První kamarád měl pravdu,druhej měl pravdu,a třetí je gay:))) ne trochu joke, ale napůl pravda.
Já s Porsche mám zkušenosti:) A nemyslím tím jak jsem ujížděl Boxterům

Ale k věci...normální verze je opravdu prdítko pro ženskou,protože 280 000 Kč není zase tak málo, a mít za to 200 koní ? Verze S je dobrý svezení, podvozek je skvělý, motor je před zadní nápravou, takže lepší průjezdy jak starší 911tky a podobně. Ale výkon který s tebou budu hýbat opravdu nečekej. Pokud máš tyhle peníze,a chceš je investovat, a chtěl by jsi opravdu Porsche, na 911 to ještě není, ale šel bych do 928 S4 a podobné. To jsou auta s 320 koňmi+, která už jedou. Jestli řešíš to že chceš 2,5litr:) Tak bacha na spotřebu

Mě můj 2,5 litr v porsche jezdil za 20+ 98čky. Ale to bylo turbo,a hnalo to trochu jinak než Boxter. Chápu, že třeba nechceš starší auta, i když u porsche jsou ročníky jedno, spolehlivost je uchvatná. Ale za tyhle peníze seženeš i jiný zajímavý auta jestli nelpíš na Porsche. Fakt jde jen o to co od toho auta chceš,čekáš.
Tenhle Boxter, ne eS verze bude prostě na letní projíždku po krajině,s tím že závodění nečekej,naloží ti kdejakej balík okolo. Machrovat v tom taky moc nebudeš,protože jak je psáno předemnou,koule to fakt nemá

A už na pohled je to děsně změkčená holčičí verze Porsche. Pokud budeš chtít řešit jedině Porsche, ozvi se mi třeba po SZ, chvilku jsem do toho dost dělal.