POZOR!!!!KARVINÁ!!!!!!!
POZOR!!!!KARVINÁ!!!!!!!
Dnes..mezi 11,30 a 13 hodinou mi bylo vykradeno auto..bylo mi odcizeno hlavně autorádio BLAUPUNKT SANTA CRUZ MP36,zadam timto kohokoli komu by bylo nabizeno at se semnou spoji.Dekuji moc vsem
ZKUR...HAJZLI...TOHLE UZ JE BEHEM 4 MESICU PO DRUHE
ZKUR...HAJZLI...TOHLE UZ JE BEHEM 4 MESICU PO DRUHE
Kdysi Skoda Rapid,Lancia Delta 1,6 GTi-e...nyní Skoda Felicie 1,9 D, VW Polo Clasic 1,9SDi - W-king a znovu po letech u Skody 125..

Re: POZOR!!!!KARVINÁ!!!!!!!
být Tebou projdu zastavárny kamoš taky tak našel radio
kde přesně to bylo?
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Tak když to autoradio necháš v autě, tak se nesmíš divit že ti ho někdo vyčoří, ja i když mam radio na tatranku tak domu beru cele radio.
remix píše:kde přesně to bylo?
v ulici tyrsova..pod autosalonem chevrolet....
Kdysi Skoda Rapid,Lancia Delta 1,6 GTi-e...nyní Skoda Felicie 1,9 D, VW Polo Clasic 1,9SDi - W-king a znovu po letech u Skody 125..

OKa diky...Maro píše:být Tebou projdu zastavárny kamoš taky tak našel radio

Rooney píše:Tak když to autoradio necháš v autě, tak se nesmíš divit že ti ho někdo vyčoří, ja i když mam radio na tatranku tak domu beru cele radio.
Kazdy vecer jak jsem sel domu ta jsem ho vyndaval ale kdyz jdu k pritelkyni na navstevu v prave odpoledne..tohle sjem fakt necekal...

aha no tak to je mazecGraveman píše:Rooney píše:Tak když to autoradio necháš v autě, tak se nesmíš divit že ti ho někdo vyčoří, ja i když mam radio na tatranku tak domu beru cele radio.
Kazdy vecer jak jsem sel domu ta jsem ho vyndaval ale kdyz jdu k pritelkyni na navstevu v prave odpoledne..tohle sjem fakt necekal...

tak to jsou svine, bydlim kousek od tebe.... 

..:: MB C-Klasse ::..
- DitrTKOZ
- Moderátor
to byly beztak smažky co jim došly lowe na fet
tkoz už nejsem..ale jebat nebudu měnit nick