Tak jsme s Placentou konečně tak trochu rozjeli nové stránky http://www.drag-tuning-club.com/. Jsou teprve ve výstavbě ale fórum již funguje na plno tak se můžete připojit. Je věnováno hlavně sprintům a performance což myslím že zde chybí
no já doufám že bude mít úspěch. Já z něj mám zatím jen velkou hlavu. Pořád se mi nějak nedaří ho doladit
Tak se prosím zatím spokojte s tím co tam je. Já se učím za pochodu a nikdy sem s tím nedělal tak mi to jde pomalu
Georgeos píše:no já doufám že bude mít úspěch. Já z něj mám zatím jen velkou hlavu. Pořád se mi nějak nedaří ho doladit
Tak se prosím zatím spokojte s tím co tam je. Já se učím za pochodu a nikdy sem s tím nedělal tak mi to jde pomalu
OT: Proc krade Mazda reklamni slogan co mas v podpisu Bmw?
To nekrade Mazda ale asi já. Ani nevím že je to slogan BMW. Někde jsem to viděl a líbilo se mi to tak sem si to předělal. Doufám že to zase tolik nevadí ?
Georgeos píše:To nekrade Mazda ale asi já. Ani nevím že je to slogan BMW. Někde jsem to viděl a líbilo se mi to tak sem si to předělal. Doufám že to zase tolik nevadí ?
Tim jak to znam od bmw tak mi to prijde hrozne divny, ale je to tvoje vec...
Georgeos píše:To nekrade Mazda ale asi já. Ani nevím že je to slogan BMW. Někde jsem to viděl a líbilo se mi to tak sem si to předělal. Doufám že to zase tolik nevadí ?
Tim jak to znam od bmw tak mi to prijde hrozne divny, ale je to tvoje vec...
Honda - The power of Dreams... Toyota... Seru Vam na to kde jsem doma...
ad tema > Mrknu tam!
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Ty fotky jsou fakt nechutny.Je to hrozny.Clovek si to dokaze naplno predstavit jen az kdyz vidi co muze naraz do chodce v 60kmh udelat.Pro slabsi povahy jako jsem ja to fakt neni.Stop zavodeni na verejnych komunikacich!
Kolbik píše:Ty fotky jsou fakt nechutny.Je to hrozny.Clovek si to dokaze naplno predstavit jen az kdyz vidi co muze naraz do chodce v 60kmh udelat.Pro slabsi povahy jako jsem ja to fakt neni.Stop zavodeni na verejnych komunikacich!
Nebud mekkej...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Kolbik píše:Ty fotky jsou fakt nechutny.Je to hrozny.Clovek si to dokaze naplno predstavit jen az kdyz vidi co muze naraz do chodce v 60kmh udelat.Pro slabsi povahy jako jsem ja to fakt neni.Stop zavodeni na verejnych komunikacich!
Stop chodcům
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
fotky z nehod tam jsou zamerne, mozna si nekdo z nas na ne vzpomene
az v silnicnim provozu seslapne plnej plyn a bude chtit ostatnim dokazovat ze jemu se to nemuze stat, ostatne si myslim ze vsichni akteri si to mysleli taky,
Jinak tyto stranky se opravdu zatim ladi, takze prosim o trpelivost, dik
Anonymous píše:fotky z nehod tam jsou zamerne, mozna si nekdo z nas na ne vzpomene
az v silnicnim provozu seslapne plnej plyn a bude chtit ostatnim dokazovat ze jemu se to nemuze stat, ostatne si myslim ze vsichni akteri si to mysleli taky,
Jinak tyto stranky se opravdu zatim ladi, takze prosim o trpelivost, dik