RM: Čína - druhá strana mince..
Moderátor: Jardafox
RM: Čína - druhá strana mince..
Je něco takového normální?
Čína země kde si neváží lidského života notož tak zvířete.. hodně smutné video..
http://media.rozzlobenimuzi.com/privile ... o/cina.wmv
Čína země kde si neváží lidského života notož tak zvířete.. hodně smutné video..
http://media.rozzlobenimuzi.com/privile ... o/cina.wmv
TOLEDO 2,3 V5
Octavia TDI
Octavia TDI
Tak ono špatný jak se to vezme. To že se u nás jí k obědu vepřové neznaméná, že jinde nepovažují za normální jíst psa. To že se nám to zdá hnusný je náš názor.
Co je však rozhodně hnus je to zacházení se těma zvířatama. Když už to zabíjeji, tak alespoň trochu lidským způsobem a ne takhle
Co je však rozhodně hnus je to zacházení se těma zvířatama. Když už to zabíjeji, tak alespoň trochu lidským způsobem a ne takhle

http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím 

po prvnich 10s jsem to vypnul, hned jak jsem uvidel cumak chudaka psa....
Osobne nesnasim tyrani zvirat a to, ze cinani pojebany jedi psi a kocky jako by to bylo rybi file me neuveritelne sere. Nechapu, ze ty kostata neuzakoni, ze pes, kocka, velryba, slon se proste neji
Zkurvysyni....
Osobne nesnasim tyrani zvirat a to, ze cinani pojebany jedi psi a kocky jako by to bylo rybi file me neuveritelne sere. Nechapu, ze ty kostata neuzakoni, ze pes, kocka, velryba, slon se proste neji

http://www.facebook.com/djdoemixx
V islámu se taky nejí vepřový a myslím že by ti vadilo kdyby to chtěli zakázat. Není to tom co se jí a nejí. Je to o tom jak se k tomu chovají.DOEMIXXX píše:po prvnich 10s jsem to vypnul, hned jak jsem uvidel cumak chudaka psa....
Osobne nesnasim tyrani zvirat a to, ze cinani pojebany jedi psi a kocky jako by to bylo rybi file me neuveritelne sere. Nechapu, ze ty kostata neuzakoni, ze pes, kocka, velryba, slon se proste neji![]()
Zkurvysyni....
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím 

jasny, v Islamu tomu tak je, ALE krava ci prase byli a budou vzdy zvirata pro chov na maso, mleko, kuzi atd...ale KOCKA ci PES NIKDY nebyli chovani jako zvirata na potravu, to je moda tech zkurvysynu
videt, jak do cinske restaurace jede kocka ci pes v kleci, tak zaslapnu kazdou vetev ilegalni pomrdanou! Sraci, fakt me tohle vytaci

JjGeorgeos píše:V islámu se taky nejí vepřový a myslím že by ti vadilo kdyby to chtěli zakázat. Není to tom co se jí a nejí. Je to o tom jak se k tomu chovají.DOEMIXXX píše:po prvnich 10s jsem to vypnul, hned jak jsem uvidel cumak chudaka psa....
Osobne nesnasim tyrani zvirat a to, ze cinani pojebany jedi psi a kocky jako by to bylo rybi file me neuveritelne sere. Nechapu, ze ty kostata neuzakoni, ze pes, kocka, velryba, slon se proste neji![]()
Zkurvysyni....
..:: OctaviaRS TDI - 210HP @ 478Nm ::.. NA PRODEJ
www.stream.cz/video/11/403499-octavia-rs-tdi-154kw-dieselpower-cz
..:: Leon Cupra4 TDI - 273HP @ 580Nm ::..
www.stream.cz/video/11/403499-octavia-rs-tdi-154kw-dieselpower-cz
..:: Leon Cupra4 TDI - 273HP @ 580Nm ::..
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš pravdu, ještě v minulém století - 19xx - byl pes jateční zvíře i u násDOEMIXXX píše:jasny, v Islamu tomu tak je, ALE krava ci prase byli a budou vzdy zvirata pro chov na maso, mleko, kuzi atd...ale KOCKA ci PES NIKDY nebyli chovani jako zvirata na potravu, to je moda tech zkurvysynuvidet, jak do cinske restaurace jede kocka ci pes v kleci, tak zaslapnu kazdou vetev ilegalni pomrdanou! Sraci, fakt me tohle vytaci
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Je to sice hnus ale jiný kraj jiný mrav
někde zase na nás koukaj jak můžeme zabít krávu a odsuzují nás za kaví jatka když u nich je kráva posvátné zvíře.
Je to sice svinstvo a hnus a zvedá se mi z toho žaludek ale my si tady pochutnáváme na kravičce a jiných zvířatech a i ta kráca má svou duši atd.
Jednou jsme jako lidé na vrcholu potravního řetězce no

Je to sice svinstvo a hnus a zvedá se mi z toho žaludek ale my si tady pochutnáváme na kravičce a jiných zvířatech a i ta kráca má svou duši atd.
Jednou jsme jako lidé na vrcholu potravního řetězce no

My car hstory:Fiat Tipo, Fiat Marea, BMW 735i, BMW 316i,BMW 320i, Ford FOCUS, Škoda Octavia 1,9TDI
My moto history:Jawa 250, GS 500, GSX600F, GSF600, VFR 750, VTR 1000,FJ1100, Yamaha FZS600 Fazer
My dream: HONDA VFR 800 V-TEC
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: RM: Čína - druhá strana mince..
Byli jste se někdy podívat ve slepičárně, jak se tam zachází se slepicema? Jak se zachází s krávou a nebo prasetem na jatkách?
Ono to moc rozdílný není, jen to nikdo nedává na jutub
A pes a kočka se vám zdá míň zvíře, protože to chováte doma. To je stejný jako někdo chová morčata a v jižní americe se to normálně konzumuje...
Mimochodem psí maso je jako zvěřina, ochutnat se má všechno
A pes a kočka se vám zdá míň zvíře, protože to chováte doma. To je stejný jako někdo chová morčata a v jižní americe se to normálně konzumuje...
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ale o tom tady mluvíme celou dobu
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Přesně tak... jenže ono to tak lidi prostě berou že takovýdle chování k praseti je normální, ale k chudáčkovi pejskovi...Eiffel píše:Byli jste se někdy podívat ve slepičárně, jak se tam zachází se slepicema? Jak se zachází s krávou a nebo prasetem na jatkách?
tim se ovšem těch žluťáků nechci zastávat. Psi miluju.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
No a někdo zase miluje prasata a slepiceGlobus píše:Přesně tak... jenže ono to tak lidi prostě berou že takovýdle chování k praseti je normální, ale k chudáčkovi pejskovi...Eiffel píše:Byli jste se někdy podívat ve slepičárně, jak se tam zachází se slepicema? Jak se zachází s krávou a nebo prasetem na jatkách?
tim se ovšem těch žluťáků nechci zastávat. Psi miluju.

My car hstory:Fiat Tipo, Fiat Marea, BMW 735i, BMW 316i,BMW 320i, Ford FOCUS, Škoda Octavia 1,9TDI
My moto history:Jawa 250, GS 500, GSX600F, GSF600, VFR 750, VTR 1000,FJ1100, Yamaha FZS600 Fazer
My dream: HONDA VFR 800 V-TEC
dodnes je normální, že na vesnicích se jí pes a před dvaceti lety bylo normální na tabuli před hospodou nápis "Psí guláš"....Eiffel píše:Nemáš pravdu, ještě v minulém století - 19xx - byl pes jateční zvíře i u násDOEMIXXX píše:jasny, v Islamu tomu tak je, ALE krava ci prase byli a budou vzdy zvirata pro chov na maso, mleko, kuzi atd...ale KOCKA ci PES NIKDY nebyli chovani jako zvirata na potravu, to je moda tech zkurvysynuvidet, jak do cinske restaurace jede kocka ci pes v kleci, tak zaslapnu kazdou vetev ilegalni pomrdanou! Sraci, fakt me tohle vytaci
chování lidí na jatkách tady je taky docela hnus a celkově i to, jak se někteří zemědělci k těm zvířatům chovají.
Nicméně i tak je to hnus, co dělaj v Číně....Číňani a celkově šikmoocí maj k zvířatům odlišnej vztah něž Evropani nebo Američani...
svět dospělých je pro mne záhadou......
Az nekde natrefim na podnik, kde bude napsano "psi gulas" tak gulas bude mit hospodskej v kalhotech 

Ty lidi na jatkách to berou jako práci, žádnej respekt, chovají se jako hovada všude. Z Polska se zas vozí do Itálie na jatka napěchovaný kamiony koňma, ke kterejm se chovají naprosto stejně. (Viděl jsem slušnej dokument.) Žere se hold všechno. 

Občas mi to jede na 3 válce.
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zkuste v indii zabít krávu, budete taky v nejlepším případě zavržení, v tom nejhorším vás ukamenujou (doslova).
Jíte krávy?
Jíte krávy?
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Eiffel píše:zkuste v indii zabít krávu, budete taky v nejlepším případě zavržení, v tom nejhorším vás ukamenujou (doslova).
Jíte krávy?
jime, btw. ale krava je zvire ktere se chova na maso etc....pes a ani kocka nikde nemaji chovne farmy na maso, kuzi, mleko etc....v tom je ten rozdil. Proste jsou to zkurvysyni a at chipnou hladem mrdky bezceny

psa, kočku a nic, co ke mě má větší vztah než půlka mýho příbuzenstva nikdy nepozřu.Ale nejde o to, co se jí, ale jak se to zabíjí.Některý ty způsoby zabíjení těhle domácích mazlíčků mě připomíná Mengeleho pokusy na Židech.Prostě hnus.....
ja sa na to tiez nemozem pozerat, tiez mi to vadi, ale eiffel ma pravdu...
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Breakthru píše:psa, kočku a nic, co ke mě má větší vztah než půlka mýho příbuzenstva nikdy nepozřu.Ale nejde o to, co se jí, ale jak se to zabíjí.Některý ty způsoby zabíjení těhle domácích mazlíčků mě připomíná Mengeleho pokusy na Židech.Prostě hnus.....
Ale tady mluvíme o našich tradiích, zvycích a naší kultuře. Pro ně, kdyby koukali na video, jak si hrajete se psama a kočkama by to bylo nepochopitelný asi tak, jako bys vlezl do chlívku a hrál si s prasetem.
To že se k těm zvířatům chovají jako dobytci, tak to je věc už jiná.
U nás se jí vše kromě psů a koček.
v jižná americe žerou morčata. Půjdete jim za to nadávat?
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Eiffele, a co jsem napsal?Já psal o tom, že já!já! bych v životě tohle při plným vědomí nepozřel za zcela běžných normálních situacích.A nemyslím si, že by pro ně bylo nepochopitelný, že tyhle zvířata máme jako domácí mazlíčky, taky to u nich tak je, ale prostě je všeobecně známý, že žlutá rasa má jinej vztah ke zvířatům než my.....
Jo žluťáci žerou psy tak sou to hovada...
Pánové kde to žijete, vy ste normální rasisti a odmítáte uznávat jejich kulturu. Za to by vás Džamila určitě nepochválila
Fakt je že zbytečně krutý zacházení při "popravách" psů a vlastně jakejchkoli zvířat je minimálně neetický... na druhou stranu je to prostě jiná kultura.
V číně je pes a kočka konzumní zvíře třeba i z důvodu že se tam neustále množej jako křečci a žijou víceméně divoce.
Zamyslete se nad tim, jak musej chudýmu žluťákovi připadat nějáký naše spolky na ochranu zvířat a podobný instituce a jak absurdní mu a vlastně i nám přijde třeba tohle http://www.sekunda.cz/2879-vystrcil-man ... okutu.html Tomu se říká DEMENCE, to že se někde jedí psi nebo kočky a někde se chovaj jako domácí mazlíčci je rozdílná KULTURA

Pánové kde to žijete, vy ste normální rasisti a odmítáte uznávat jejich kulturu. Za to by vás Džamila určitě nepochválila

Fakt je že zbytečně krutý zacházení při "popravách" psů a vlastně jakejchkoli zvířat je minimálně neetický... na druhou stranu je to prostě jiná kultura.
V číně je pes a kočka konzumní zvíře třeba i z důvodu že se tam neustále množej jako křečci a žijou víceméně divoce.
Zamyslete se nad tim, jak musej chudýmu žluťákovi připadat nějáký naše spolky na ochranu zvířat a podobný instituce a jak absurdní mu a vlastně i nám přijde třeba tohle http://www.sekunda.cz/2879-vystrcil-man ... okutu.html Tomu se říká DEMENCE, to že se někde jedí psi nebo kočky a někde se chovaj jako domácí mazlíčci je rozdílná KULTURA

Pětka f kombajnu
a proto ta jina kultura musi za ziva stahovat psa ci kocky z kuze, aby meli lepsi maso??? Wtf???????? Ty zkurvysyni maji doma taky psa jako mazlicka, ale samozrejme je tam i raketa zlutaku co to maji jako my kure na kari.....sere me proste ten pristup k tomu zabijeni, tyrani zvirat co tam maji....at si zerou mury, kobylky, mravence, vyhonky, hovna po sobe, je mi to uplne jedno, ale at proboha nestahuji kocky a psy za ziva z kuze a ravnou je servirujou na talir....btw. kazdopadne tohle nejsou jedina zvirata co u nich konci na taliri...dale tu mame opice, velryby, delfiny, pandy, nosorozce, slony etc etc....proste nezerou asi jen sami sebe, jinak sporadaji uplne vsechno