Mobil jako fleška do usb?
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
-
Mobil jako fleška do usb?
Chci koupit autorádio s usb vstupem a pripojit k nemu mobil se k790i s 2megovou kartou. Nevíte někdo jestli se dají pouštět a ovládat písničky přes rádio nebo to je stejné jak u 3,5 jacka takže na mobilu, nebo si ho rádio načte jako flešku. Konkrétně chci http://www.cdr-shop.cz/detail-zbozi/108 ... dx-gt410u/
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mobil jako fleška do usb?
Umí mobil Mass Storage? V datasheetu to hledat nebudu...
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
flashdisk = Mass Storage. Stačí? 

mam N6300 s gigovovou kartou a umi to v pohode.
- Celica2.0GTI
kua milosh uz jsem te zabijet muchu na monitoru a pak koukam ze to je tvuj avatar
aaa dalsi se chytilCelica2.0GTI píše:kua milosh uz jsem te zabijet muchu na monitoru a pak koukam ze to je tvuj avatar

To autorádio má aux vstup na 3.5 jack,řešil bych to přez něj.martinotahal píše:Chci koupit autorádio s usb vstupem a pripojit k nemu mobil se k790i s 2megovou kartou. Nevíte někdo jestli se dají pouštět a ovládat písničky přes rádio nebo to je stejné jak u 3,5 jacka takže na mobilu, nebo si ho rádio načte jako flešku. Konkrétně chci http://www.cdr-shop.cz/detail-zbozi/108 ... dx-gt410u/
Nebo to udělej jako já ze SE K750i
Mám autorádio z aux vstupem na cinch a dokoupil jsem pouze kabel MMC60 kterým propojuji mobil z autorádiem.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A to proboha proč? Aby se pak za jízdy štrachal v mobilu? Vždyť má ergonomičtější a k tomu určené ovládací prvky na rádiu! Navíc u aux řešení jsi odkázán na (ne)kvalitu koncového stupně v telefonu. Při řešení skrze mass storage je vše na rádiu. Dále jsou zde drobnosti jako přerušení přehrávání v případě traffic alarmu RDS, kdy se aux toliko vypne (a mobil hraje dál), ale mass strage se zapauzuje, atp. A např. v K750i (taky ho mám) je příšerná logika přehrávače ve srovnání se zde uvedeným rádiem Sony.Korálek píše:To autorádio má aux vstup na 3.5 jack,řešil bych to přez něj.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nelogické? Jsi divný. Zkoušel jsi "vše hudební" s cca 2GB mp3? Aby jsi se v tom zorientoval, musíš si ručně(!) udělat playlisty, jinak roluješ tisíci soubory po jednomKorálek píše:Mě to nepříjde nelogický.Záleží kdo jak je náročnej,a existuje i tzv rychlé zapnutí,klikneš do joysticku směrem nahoru a tím zaktivuješ přehrávač,pak stačí vše hudební a můžeš hrát

Měl bych dotaz..Na panelu rádia mám jen vstup AUX, existuje nějaký kabel kterým bych to mohl propojit s telefonem? Mám Nokii 6288 a chtěl bych ji použít jako mp3přehrávač...jestli teda existuje takový kabel, nevím pod čím to mám hledat? Díky za každou inteligentní radu
Renault Megane Break 1.9DTi 100koní v naftě, jsem spokojený =)
- Celica2.0GTI
nevim jestli se delaji ale nemel by byt velky problem koupit za par korun neorigo sluchatka vyuzit ten konektor pro udelani redukce na 3,5jack
to bude tak na 2 MP3ky ne?martinotahal píše:Chci koupit autorádio s usb vstupem a pripojit k nemu mobil se k790i s 2megovou kartou. Nevíte někdo jestli se dají pouštět a ovládat písničky přes rádio nebo to je stejné jak u 3,5 jacka takže na mobilu, nebo si ho rádio načte jako flešku. Konkrétně chci http://www.cdr-shop.cz/detail-zbozi/108 ... dx-gt410u/

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ted sem na to chtel taky reagovatRudi píše:to bude tak na 2 MP3ky ne?martinotahal píše:Chci koupit autorádio s usb vstupem a pripojit k nemu mobil se k790i s 2megovou kartou. Nevíte někdo jestli se dají pouštět a ovládat písničky přes rádio nebo to je stejné jak u 3,5 jacka takže na mobilu, nebo si ho rádio načte jako flešku. Konkrétně chci http://www.cdr-shop.cz/detail-zbozi/108 ... dx-gt410u/

...vidět Mimoňské války a zemřít 
vyměním Renault 21 Beverly (1989) za Nissan Skyline GT-R R34,pozn.:doplatek od vás možný

vyměním Renault 21 Beverly (1989) za Nissan Skyline GT-R R34,pozn.:doplatek od vás možný