
ex: pěškobus
ex: Oo=[][]=oO Bimmer e36 318iS
nyní: Oo=[][]oO Helmut von Bleifreistein
ex: Vaginateur Laguna II Grandtour, 1,9 dCi, 88 kW, privilége
ex: "Black Hawk" Pug 106, 1,2 44 kW
ex: pěškobus
ex: Oo=[][]=oO Bimmer e36 318iS
nyní: Oo=[][]oO Helmut von Bleifreistein
- upirveliky
- Kontaktovat uživatele:
ja si koupil na burze h1 znacky kompas,staly 150 a ve tme s nima vidim hovno,je to jako kdybych si svitil blikackou na kolo.nekupovat levne cire zarovky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(OO=[][]=OO) E36 top
- gismo
- Kontaktovat uživatele:
Mam svetla za 180 a ve tme vidim nadherne. Neboli Autolamp Xenon Blue.upirveliky píše:ja si koupil na burze h1 znacky kompas,staly 150 a ve tme s nima vidim hovno,je to jako kdybych si svitil blikackou na kolo.nekupovat levne cire zarovky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja bych koupil klasicky xenony, sice lepsi by bylo koupit bixenony, ale obyc xenony jsou za rozumnej peniz, coz cena pod 5k mi urcite prijde, nez tam rvat nejaky nahrady levny, maximalne by se mi libily ty philipsy ale ty uz jsou zase tak drahy, ze jsou lepsi ty xenony, me tyhle modry zarovky prijdou jako lepit si na obycejne brzdice napisy brembo atd.., proste kdyz uz tak uz 

Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám