aneb konecne dostal rozum

A je to v prdeli,seš jasnejFull.Eclipse píše:TAKESHI? na čem jedeš prosímtě,že tady můžeš vůbec vyblejt takovoudle sračku, a hlavně neser se prosímtě do tématu o kterým víš totální hovno DĚKUJIA jinak chtěl bych dodat že vaše komentáře jsou tak trochu bokem já nesrovnávám Supru s Audi ani Forda s Pičoautem ale své bejvalé auto které mi bylo svou nepraktičností totálně k hovnu a s autem které momentálně využívám denně a hlavně ho budu potřebovat příští rok na docela daleké dojíždění kvůli novému zaměstnání,nedovedu si představit že bych po českých silnicích a dálnicích dojížděl za prací Eclipsem kterej by ze mě vymlátil duši a já z něj čepy a ložiska,a navíc opravdu neprcám pumpařky což by bylo se spotřebou eclipsy potřeba.Myslím si že je pohodlnější sednou do tý chrochtosvině co mám u baráku a jet za 5,6 l kamkoli...
si dělám prdel jako vždy,mě nesmíš brát až tolik vážněFull.Eclipse píše:TAKESHI? na čem jedeš prosímtě,že tady můžeš vůbec vyblejt takovoudle sračku, a hlavně neser se prosímtě do tématu o kterým víš totální hovno DĚKUJIA jinak chtěl bych dodat že vaše komentáře jsou tak trochu bokem já nesrovnávám Supru s Audi ani Forda s Pičoautem ale své bejvalé auto které mi bylo svou nepraktičností totálně k hovnu a s autem které momentálně využívám denně a hlavně ho budu potřebovat příští rok na docela daleké dojíždění kvůli novému zaměstnání,nedovedu si představit že bych po českých silnicích a dálnicích dojížděl za prací Eclipsem kterej by ze mě vymlátil duši a já z něj čepy a ložiska,a navíc opravdu neprcám pumpařky což by bylo se spotřebou eclipsy potřeba.Myslím si že je pohodlnější sednou do tý chrochtosvině co mám u baráku a jet za 5,6 l kamkoli...