Dne 17.12.2007 okolo 14:30 byl kamaradovi ukraden stribrnej 206CC 1.6 16V v seriovym stavu a cirou optikou vpredu i vzadu na 15" ENZO kolech s Michelinama zimnima, SPZ HKP 86-61.
Stalo se to v Hradci Kralove, Stefanikova ul., kdo to tam zna, tak u HVEZDY, nebo taky u potravin Kubik.
Poznavaci znameni, cerveno-cerna kuze.
Kdyby nekdo neco, tak tel. 607535980.
Diky
Peugeot 206 CC
ty vole, zrovna teď před půl hodinou sem jednoho viděl odjíždět u nás ve městě od jednoho automechanika, sem si říkal takový auto tady u nás? Ale měl myslím origo kola a značku 2J9(tu sem teď měl na autě taky, čerstvej příhlas) a dál nevim, Jemnice, jsme okr. Třebíč, takže docela daleko.
Jinak ať se najde
Jinak ať se najde
hlavně se neposrat...
GTI-->VTS-->GTI-->GTI-->TDI
Zdar, tak čistě náhodou sem se bavil s kámošem tady u nás, policajt a říkal, že jeho ségra, tady kousek od nás si tak cca před půl rokem koupila ccčko ve světle modrý metle tak sem začal vyzvídat a prej jezdí k nám do toho servisu a co si pamatuju, tak lišty v barvě, nemělo čirou optiku a ve předu prej nemá klasický světla ale takový ty tuningový, jak ti je to rozdělí na 3 čočky- nevím jak to popsat.
Takže ten tvůj to asi nebude. sry za plašení
Takže ten tvůj to asi nebude. sry za plašení
hlavně se neposrat...
Re: Peugeot 206 CC
Snad jsi videl stribrnyho (jak jsem hend na zacatku psal) nebo modryho, frede, ne?
No právě já ho viděl kolem 6 večer, to už bejvá docela tma a na vzdálenost 50m to fakt nerozeznám, vím jen, že neměl čirou vzadu.
A já myslel takovou lehce namodralou, hodně bejvá na 206kách.
A já myslel takovou lehce namodralou, hodně bejvá na 206kách.
hlavně se neposrat...
fredh, rybizek: OK