waci píše:dne 1.10.2004 byl v Hornické ulici v Ústí nad Labem odcizen osobní automobil MITSUBISHI ECLIPSE
modré barvy SPZ 1U1 09-32 (viz foto). Možná je to utopie, ale je
možné, že stojí někde pouze odstavené.
Za případné info děkuji.
Taky si myslím, kdo by to jinak kradl?
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
waci píše:dne 1.10.2004 byl v Hornické ulici v Ústí nad Labem odcizen osobní automobil MITSUBISHI ECLIPSE
modré barvy SPZ 1U1 09-32 (viz foto). Možná je to utopie, ale je
možné, že stojí někde pouze odstavené.
Za případné info děkuji.
Taky si myslím, kdo by to jinak kradl?
mě se to stalo před pár lety,ukradli mi UNO a stálo 30km dál na náměstí v jiném městě. kámoš ho tam našel a aby mu náhodou neujelo tak vypustil všechny gumy,ale to mi neřekl.když jsem tam přijel tak jsem měl hodně velké problémy odjet okorát jsem nepochopil jak si natankovali aby tam dojeli když tam nebyl žádný benzín.nic nepoškozeno,auto zamknutý
kolegovi z práce ukradli auto. Za 2 dny stálo zpátky s poškozeným víkem nádrže a lístkem, že nutně potřebovali auto, tak si ho půjčili. Před vrácením natankovali plnou. Ale zůstalo poškozený víčko nádrže...
TomasB píše:kolegovi z práce ukradli auto. Za 2 dny stálo zpátky s poškozeným víkem nádrže a lístkem, že nutně potřebovali auto, tak si ho půjčili. Před vrácením natankovali plnou. Ale zůstalo poškozený víčko nádrže...
jj v ústí sou experti: začala nám hodina a koukám, že se nějaký cikáni motaj kolem bílý škodovky a když končila hodina tak jí už měli naloženou na vleku a jeli sní na šrot (asi)
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
jestli myslis nejvetsi v bolce tak to je v Repove, smerem z boleslavi na Jicin, po prave strane za hypernovou smerem na ten jicin dole u silnice...kontakt nemam ale ve ctvrtek tam jedu
vittorio píše:jestli myslis nejvetsi v bolce tak to je v Repove, smerem z boleslavi na Jicin, po prave strane za hypernovou smerem na ten jicin dole u silnice...kontakt nemam ale ve ctvrtek tam jedu
maj tam strasny sracky byl jsem tam asi pred mesicem
YO SOY BAURAK, CHICO ECUADORO, Y NUESTRAS LAMAS OCTAVIANAS TENGO A BOCADO My Šáde
vittorio píše:jestli myslis nejvetsi v bolce tak to je v Repove, smerem z boleslavi na Jicin, po prave strane za hypernovou smerem na ten jicin dole u silnice...kontakt nemam ale ve ctvrtek tam jedu
pls sežeň mi na ten bazar nějakej kontakt. WWW nebo tel. DÍKY
Bohužel Vám nepomůžu, s současné době nemáme, ani jsem za posledních pár let žádné takové vozidlo ve své nabídce neměli...
Za AutoŘEPOV - Mladá Boleslav, Marek Bureš, marek@autorepov.cz