Jaký blof-off ventil na Ochcavku RS/Golf GTI

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Jaký blof-off ventil na Ochcavku RS/Golf GTI

Příspěvek od Ilegaltuner »

Potřeboval bych poradit jak ventil koupit do mojeho RSa. Prd se v tom vyznám co vám budu povídat :D hlavně aby to dobře fungovalo a hlasitě odfukovalo :D

Případně nějaká rada kam to namontovat by byla fajn.

Díky :wink:
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i

Bobik
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaký blof-off ventil na Ochcavku RS/Golf GTI

Příspěvek od Bobik »

http://forum.skodahome.cz/index.php?s=& ... t&p=937441" onclick="window.open(this.href);return false;

Krosmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krosmen »

mám docela dobrou zkušenost s bidrinem twin port.Ještě sem se nesetkal u octy s open loop verzí ale slyšel em že pokud se použije uzavřená verze je vše bez problémů a s úplně otevřenou verzí jsou problémy s volnoběhem.nevím praktickou zkušenost mám pouze s twinportem a jeho zvuk byl docela příjemnej
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......

elviiis

Příspěvek od elviiis »

Mno pokud je dobre a dobře ho našteluješ tak bude fungovat i otevřenej... ošem musíš počítat s tím že to bude přiřazení bohaté jako svině... a aji nějaká ty liše oběví pokud máš rozpálenej výfuk... já má při řazení hustej černej malej obláček díky bovu i když celica je bohatá i bez něj...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily

luke.bean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luke.bean »

http://www.youtube.com/watch?v=J_quZJ9x ... annel_page" onclick="window.open(this.href);return false;
edit: tady jeožná slyšet líp : http://www.youtube.com/watch?v=Py8VVnyx ... re=channel" onclick="window.open(this.href);return false;

kopie HKS od HPP Praha

jinak lišáky nehází a ani není bohatá.. :mrgreen:
QUATTRO 309 kW

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

luke.bean píše:http://www.youtube.com/watch?v=J_quZJ9x ... annel_page
edit: tady jeožná slyšet líp : http://www.youtube.com/watch?v=Py8VVnyx ... re=channel" onclick="window.open(this.href);return false;

kopie HKS od HPP Praha

jinak lišáky nehází a ani není bohatá.. :mrgreen:
To z ní dobře :D kde že ho koupím?
Audi A8 D3 4,2i

luke.bean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luke.bean »

http://aukro.cz/item563688221_blow_off_ ... _1_8t.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.highperformanceparts.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
QUATTRO 309 kW

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

luke.bean píše:http://aukro.cz/item563688221_blow_off_ ... _1_8t.html

http://www.highperformanceparts.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
MOC MOC Díky :hlazeni
Audi A8 D3 4,2i

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Jeste ze to je jen kopie HKS, davat pravej HKS na VW motor je jako hazet perly svinim :lol:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

luke.bean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luke.bean »

No to je jasný,origo by tam ani nešel :lol: :lol:

Jinak dobrý parametry v podpisu-mám tam skoro to samý :lol: :lol: .. Toyota k tomu potřebuje 3.0 motor s turbem ale VW stačí 1.8 s turbem :lol: :lol: :lol:
QUATTRO 309 kW

Sails66

Příspěvek od Sails66 »

Když už je tu to tema BOV, tak nevíte někdo co způsobuje zvuk při přeřazení u tohodle videa? Je to nějaký BOV? Je to takový zajímavý a nezvyklý zvuk

http://www.youtube.com/watch?v=X-6SguDE ... 1&index=12

elviiis

Příspěvek od elviiis »

Luke s prominutím ty jsi ale vůl... Beaver má toyotu z dob kdy škodovka vyráběla 120ky a začala s fakanama nehledě na to že to jsou parametry továrního motoru... Srovnávat současný odpad dílů VW jako je škoda s toyotu je trochu out... nechci flame ale bohužel to tak je... otevřenej hks ssqv není vhodnej pro 1.8t jelikož není stavitelnej ovšem nikdo neříká že nemůžeš použít nátrubek (který hks s k ventilu dělá) a poslat vzduch do okruhu za váhu vzduchu... ovšem jak psal beaver neber to špatně ale kup bidrina je to orzumná kvalita za rozumné peníze... nekupuj levné neodskoušené napodebeniny ani drahé jp díly... kup bidrin a máš klid...
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily

luke.bean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luke.bean »

proč je tam 10 takových smajlů : :lol: :lol: :lol: :lol: - :? 8) :wink:

proč když ta kopie je určená pro 1.8T koncern proč se na něj nehodí?

http://www.highperformanceparts.cz/prod ... ze-iii-18t" onclick="window.open(this.href);return false;

mám ho tam a nemám problém.. :?:
QUATTRO 309 kW

elviiis

Příspěvek od elviiis »

Mno pokud jej máš odskoušený tak jo ale málo kdy kopie funguje tak jak by mnela... MKII máš použitej closed or open loop?

luke.bean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luke.bean »

možná že když mi to řekneš česky,tak ti odpovím :wink:

EDIT: mám open loop - už to vím :lol:

nesmíš brát že je to kopie kvalitní věci,tak hned znamená že je to šunt.. když se trošku porozhlídneš,zamyslíš,tak zjistíš že je všude mraky kopií všeho a neznamená to hned že to je na ho**,ne? :wink:
QUATTRO 309 kW

elviiis

Příspěvek od elviiis »

Mno jestli máš open tak to máš při řazení na tuto bohatý :lol:

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

luke.bean píše:proč je tam 10 takových smajlů : :lol: :lol: :lol: :lol: - :? 8) :wink:

proč když ta kopie je určená pro 1.8T koncern proč se na něj nehodí?

http://www.highperformanceparts.cz/prod ... ze-iii-18t" onclick="window.open(this.href);return false;

mám ho tam a nemám problém.. :?:
jedná se o obyčejnou čínksou kopii HKS prodávanou pod Názvem "Monza" a vubec není určena pro 1.8T je to proste univerzální BOV ke ketrému si to rpodejce dopsal ( případne k nemu dodává kit pro uchycení ).

Tato Bov sem používal pře d pár lety ale poslední dva až tři roky jsou s nimi stále vetší problémy - mel jsme je v prodeji a když se mi jich 7 z 10začalo vracet že netěsní - dají s eprofouknout usty a podobne uplně sem je stáhnul z pordeje apovažuji je za jeden z největších šmejdu co se dajiv CR koupit.
Za tu cenu seženeš od Bidrina ( sice ne membránove ale aspon ty membrány neodchází ) kvalitnější a s hezkým zvukem..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Za šunt nto neoznačji proto že je to kopie ale kvuli desítkám zkušeností vlastních a mých zákazníku - možná máš jen štestí..

jinak na reference na tohle BOV se klidne poptej třeba na 200sx klubu :D
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

luke.bean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luke.bean »

mám ho pár měsíců a zatím s ním nebyl problém.. měl jsem ho prakticky zadarmo,takže až se s ním něco stane,s radostí ho hodím do kontejneru,to jsem v klidu :P :wink:
QUATTRO 309 kW

Rajdlos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rajdlos »

Idaho: bohuzel kecas kraviny. Ja jich prodal desitky a ani JEDINA reklamace. Pochybuju, ze lidi jsou liny je reklamovat. Je nekolik kvalit, razi to nekolik vyrobcu v Cine, coz si bohuzel Ty neuvedomujes. Nemas kupovat to nejlevnejsi, co kde vidis. Mnou prodavanej ventil pro 1.8T je urceny na VAGove motory kvuli prirubam a kvuli take predelani na closed loop. Je na to samozrejme dva roky zaruka.
Honda S2K 240PS GPW W/ turbocharger T3/T4

www.highperformanceparts.cz

Oficiální dealer firem Thermotec, Forge Motorsport, Powerflex, Milltek Sport, JapSpeed, Depo Racing, Mishimoto, Dbilas Dynamic, Snow Performance... do České republiky.

Rajdlos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rajdlos »

Jezdil jsem s nim nekolik mesicu na Oktavkovym RS motoru 1.8T 180PS AUQ a nikdy zadny problem, mel jsem jak origo HKS tak tuhle kopii a funkcne zvukove je to to same.

Bohuzel jak pisu, je nekolik kvalit techto ventilu, pokud si vzal varku tech nejlevnejsich bohuzel je to jen a jen Tvoje blbost :lol:

Oficiální dealer firem Thermotec, Forge Motorsport, Powerflex, Milltek Sport, JapSpeed, Depo Racing, Mishimoto, Dbilas Dynamic, Snow Performance... do České republiky.

Rajdlos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rajdlos »

Jinak open loop ventily bezi na motorech 1.8T bez ESP bez problemu.

Kdo si chce precist o referencich na tyhle ventily ode me, at si precte http://www.autohificlub.cz" onclick="window.open(this.href);return false;. Vsichni spokojenost. Na 1.8T jsem jich prodal ca kolem 100 a za pul roku byl jediny problem na Seat Leon Cupra prave s ESP. Auto se hazelo porad do nouzaku.

luke.bean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luke.bean »

Mám AUQ s ESP a nemám s tím problém..

Ale zajímalo by mě,jaký je rozdíl jestli má auto ESP a bez ESP ?

Jinak co máš s HPP společnýho?
QUATTRO 309 kW

Rajdlos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rajdlos »

ze by majitel 8) :wink:

Zkracene ESP je napojene na saci okruh, takze ve vysokych otackach, kdy se zavre klapka, tak seriovy diverter valve prepusti klasicky tlak zpet pred turbo ze ktereho cerpa vzduch i prave ESP, vice rozepisovat to nema asi cenu, proste ten vzduch tam pak v sacim traktu chybi, je divne ze vetsina 180PS s ESP funguje s otevrenym ventilem a 225PS vetsinou ne.

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Každopádně na 1.8T bych dal Bidrinovic twin-port (dal bych ho ostatně i na Supru).

Luke, jsem rád, že VW konečně po tolika letech dokáže udělat z 1.8 výkon jako má Supra, chybka je, že když se to konečně všema možnýma úprava podaří, tak já koupím za 5 korun v železářství maticový podložky a všechno bude zase jinak :lol:
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Rajdlos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rajdlos »

Tak ted mi psal jeden znamy, ze rozchodil ten SSQ ode me i na 225PS verzi s ESP. Jde o Seat Leon Cupra a nemuze si to vynachvalit.

mikevr6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikevr6 »

Beaver píše:Každopádně na 1.8T bych dal Bidrinovic twin-port (dal bych ho ostatně i na Supru).

Luke, jsem rád, že VW konečně po tolika letech dokáže udělat z 1.8 výkon jako má Supra, chybka je, že když se to konečně všema možnýma úprava podaří, tak já koupím za 5 korun v železářství maticový podložky a všechno bude zase jinak :lol:
jo no,on to v 92r neumel s 16v g60
CRX>MB190EVO>CalibraT>Golf G60 Rallye>Civic VTI>Impreza GT>GII 16V>Civic Type-r>GIII VR6>BMW 840CI>GIII VR6>Audi RS4 Biturbo MTM
aktual:golf II GTI16V,golf II G60 Rallye,BMW M3

elviiis

Příspěvek od elviiis »

Mno tak jsem to testnul objednal jsem ten ssqv co vypada jako hks... kvalita zpracovani vysoka... az takova ze bych rekl ze s jedna o hks akorat je to primo s fabriky a jeste tam nestihli nalepit cedulku hks... fungce je spickova... odfukuje uz pri tlaku 0.1bar ale pritom neprofukuje na volnobeh a nereaguje na mirne ubrani plynu (pozvolne) takze nefouka napr pri prejizdeni hrbolu jako nektere smejdy... zvuk naprosto totozny jako hks ssqv... pri 1.1bar zapiska velice vysokym tonem presne jako original... nejsme priznivcem kopii ale tenhle jsem chtel vyskouset kdyz tady byl tak vyzdvihovan a musim uznat ze je spickovej...

Rajdlos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rajdlos »

Dekuji za dalsi kladnou referenci 8)

Doufam, ze idaho trosku pozmeni nazor a nebude tu placat uz takovy kraviny. Beru to od kvalitniho dodavatele, bohuzel tech replik je nekolik desitek a s temahle nemam absolutne zadnej problem, jak jsem psal, dopusud nebyla zatim ani jedina reklamace. Pokud takova situace nastane, budu to samozrejme resit, na vse poskytuju zaruku.

mikevr6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikevr6 »

Taky jsem bral dva od Rajdlose a spokojenost :)
CRX>MB190EVO>CalibraT>Golf G60 Rallye>Civic VTI>Impreza GT>GII 16V>Civic Type-r>GIII VR6>BMW 840CI>GIII VR6>Audi RS4 Biturbo MTM
aktual:golf II GTI16V,golf II G60 Rallye,BMW M3

Zamčeno

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“