Favorit - motor SPRINT 75HP??
Moderátor: Idaho
Favorit - motor SPRINT 75HP??
Ahoj lidi, nevíte někdo náhodou o tomto motoru něco bližšího? Jaký sou na něm úpravy oproti klasickýmu motoru?? Já mám ve Fáčku motor 136x - 50Kw - karbec a chtěl bych mu nějakej ten koník přidat, ale nechce se mi snižovat hlava. dík za radu.
Re: Favorit - motor SPRINT 75HP??
75HP by odpovídalo 55kW, to je dost málo když se obvykle uvádí, že kombinace hlava+vačka+karburátor dá nějakých cca 60 kW + výfuk + filtr asi 62kW a to je přes 80 koní.krupino píše:Ahoj lidi, nevíte někdo náhodou o tomto motoru něco bližšího? Jaký sou na něm úpravy oproti klasickýmu motoru?? Já mám ve Fáčku motor 136x - 50Kw - karbec a chtěl bych mu nějakej ten koník přidat, ale nechce se mi snižovat hlava. dík za radu.
136x je celkem raritní motor, má mírně ostřejší vačku (shodnou s vačkou co se dávala do Felicií 50kW) a možná nějaký drobný kosmetický úpravy, ale jinak je to v zásadě 136ka a jako taková holt chce ty základní úpravy aby se s výkonem nějak hnulo.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
razantnich uprav seriovyho motoru bych se nebal, je to motor za par kacek ... takze hlava dolu, ostra vacka, sport karbec, predelat sani atd
myslim ze 90PS je realna hodnota 

BMW E36 328i coupé M52 DOHC 193PS - lepší je bejt první v pekle, než druhej v nebi !!! www.paintballnachod.cz
Jenže když se dává do fáčka motor z filcky, musí se to celý vyvařit,jinak to fáčko neunese k tomu motor a úpravy. Koukni do anonce, sou tam zajímavý hotový motory, nebo v následcích z vyškova tady prodavá bela (jestli neni už pryč) motor asi 70kw do fáčka
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslim, že motor 1,6 má jinou přírubu, respektive převodovku než obyč 1,3, je to přece VW - motor ze starýho golfa. Akorát to má možná jiný vstřiky. Ale sou na to příruby. Kámoš měl doma přírubu - stodvacítková převodovka na motor 1.8 20V z oktávie. S tím už Škodivka celkem uháněla
Ale šíleně to kroutilo poloosy
A co říkáte na svíčky Brisk Premium, dobrý, nebo špatný?? - do Fáčka

A co říkáte na svíčky Brisk Premium, dobrý, nebo špatný?? - do Fáčka
glcomputers@quick.cz
Pokud má někdo zájem, tenhle človíček má motor 1,6 z filcky ve fáčku, tak by možná poradil
Pokud má někdo zájem, tenhle človíček má motor 1,6 z filcky ve fáčku, tak by možná poradil
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form