Slícování - jaký nástroje ?
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Slícování - jaký nástroje ?
Chystám se na slícování hlav neb origo je doslova totální tragédie. Jaký nástroje použít, napadá mě Dremel, ale tuším že s ním by to byla mravenčí práce, potřebuju něco brutálnějšího a Dremelem to případně doladit. Hlavy sou z hliníku. To černý je těsnění a kolem je vidět ty šílený přesahy ...

Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
Tak to je celkem slušnýho materiálku navíc....V tomhle případě fakt nevim a taky by mě to celkem zajímalo....Mapadá mě brusnej kotouček do vrtačky nebo zubařská frézka...Zase ale aby tam nevznikalo nežádoucí zvíření,možná nahrubo frézkou a pak doleštit......
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
I Dremel by mel na normalni slicovani hlinikovych hlav stacit. Pokud budes potrebovat neco trochu silnejsiho (predpokladam elektricky - ne air - grinder), Makita vyrabi high-speed grinder stredni velikosti. Pak tam je trochu vetsi Chicago Electric grinder a industrialni Craftsman, ktery my pouzivame na turba, O2 housings, etc., ale ten potrebovat nebudes. Vpodstate vsechno na 20,000 RPM bude pracovat dobre.

IQ stylingem nenahradis.
Když vidim ty kanálky,tak mě napadá dotaz jak je to s vyleštěním sacích i výfukových kanálků??,jak se tam dostat abych je vyleštil,nebo se nedoporučuje leštění?hlavně na mim dvoulitru sou kanálky krapet menší než na tomhle meganasávadle.......
krosmen motorsport .....
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele: