Jak na škrábance

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
tomio007
Kontaktovat uživatele:

Jak na škrábance

Příspěvek od tomio007 »

Kluci mám auto objeté celé auto klíčem a potřeboval bych to nějak opravit. Barva ještě není vybledlá ani zašlá,tak jsem přemýšlel namíchat si odstín auta do spreje a z dálky ty škrábance nalakovat ať zmiznou a pak normálně bezbarvým lakem. Myslíte že to půjde?
Ford Probe GT 2.5 V6 24V

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak na škrábance

Příspěvek od Fáboš »

tomio007 píše:Kluci mám auto objeté celé auto klíčem a potřeboval bych to nějak opravit. Barva ještě není vybledlá ani zašlá,tak jsem přemýšlel namíchat si odstín auta do spreje a z dálky ty škrábance nalakovat ať zmiznou a pak normálně bezbarvým lakem. Myslíte že to půjde?

myslim, že takhle to určitě nepůjde. vim, že v praze u autodoktora to dělali tak, že si namíchyli barvu a malinkým štětečem jí tam nanášeli, přímo a jenom do těch odrřenin.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

tomio007
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomio007 »

Takže raději tenkým štětcem a pak zalakovat bezbarvým lakem a přeleštit?
Ford Probe GT 2.5 V6 24V

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

ja bych volil cely auto krome skrabance zalepit a skrabanec nastrikat plnicem. pak prebrousit, aby to co se nastrikalo i vedle abys odbrousil, ale zase neposkodit lak - neprobrousit. proste aby to zustalo jen v ty rejze. potom to samy s barvou a nakonec lak, ale ten striknout i kolem skrabance, nechat dlouho vyzrat a potom prebrousit a prelestit. aspon ten lak to chce urcite z pistole, ze spreje je mekkej a neda se ani poradne vylestit.
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

mm-airbrush
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mm-airbrush »

Tím spreyem to rozhodně nedělej, nebo budeš na sebe nasranej a nevyhneš se nákladnější opravě u lakýry. Při troše šikovnosti se nechá štětečkem něco zamaskovat, vzít 2K lakem a rozleštění... ale NIKDY to takovýmito postupy nezmizí a ze 2 metrů to uvidíš vždy.
Pro kvalitní opravu je toho potřeba udělat více. Otázka vždy je, zda to auto ti za to stojí, to už je jen na vlastní úvaze ;o)
http://www.mm-art-airbrush.cz

Subaru Legacy GT Wagon
Suzuki GS1000S ´79
Suzuki GS750 ´76 Cafe-racer
Ducati 900SS

Opravlak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Opravlak »

zadej si http://www.opravlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“