Hydroštely??
Moderátor: Idaho
Hydroštely??
Na volnoběh něco cvaká v motoru, při jízdě nic slyšet neni, jen když je otevřená kapota /samozřejmě když auto stojí /. Co by to mohlo být? Nevím jestli hydroštyly v autě mám, poradí mi někdo jak to vypadá, případně co by to mohlo jinýho být a co s tim??Koukal jsem do katalogu několika prodejců dílů a nic jako hydroštyly nikdo nemá, takže je buď fakt nemam, nebo se jim řiká jinak. Oleje je v autě dost, výměna před cca 1700km. Co svíčky, mají na to vliv??Jinak auto jede normálně... Díky za každou radu. Motor 1.3 16V
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
- Leňulka
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pokud neco "cvaka" tak to budou nejspis vstriky pokud je mas
hydrostely si myslim ze na Starlet nejsou, bude tam klasicke serizovani ventilu, pokud ti to cvrlika, ale to by si spis slysel za jizdy pri zatizenem motoru, tak jsou to ventily, pokud je to klepani, muze to byt pistni cep nebo zdvihatko ventilu, je to siroky pojem to "cvakani" 

...:::Toyota Celica 2.0GTi 16V 115kW 89':::...- Ex
...:::Toyota Celica 2.0Turbo All Track 150kW 89':::...
...:::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 136kW 88':::...- Ex
...:::Toyota 4Runner 2.4i 84kW 89':::...
...:::N.M.T. Engineering:::...
...:::Toyota Celica 2.0Turbo All Track 150kW 89':::...
...:::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 136kW 88':::...- Ex
...:::Toyota 4Runner 2.4i 84kW 89':::...
...:::N.M.T. Engineering:::...
Re: Hydroštely??
Hydrostely to nemá, vstrik ycvakaj s dost nízkou frekvencí,pokudje frekvence vyssí mohou to být ventily, jelikozu vetsi ech starsích toy motoru se vymezuje vulepodlozkami,které jsou vpodtstae volné,takze jamile sevule zvedne zacnou "cvrlikat"..
pokud auto stojí, cep to nebude, mozná bych vzal stetosjkop a skusil presnedefinovat odkud to jde..
pokud auto stojí, cep to nebude, mozná bych vzal stetosjkop a skusil presnedefinovat odkud to jde..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Kde nechat vyčistit? Jak moc pracný je vyndat je? Popřípadě jak moc to hoří??GReddy píše:tak tak vstriky...ja jsem ukazkovej priklady, taky mi to dela na toyote...shanej se dost spatne..vyndat a nechat vycistit
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
Re: Hydroštely??
Na kolik přijdou podložky, alespoň přibližně a jak náročný na výměnu to je?? Díky za infoIdaho píše:Hydrostely to nemá, vstrik ycvakaj s dost nízkou frekvencí,pokudje frekvence vyssí mohou to být ventily, jelikozu vetsi ech starsích toy motoru se vymezuje vulepodlozkami,které jsou vpodtstae volné,takze jamile sevule zvedne zacnou "cvrlikat"..
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
u myho motoru vyndat to je neco..myslel sem ze to zvladnu v pohode na azhrade ale chce to na rampu protoze pristup je tam silenej..nevim jak u tvyho..ja mam motor naklopenej pod uhlem tak ze ty vstriky mam od sebe tudiz musim rozdelat furu veci...Starlet píše:Kde nechat vyčistit? Jak moc pracný je vyndat je? Popřípadě jak moc to hoří??GReddy píše:tak tak vstriky...ja jsem ukazkovej priklady, taky mi to dela na toyote...shanej se dost spatne..vyndat a nechat vycistit
cisti to specializovane firmy ultrazvukem..kontaktuj napriklad marauderaz28 ten to delal....jinak budes potrebovat i novy tesneni..origo toyota cena 100 za krouzek a je jich potreba 8...4 se daji sehnat v zelezarstvi...a mozna ze i ty ostatni ale ja neporidil...cisteni vstriku stoji kolem 800 tusim