[/img]Moje ukradená tříca :( - Nalezeno
Moje ukradená tříca :( - Nalezeno
Dneska v noci mi ukradli v Neratovicích mojí třícu zmrdi zasraný, když už sem do toho auta nacpal prachů jako prase tak mi ho zmrdi ukradnou
Je to světle modrá met., E30 325, 2A48649 poznávací znamení dělá bordel jako prase, finanční odměna jistá,kdyby někdo něco věděl, nebo jí někde viděl volejte hnedka prosím na 775147755
[/img]
[/img]
Naposledy upravil(a) Trhyy dne 31 kvě 2008 18:25, celkem upraveno 1 x.
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Re: Moje ukradená tříca :(
Cislo napsany, budu cumet....
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
Re: Moje ukradená tříca :(
Ale kdyz to ctu znova... neratovice... ta uz bude nekde na zvedaku u nekoho ve stodole... hledal bych ji v nera a uzkem okoli...
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
Tak auto už mam "doma" V noci se našlo někde u Slanýho, tedka je na záchytnym parkovišti tak se tam jedu podívat jak je na tom, ale podle tý pani co sedí na pčr zmizelo jenom rádio a vytrhaný kabely, tak snad to nebude nic dalšího. Chtěl bych poděkovat všem co koukali a pomáhali, speciálně MPImu kterej obvolal spoustu důležitejch lidí, Termikovi za vylepení plakátů v okolí místa nalezení a Patriotovi1 z BMWklubu za důležitý info

- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moje ukradená tříca :( - Nalezeno
gratulace, škoda že ti šmejdi nedostanou přes hubu.
Každopádně jestli parkuješ na stejným místě, uvažoval jsi o nějakým zabezpečení?
SZ
Každopádně jestli parkuješ na stejným místě, uvažoval jsi o nějakým zabezpečení?
SZ
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...
zatím ještě žiju...
TRHYY tak to congratulation... napis jak to potom dopadlo... doufam ze to budes mit v poho...
Zabezpečení plánuju stopro, už se na tom pracuje 
Jinak sem se byl podívat v tom Slanym na tom záchytnym parkovišti a jenom přes plot sem viděl zadek auta a vypadá že je v pohodě ( z dálky
) , tak snad mi ho co nejdřív předaj 
Jinak sem se byl podívat v tom Slanym na tom záchytnym parkovišti a jenom přes plot sem viděl zadek auta a vypadá že je v pohodě ( z dálky
to někdo promazal? Tady bylo psaný něco o tom bejvalým tvý mladý a já to nestihl přečíst
Audi 80 cabrio
oni jsou tu asi 3 témata k tomuNeluška píše:to někdo promazal? Tady bylo psaný něco o tom bejvalým tvý mladý a já to nestihl přečíst
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK