Výfuky

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Zamčeno
Caaafko

Výfuky

Příspěvek od Caaafko »

Zdravím...
...může mi někdo vysvětlit,nebo spíš poradit,zda můžu mít na autě laděný výfuk?

Jedná se hlavně o to,že u nás na okrese máme celkem "přísné" policajty,tak se ptám hlavně kvůli pokutám.

Běžně fasuju po 2000 kvůli snížení podvozku,jiné kola,xenony apod...Toto se chystám změnit,tak mě napadl výfuk.Jinak výfuk není nijak moc hlučný.

Prosím o radu.

elviiis

Příspěvek od elviiis »

samozřejmně ze zákona pokud nemá náš českej taet tak ho mít nemůžeš na podvozek ti nemůžou říct ani popel , xenony taky mít nemůžeš.

Pokud nemáš výfuk moc hlučnej ani si toho nevšimnou a většinou jim to ani nevadí ale pokud nemá atest tak jej zákon zakazuje a mohli by tě pokutovat.

Za snížení ti pokutu dát nemohou to porušují zákon.

Za xenony pokud nejsou homologované na tvé auto můžeš dost flastr jako kokot a docela právem. Takže ty dej do pr.
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

čili když to bude mít atest tak to tam mít můžeš, ale tyhle výfuky jsou několikrát dražší než uni........
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Caaafko

Příspěvek od Caaafko »

elviiis píše:samozřejmně ze zákona pokud nemá náš českej taet tak ho mít nemůžeš na podvozek ti nemůžou říct ani popel , xenony taky mít nemůžeš.

Pokud nemáš výfuk moc hlučnej ani si toho nevšimnou a většinou jim to ani nevadí ale pokud nemá atest tak jej zákon zakazuje a mohli by tě pokutovat.

Za snížení ti pokutu dát nemohou to porušují zákon.

Za xenony pokud nejsou homologované na tvé auto můžeš dost flastr jako kokot a docela právem. Takže ty dej do pr.
Xenony mám s E27 (EU atest) jsou UNI,tak si myslím,že by to mohlo být OK,ale stejně půjdou pryč.
Ohledně toho podvozku - prý je to velkej zásah do konstrukce - asi protože to mám snížený na cca 4,5cm od zeme (asfalt x převodovka).

jps

Příspěvek od jps »

vím kde ti udělaj laserem homologační značku a pak ti můžou policajti víš co :?:
já ji tam mám, docela věrnou.. a pokud nemaj měřič hluku, jako že nemaj, tak nemůžou nic. stejně jako s motorkama

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

po tisíctý, hledej.

Ale ve skratce co nemá atest, legálně na autě mít nemůžeš.

Lock
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

Zamčeno

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“