tak co vy na to?
origo

nalakovany (bohuzel cerveny prouzek s emi nepodarilo udelat

Protože černá je jenom módní výstřelek posledních dvou let a za rok či dva bys je lakoval zase na stříbrno, ale stříbrná kola se montují snad od dob, co se začali vyrábět liťáky. Kola jedině stříbrné nebo leštěné, ostatní barvy nějak nemusím. Ona i ta stříbrná má hodně odstínů, takže se dá vybrat barva co jen tak nikdo nemá.... píše:proc mi to delate?
To je pravda... když se mi konečně podařilo zjistit, čí je to pěkné tmavostříbrné BMW, tak v tu dobu už bylo bíléBIGPAPA píše:Máca ten má každej rok novej lak, novou barvu kol on je jak chameleon s tím autem
hele original je to luxorbeige metalic, takze v prekladu luxusni bezova metalizam.artty píše:Je to tmavostříbrná.... musim vědět, když mi to několikrát projelo kolem garáže. A nebo vnímám barvy jinak než ostatní no
m.artty píše:Je to tmavostříbrná.... musim vědět, když mi to několikrát projelo kolem garáže. A nebo vnímám barvy jinak než ostatní no
Mildo ty sežeň ASA AR1 v černo štříbrný kombinaci to bude pak peckamilosh píše:Nechat stribrny, ja mam ted stribrny auto tam by cerny sly ale porad si nejsem jist, no sezona zacina za par mesicu casu dost