chip tuning atmosféry
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
chip tuning atmosféry
tak musím opravit jednu věc - v určitých případech opravdu dojde k citelnýmu navýšení výkonu. V pondělí sem do Probe vrazil jeden takový chip a ať nikdy předtím v X případech mi přišlo, že rozdíl je 00 prd (ať už to byl chip za 5000 nebo za 15000) tak po tomhle chipu to auto jede opravdu "šíleně" jako netuším čím a jak se to komu povedlo, ale je to vážně tak ... Jsou mírně posunutý VRIS čímž bych řekl to i akceleruje zajímavěji, HP + bych odhadl podotýkám odhadl +15 HP neb co vím tak vyfiknutí katu u Probe přidá +10HP tohle je rozhodně víc, škoda, že maj na brzdě volno až 16.5. určo tam zajedu a poreferuju "papírově"
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Re: chip tuning atmosféry
budeš se možná divit, ale sám sem to udělal, stáhle sem si to z netu po asi tejdnu hledání a vybírání, nechal vysmažit a plesknul tam ....
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj na netu se jich vali, ale splasit tu elektroniku/diagnostiku...MarauderZ28 píše:budeš se možná divit, ale sám sem to udělal, stáhle sem si to z netu po asi tejdnu hledání a vybírání, nechal vysmažit a plesknul tam ....

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
je len jedna cesta ako sa da cipom zvysit vykon u atmosfery:MarauderZ28 píše:tak musím opravit jednu věc - v určitých případech opravdu dojde k citelnýmu navýšení výkonu. V pondělí sem do Probe vrazil jeden takový chip a ať nikdy předtím v X případech mi přišlo, že rozdíl je 00 prd (ať už to byl chip za 5000 nebo za 15000) tak po tomhle chipu to auto jede opravdu "šíleně" jako netuším čím a jak se to komu povedlo, ale je to vážně tak ... Jsou mírně posunutý VRIS čímž bych řekl to i akceleruje zajímavěji, HP + bych odhadl podotýkám odhadl +15 HP neb co vím tak vyfiknutí katu u Probe přidá +10HP tohle je rozhodně víc, škoda, že maj na brzdě volno až 16.5. určo tam zajedu a poreferuju "papírově"
1, ochudobnenie (optimalizovanie) zmesi. seriove mapy su pomerne bohate (bezpecnost), ich optimalizaciou sa da dosiahnut zaujimave zlepsenie jazdnych vlastnosti.
2, zmena predzapalu na agresivnejsi. tym padom sa zvysi efektivna kompresia motora a zvysi sa vykon. cena je ale nutnost pouzit vyssie oktanove cislo paliva (podla posunu predzapalu)
v pripade variabilneho casovania ventilov sa optimalizuje aj hranica zopnutia....
narast vykonu na atmosfere je dost zavysli od objemu, to probe bude mat asi nad 2l nie? tam sa to uz prejavi, na mensich objemoch je to diskutabilne....
no nevim , treba v probe byli puvodne mapy optimalizovane treba pro trh, kde je pojistka podle vykonu, nebo jsou prisne emise, nebo proste proto aby probe nekonkurovalo jinemu modelu/autu, potom ten narust muze byt i vyrazny
jinak vypaleni eprom z binarniho obrazu urcite neni problem, jenom je dobry to vypalit do chipu kterej je urcenej pro teploty minimalne -40 az +85 stupnu kuli spolehlivosti (obycejne 0 az 70 stupnu vetsinou budou fungovat taky)
jinak vypaleni eprom z binarniho obrazu urcite neni problem, jenom je dobry to vypalit do chipu kterej je urcenej pro teploty minimalne -40 az +85 stupnu kuli spolehlivosti (obycejne 0 az 70 stupnu vetsinou budou fungovat taky)
nechces mi to udelat na ITRko cip odmena jistaMarauderZ28 píše:budeš se možná divit, ale sám sem to udělal, stáhle sem si to z netu po asi tejdnu hledání a vybírání, nechal vysmažit a plesknul tam ....
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty tam prosim te zadnej cip necpi.Bulda píše:nechces mi to udelat na ITRko cip odmena jistaMarauderZ28 píše:budeš se možná divit, ale sám sem to udělal, stáhle sem si to z netu po asi tejdnu hledání a vybírání, nechal vysmažit a plesknul tam ....

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
coby ne kazdej konik se hodiZemi píše:Ty tam prosim te zadnej cip necpi.Bulda píše:nechces mi to udelat na ITRko cip odmena jistaMarauderZ28 píše:budeš se možná divit, ale sám sem to udělal, stáhle sem si to z netu po asi tejdnu hledání a vybírání, nechal vysmažit a plesknul tam ....Kup radsi svody, intake, cams apod... Neres tyhle picoviny.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
At mluvim konkretne...Zemi píše:Ty tam prosim te zadnej cip necpi.Bulda píše:nechces mi to udelat na ITRko cip odmena jistaMarauderZ28 píše:budeš se možná divit, ale sám sem to udělal, stáhle sem si to z netu po asi tejdnu hledání a vybírání, nechal vysmažit a plesknul tam ....Kup radsi svody, intake, cams apod... Neres tyhle picoviny.
http://www.apexi-usa.com/product_electronics.asp
VAFC treba... Ted ho znamej prodava, ale nesmis bejt strevo...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
musis name ceskyZemi píše:At mluvim konkretne...Zemi píše:Ty tam prosim te zadnej cip necpi.Bulda píše: nechces mi to udelat na ITRko cip odmena jistaKup radsi svody, intake, cams apod... Neres tyhle picoviny.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
VTEC Air Flow Converter... Zkratka ti to umoznuje hejbat s VTEC-point, ale hlavne muzes hybat s bohatosti smesi a o to jde... Tam jsou ti zakopani konici...Bulda píše:musis name ceskyZemi píše:At mluvim konkretne...Zemi píše: Ty tam prosim te zadnej cip necpi.Kup radsi svody, intake, cams apod... Neres tyhle picoviny.
A tady inzerat > http://www.honda-club.cz/diskuze/view.php?id=1898
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
tak vtom se nevyznam jak se to ovlada kolik to teda stoji co stim muzes vsechnmo delat atd.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jestli nechapes zaklady co se smesi tyce tak je to spatny a dost riskantni rekl bych... Leda bysis zaplatil/poprosil nekoho kdo ti to bezpecne naladi/vysvetli... Jindra za to chce 5-6k kdybys to cetl.Bulda píše:tak vtom se nevyznam jak se to ovlada kolik to teda stoji co stim muzes vsechnmo delat atd.

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
vsechno chapu jenom ten pristroj sem nepochopilZemi píše:Jestli nechapes zaklady co se smesi tyce tak je to spatny a dost riskantni rekl bych... Leda bysis zaplatil/poprosil nekoho kdo ti to bezpecne naladi/vysvetli... Jindra za to chce 5-6k kdybys to cetl.Bulda píše:tak vtom se nevyznam jak se to ovlada kolik to teda stoji co stim muzes vsechnmo delat atd.On to prave taky moc nechapal tak jde radsi do hardware tuningu.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Napojis to na ECU a proste si muzes "hybat" s bohatosti smesi a otackama kdy ti sepne VTEC. Chapeme???Bulda píše:vsechno chapu jenom ten pristroj sem nepochopilZemi píše:Jestli nechapes zaklady co se smesi tyce tak je to spatny a dost riskantni rekl bych... Leda bysis zaplatil/poprosil nekoho kdo ti to bezpecne naladi/vysvetli... Jindra za to chce 5-6k kdybys to cetl.Bulda píše:tak vtom se nevyznam jak se to ovlada kolik to teda stoji co stim muzes vsechnmo delat atd.On to prave taky moc nechapal tak jde radsi do hardware tuningu.
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
jj tet uz ano ale to musi bejt docela slozity kdyz to nepochopil a prodava to
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
1, rád bych, ale nevím kde ho hledat pro ITR
2, Hondám vůbec nerozumím a nerad bych Ti nějaký "nakoplým" chipem posral auto
3, kup to o čem píše Zemi s tím daj dělat divy
2, Hondám vůbec nerozumím a nerad bych Ti nějaký "nakoplým" chipem posral auto
3, kup to o čem píše Zemi s tím daj dělat divy
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
to je na mě ? 

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi sice vocas, ale citoval me.MarauderZ28 píše:to je na mě ?

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
-
- Kontaktovat uživatele:
neee, to by bylo vocaskuMarauderZ28 píše:to je na mě ?

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Lobo píše:neee, to by bylo vocaskuMarauderZ28 píše:to je na mě ?![]()

Audi Coupe Quattro
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
tys byl někdy u mě ve slipáčích, že se tak orientuješ a nebo mě máš radši jak Zemiho a říkáš mi zdrobnělinama ?
-
- Kontaktovat uživatele:
nebudem to tady rozebirat kocourkuMarauderZ28 píše:tys byl někdy u mě ve slipáčích, že se tak orientuješ a nebo mě máš radši jak Zemiho a říkáš mi zdrobnělinama ?

- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No to by na tom musel bejt asi Marauder hodně blbě, když si vzpomenu že tu zemi kolikrát machroval s tim svym dvoucentimetrovym hovadem 

No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"