COIL-OVER KIT

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
Tomáš Marný

COIL-OVER KIT

Příspěvek od Tomáš Marný »

Má někdo zkušenost s COIL-OVER kity od NETAMI? Popřípadě s Coil-over kity všeobecně?

Tomáš Marný

Fakt nikdo nic? Zajímalo by mě např. jak je to s tuhostí (a komfortem) oproti samotnejm kratším pružinám. Jde mi o snížení 30 až 35mm.

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

coil over kit netami=cca 25cm dlouhá pružina tvrdá jako prase+stavitelnej systém kterej nejde po pul roce povolit :( o komfortu nemůže bejt ani řeč, ty pružiny šly z auta za tejden pryč a nechal sem si vyrobit u invelu přesně co sem chtěl a když sem myslel, že mám odladíno tak sem zjistil, že už s tim nejde štelovat... takže sem utratil dohromady 9k, místo 5ti za samotný pružiny s požadovanym sníženim, a výsledek po půl roce stejnej=auto dole a nahoru už se mu nechce :vztek:

Tomáš Marný

HANYSx píše:coil over kit netami=cca 25cm dlouhá pružina tvrdá jako prase+stavitelnej systém kterej nejde po pul roce povolit :( o komfortu nemůže bejt ani řeč, ty pružiny šly z auta za tejden pryč a nechal sem si vyrobit u invelu přesně co sem chtěl a když sem myslel, že mám odladíno tak sem zjistil, že už s tim nejde štelovat... takže sem utratil dohromady 9k, místo 5ti za samotný pružiny s požadovanym sníženim, a výsledek po půl roce stejnej=auto dole a nahoru už se mu nechce :vztek:
No tak to je celkem drsný :shock:

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“