MR2 V8 + turbo :o)
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
MR2 V8 + turbo :o)
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
Re: MR2 V8 + turbo :o)
Nádhera, a navíc takhle detailně zdokumentovaný (to má dílů jak nekonečný seriál). potlesk
Naprosto mi nejde na rozum technické řešení. Chápu, když se mění motor ze stejného modelu. Jak např. přesně definovat umístění a uložení motoru v kastli, jak definovat těžiště
- přece nelze metodou pokus omyl.
Naprosto mi nejde na rozum technické řešení. Chápu, když se mění motor ze stejného modelu. Jak např. přesně definovat umístění a uložení motoru v kastli, jak definovat těžiště

Cougar od potomků Henryho Forda s sto sedmdesáti lučními kobylkami - doufám, že nějaký nechcípli
Gathering a car-toy information...
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
no asi ho pak v těžišti prostě nemá ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
a dá se s tím potom vůbec jezdit?MarauderZ28 píše:no asi ho pak v těžišti prostě nemá ...
Cougar od potomků Henryho Forda s sto sedmdesáti lučními kobylkami - doufám, že nějaký nechcípli
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
a ty myslíš že každý auto je přesně vyvážený ? 

Proč by nešlo? Asi nebude sranda potom naladit podvozek, ale nevidím důvod proč by to nešlo. Jen to třeba nebude mít rozložení hmotnosti 50:50 (což má máloco) a bude to těžký na čumák nebo na prdel. Asi nebude sranda potom naladit podvozek, aby to bylo dobrý i na okruhu, ale jezdit to bude určitě.Dan Mag píše:Nádhera, a navíc takhle detailně zdokumentovaný (to má dílů jak nekonečný seriál). potlesk
Naprosto mi nejde na rozum technické řešení. Chápu, když se mění motor ze stejného modelu. Jak např. přesně definovat umístění a uložení motoru v kastli, jak definovat těžiště- přece nelze metodou pokus omyl.
Ostatně když auto pořádně naložíš, tak taky výrazně změníš rozložení jeho hmotnosti a přesto se s tím dá jezdit...
Ne tak jsem to nemyslel. Každopádně obdivuju do jaké fáze projekt došel, protože nápadů takového ražení je spousta - ale realizace je jiný oříšek.
Je mi jasný, že málo které auto má vyvážení 50:50. Mě šlo spíš o trochu jiný problém, ale možná je to mylná doměnka:
představuju si, že by motor s převodovkou měl mít těžiště na podélné ose vozu??
Je mi jasný, že málo které auto má vyvážení 50:50. Mě šlo spíš o trochu jiný problém, ale možná je to mylná doměnka:
představuju si, že by motor s převodovkou měl mít těžiště na podélné ose vozu??
no pokud si se nekdy kouknul pod kapotu auta co ma nahon na predek a pricne ulozenej motor tak Ti asi je jasny ze vyvazeni nebude v podelne ose vozidla, proto existuji rekamni slogany typu symetricke awd a podobne
OK beru. Ovšem na základě jakých parametrů lze určit polohu motoru?semysak píše:no pokud si se nekdy kouknul pod kapotu auta co ma nahon na predek a pricne ulozenej motor tak Ti asi je jasny ze vyvazeni nebude v podelne ose vozidla, proto existuji rekamni slogany typu symetricke awd a podobne
Přece se neuchytí podle toho jak se vejde