prosim o radu

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
pesterio

prosim o radu

Příspěvek od pesterio »

ahoj mam takovej problem,,,mam si do vanoc koupit nejaky dyvko do auta a jedno jsem si vybral,,a moc tomu nerozumim a prosim ti co tomu rozumi jestli mi k tomu muzou neco rict.schanim vlastne dyvko ktery prehraje nejvic formatu a asi aby melo gps jako tohle a bylom do 10tis....diky za rady,moje vybrany je tohle...
http://www.autoradia-s-dvd.cz/autoradia ... -lcd-s-gps" onclick="window.open(this.href);return false;

All
Kontaktovat uživatele:

Re: prosim o radu

Příspěvek od All »

Čistě subjektivně. Tohle rádio je tak úžasně nadupané výbavou za naprosto geniální cenu že bych si ho do baráku (ani do auta) nenasadil. Důvod je ten, že tomu nevěřím. Kupuju si věci aby mi sloužily a ne abych řešil nějaké problémy. Když si uvědomím, že opravdická, seriózní navigace stojí přes 5000,- Kč, solidní rádio s DVD minimálně stejně a totéž i monitor, analog. tuner někde kolem dvojky docházím k závěru, že u toho rádia z odkazu je něco odrbané. Další věc, je že jde o poměrně složitý přístroj a i kdybych nebyl cimprlich, chtěl bych mít český manuál což ostatně upravuje i český zákon. Jeho deklarovaná absence svědčí i o tom, že se jedná o individuální dovoz bez jakéhokoliv technického zázemí. Nebudu cimprlich a u obyčejného rádia nebudu trvat na CZ manuálu. U takhle složitého přístroje bych ho prostě chtěl. Je jisté, že záruku drží ten, kdo přístroj prodal. Otázkou zůstává jak bude záruka dostupná a jak se bude potenciální dodavatel k tomu stavět. Informace z odkazu v "Kontaktech" dodavatele nedávají příliš jistoty. O tom ale nechci psát. Věřme, že dodavatel je skvělý, seriózní a poctivý obchodník. Nevěřím ale, že se totéž dá říct o tom výrobku. Můžu se samozřejmě mýlit ale v jeho kvality prostě nevěřím a nekoupil bych ho ani kdyby byl za polovinu. Na takové sajrajty co se nijak nejmenují prostě nemám prachy.

Zkus se podívat sem: http://autoaudio.wsc.cz/Moniceiver/fr0.html" onclick="window.open(this.href);return false;
My CZ manuály máme a servis na území ČR taky a to tak, že vlastní.

pesterio

Re: prosim o radu

Příspěvek od pesterio »

tohle jsem potreboval slyset,dekuju,volal jsem tam a ohledne zaruky jsem se ptal maji vlastni servis zaruka normal dva roky.cz manual jsem se taky ptal a pry k tomu je,,,,nadupany me to prave taky prijde az moc za tu cenu,,,po pravde asi ho objednam a kdyz bude spatny udelam tady na nej takovou recenzi ze vyrobce zrujnuji..... :)

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“