..::Toyota Celica GTi 3S-GE - komplet tuning::..
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
nevim jestli to je uplne to stejny ... ze supry

mozna to necham bez ale zase pri takoych rychlostechjaky celica umi by to kridlo chtelo a to co tam je ted je takovy..nevim..pri vyzsich rychlostech to obtekani skrz kridlo nebude asi to pravy...ale nechci z toho mit zase nakej preplacanej cirkus...ty CS narazniky jsou vesmes serie..zadny hnusny plasty...+ ty krasny limcovy kola...

mozna to necham bez ale zase pri takoych rychlostechjaky celica umi by to kridlo chtelo a to co tam je ted je takovy..nevim..pri vyzsich rychlostech to obtekani skrz kridlo nebude asi to pravy...ale nechci z toho mit zase nakej preplacanej cirkus...ty CS narazniky jsou vesmes serie..zadny hnusny plasty...+ ty krasny limcovy kola...
ted nevim z hlavy kolik tam 3S-GTE tlaci ale 2.0GTi ma 115kW-aspon evropska verze...156HP..CSko ma 205HP..hlavne tahle co si ji poslal tak ji prodavaj asi za 130tis coz je divna cena...protoze za tu cenu se daj koupit i GTicka nebo 6 generace takze v tom bude asi nejakej hacek.ale turbo bych tam docela chtel...jelikoz je to stejnej motor akorat atmosfera nemel by to bejt problem to pridelat..akorat uzavrit zadni napravu jelikos CS je AWD..
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
mno ten motor dle mě musí bejt jinej nemůžou bejt totálně shodný, Probe GT a GL maj taky 2,2 litr a každej je jinej minimálně kompresí, pak maj jinou spojku apod ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
GReddy píše:ehm...jestli si mel druhou generaci ................ ja mam teda 5. generaci jen tak pro upresneni
Sorry, ale já mluvil o generacích motorů, né generacích auta.
gen2 3sge má 156koní
gen3 3sge má 175koní, později snížen na 171 koní.
Tyto dvě verze se prodávaly v evropě
gen4 3sge red top je single VVTi, 200 koní v sérii, pouze japonský trh.
Ještě je verze black top, která je dual VVTi, 210 koní /7600, a byla pouze v Altezze RS 200
Lander
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
tak tohle bylo hodně odvážný, řekl bych až drzýGReddy píše:koukam ze o tom vis leda prd......

Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
2 MarauderZ28:
)))) Zase jsem to dá se říct že v klidu přešel
))))
Nějak jsem totiž nepochopil ten jeho příspěvek na úvodu této stránky, kdy naráží na to, že já jsem měl gen2 motoru a on tedy má gen5, ale kastle. Absurdní, když je jsou jenom čtyři generace motoru 3s-ge, s tím, že čtvrtá generace se vyráběla ve verzi red top single vvti a black top dual vvti.
)))
Lander

Nějak jsem totiž nepochopil ten jeho příspěvek na úvodu této stránky, kdy naráží na to, že já jsem měl gen2 motoru a on tedy má gen5, ale kastle. Absurdní, když je jsou jenom čtyři generace motoru 3s-ge, s tím, že čtvrtá generace se vyráběla ve verzi red top single vvti a black top dual vvti.

Lander
GReddy píše:kdyz nekdo napise
"A 5 generace celicy už nemá dvoulitr, ale 1,8čku... "
tak ho neberu vazne..asi vim v jakym motoru jezdim a 1.8 to vazne neni
na tohle sem reagoval.zbytek sem necet-to rpedtim kdyz vidim ze nemam dvoulitra
Sorry, ale já se bavil o motorech. Nepředpokládal jsem, že jsi do toho zatáhl nějakou gen5 a ještě si myslet jako že co máš, když já jsem měl gen2. Proto jsem tvou "neznalost" ohodnotil tak, že gen5 už může mít tu 1,8čku, když jsi si tak honil triko... ale jestli je to až gen6 kastle, tak to je mi s prominutím úplně ukradené. Jaksi pochopil jsem, že toto téma a diskuze se vedla o motoru...
Lander
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Koupit? A co tak tam ten motor narvat?GReddy píše:ja se bavim o evropsky verzi ST18 1989-1991 a ta se tady da poridt jen v STi 1.6 a GTi 2.0 ....156HP...takze proc bych mel mluvit o generacich motoru kdyz tady zadny jiny generace tezko muzu koupit sakra)
A mimochodem na předcházející stránce se vedla diskuze o 3s-gte a 3s-ge tak neřeš co se dá jen pořídit. Snad je otázkou co z toho chceš mít, jaký motor a jeho generaci chceš mít v autě...
Lander
[quote="GReddy"]coze?napsal si ze 5. generace celicy!!! a ne 5 generace motoru nema dvoulitr...si to po sobe aspon precti jak si to napsal.jak sem rek u nas nekoupis jiny motory nez 1.6 a pak atmosferu a preplnovany turbo 2.0[/quote
A ty jsi napsal:
"ehm ...jestli si mel druhou generaci ................ ja mam teda 5. generaci jen tak pro upresneni "
Co jsi tím jako chtěl říct? když já jsem evidentně psal o 2 generaci motoru, která má 156 koní!
Lander
A ty jsi napsal:
"ehm ...jestli si mel druhou generaci ................ ja mam teda 5. generaci jen tak pro upresneni "
Co jsi tím jako chtěl říct? když já jsem evidentně psal o 2 generaci motoru, která má 156 koní!
Lander