A je opravdu moc vtipný, jak když někomu dojdou argumenty, tak je vulgární, nebo hned s tím druhým zkončí.....

Moderátor: Jardafox
kdyby si kazdy myslel svy a nezacinal s vulgarismy jako prvni,tak by tahle debata nemusela dojit tak daleko...Fáboš píše:NO jelikož jsem jenom nezaujatej pozorovatel, tak musim říct, že už jenom podle toho jak si tam točí a fotí feldu pálící gumy si myslim svý.....![]()
A je opravdu moc vtipný, jak když někomu dojdou argumenty, tak je vulgární, nebo hned s tím druhým zkončí.....
a poslední dotaz rejpnutí.... co je na tom videu tak drsnýho?upirveliky píše:kdyby si kazdy myslel svy a nezacinal s vulgarismy jako prvni,tak by tahle debata nemusela dojit tak daleko...Fáboš píše:NO jelikož jsem jenom nezaujatej pozorovatel, tak musim říct, že už jenom podle toho jak si tam točí a fotí feldu pálící gumy si myslim svý.....![]()
nadpis je drsny srazek...ne drsne videoFáboš píše:a poslední dotaz rejpnutí.... co je na tom videu tak drsnýho?upirveliky píše:kdyby si kazdy myslel svy a nezacinal s vulgarismy jako prvni,tak by tahle debata nemusela dojit tak daleko...Fáboš píše:NO jelikož jsem jenom nezaujatej pozorovatel, tak musim říct, že už jenom podle toho jak si tam točí a fotí feldu pálící gumy si myslim svý.....![]()
ok tak oprava, co je na srázku tak drsnýho....?upirveliky píše:nadpis je drsny srazek...ne drsne videoFáboš píše:a poslední dotaz rejpnutí.... co je na tom videu tak drsnýho?upirveliky píše: kdyby si kazdy myslel svy a nezacinal s vulgarismy jako prvni,tak by tahle debata nemusela dojit tak daleko...
Přeci ten drsný sraz 70% seriových vozuuuFáboš píše:ok tak oprava, co je na srázku tak drsnýho....?upirveliky píše:nadpis je drsny srazek...ne drsne videoFáboš píše: a poslední dotaz rejpnutí.... co je na tom videu tak drsnýho?
děkujiupirveliky píše:on to byl sraz spis o zabave,o pokecu, seslo se tam docela dost lidi a dokazali se bavit,at uz v seriovkach,nebo neseriovkach. me se ten sraz libil ne proto,ze by tam byly super nadupany kary,ale proto ze jsem se tam opravdu bavil. v tom to pro me byl drsny srazek...
Nestarej se -forum je od toho aby se debatovalo,tebe se tady taky nikdo na nic neptal tak se neozyvej!Camel píše:To Pipo: Fabos se ptal Upira a ne tebe....tak se neplet do ceho nemas...
Přesně tak -viď kémo!rozumik píše:ale nas to zajima vsechnyCamel píše:To Pipo: Fabos se ptal Upira a ne tebe....tak se neplet do ceho nemas...
tak to už sem tam nebyl noupirveliky píše:lestistni sprava ma az moc paru co se tam deje,nejednou tam prifrceli dodavkou ze budou volat pčr...DitrTKOZ píše:neboj...pochopil sem to...ale jaxi letištní správa zatím ani nemá páru co se tam děje....a bloknout si myslím že to nemůžou kvůli těch motokár...co tam sou.....uvidíme no..necháme se překvapitOndras píše: Nejen že jsem do Albrechtiček jezdil, já tam jezdím pravidelně stále. To co zde odsuzuji je chování řečených jedinců. Právě proto, že by mi mohlo přístup na plochu zkomplikovat. Nečekám ovšem, že tento rozdíl obsah tvé hlavičky pochopí.
delate autum - bojim se rict tuning, stylingu - skvelou reklamu, jentak dalDitrTKOZ píše:tak to už sem tam nebyl noa navíc tam zákaz vězdu není..tak mě můžou policajti tak akorát vypít.....navíc to musel naprášit něgdo od motokár..jinak benga neřekne nic víc...jen at se to rozpustí...a to je všechno
Vzdyt proto se jezdi mimo mesto aby se nejezdilo mezi sirokou verejnosti..A ty motory se upravuji proc?aby ses pak dival na graf z brzdy doma v obyvaku?Tom_ píše:a pak se nedivte ze siroka verejnost reaguje tak jak reaguje na "tunery" a berou dohromady se slusnyma ridicma kteri se zabyvaj bud tuningem a nebo stylingem
nevim, zatim sem tech vasich motoru "upravenych" nevidel, natoz nejaky grafy z brzdy , neplet si upravu v motoru , tim ze tam das "sportovni" filtr , pruchozi "ladeny" koncovy tlumic a podobny , na to vase paleni gum to musite hodne "upravene"Camel píše:Vzdyt proto se jezdi mimo mesto aby se nejezdilo mezi sirokou verejnosti..A ty motory se upravuji proc?aby ses pak dival na graf z brzdy doma v obyvaku?Tom_ píše:a pak se nedivte ze siroka verejnost reaguje tak jak reaguje na "tunery" a berou dohromady se slusnyma ridicma kteri se zabyvaj bud tuningem a nebo stylingem
Ale ja mel na mysli ty slusne ridice kteri se zabyvaji tuningem o kterych si mluvil ty!Proc ty motory upravuji??Tom_ píše:nevim, zatim sem tech vasich motoru "upravenych" nevidel, natoz nejaky grafy z brzdy , neplet si upravu v motoru , tim ze tam das "sportovni" filtr , pruchozi "ladeny" koncovy tlumic a podobny , na to vase paleni gum to musite hodne "upravene"Camel píše:Vzdyt proto se jezdi mimo mesto aby se nejezdilo mezi sirokou verejnosti..A ty motory se upravuji proc?aby ses pak dival na graf z brzdy doma v obyvaku?Tom_ píše:a pak se nedivte ze siroka verejnost reaguje tak jak reaguje na "tunery" a berou dohromady se slusnyma ridicma kteri se zabyvaj bud tuningem a nebo stylingem![]()
![]()
jako já už mezi ně nepatřím.......já sem tam byl jenom domluvit..a za pul hodky sem jel pryč...tagže já stím nemámnic společnéhorozumik píše:delate autum - bojim se rict tuning, stylingu - skvelou reklamu, jentak dalDitrTKOZ píše:tak to už sem tam nebyl noa navíc tam zákaz vězdu není..tak mě můžou policajti tak akorát vypít.....navíc to musel naprášit něgdo od motokár..jinak benga neřekne nic víc...jen at se to rozpustí...a to je všechno
no nevim podle fotek z toho srazu bych rekl ze s tuningem tam melo spolecneho maximalne par aut a i to bych se hadal , slusni ridici kteri se zabyvaj tuningem si nemusi lecit komplexy kravenim na letisti typu paleni gum a etc, radsi takovy sraz vynechaj a radsi maknou v garazi , a hlavne maj v hlave mozek, coz vetsina mladych "zavodniku" nema a dopada to jak to dopadaCamel píše:Ale ja mel na mysli ty slusne ridice kteri se zabyvaji tuningem o kterych si mluvil ty!Proc ty motory upravuji??Tom_ píše:nevim, zatim sem tech vasich motoru "upravenych" nevidel, natoz nejaky grafy z brzdy , neplet si upravu v motoru , tim ze tam das "sportovni" filtr , pruchozi "ladeny" koncovy tlumic a podobny , na to vase paleni gum to musite hodne "upravene"Camel píše: Vzdyt proto se jezdi mimo mesto aby se nejezdilo mezi sirokou verejnosti..A ty motory se upravuji proc?aby ses pak dival na graf z brzdy doma v obyvaku?![]()
![]()
Ale porad jsi mi neodpovedel proc ti slusni ty motory upravuji?!!!Uspokoji je to ze do motoru narvou x desitek tisic a ani se v tom poradne neprojedou?Tom_ píše:no nevim podle fotek z toho srazu bych rekl ze s tuningem tam melo spolecneho maximalne par aut a i to bych se hadal , slusni ridici kteri se zabyvaj tuningem si nemusi lecit komplexy kravenim na letisti typu paleni gum a etc, radsi takovy sraz vynechaj a radsi maknou v garazi , a hlavne maj v hlave mozek, coz vetsina mladych "zavodniku" nema a dopada to jak to dopadaCamel píše:Ale ja mel na mysli ty slusne ridice kteri se zabyvaji tuningem o kterych si mluvil ty!Proc ty motory upravuji??Tom_ píše:nevim, zatim sem tech vasich motoru "upravenych" nevidel, natoz nejaky grafy z brzdy , neplet si upravu v motoru , tim ze tam das "sportovni" filtr , pruchozi "ladeny" koncovy tlumic a podobny , na to vase paleni gum to musite hodne "upravene"![]()
![]()
Ja to beru ze je to zabava!A nerikej ze auto nejezdis nekam projet abys zjistil jak se ti uprava povedla?!rozumik píše:protoze to je stejne zabava jako si na pude stavet masinky. nebo se kazdy patek ozirat v hospode. my se hrabem v motoruCamel píše:Ale ja mel na mysli ty slusne ridice kteri se zabyvaji tuningem o kterych si mluvil ty!Proc ty motory upravuji??
A když to otočíme - kdo upravuje motor proto, aby se pak předvedl v Albrechtičkách? Když už někde jedo v performance, tak případnou soutěž a využití svých úprav řeší na okruhu, na oficiálně pořádaných sprintech nebo na spoustě jiných snadno dostupných závodů. Rozdíl mezi tímto a pálením gum a Albrechtičkách je např. bezpečnostní zajištění apod.Camel píše:Ale porad jsi mi neodpovedel proc ti slusni ty motory upravuji?!!!Uspokoji je to ze do motoru narvou x desitek tisic a ani se v tom poradne neprojedou?
Aha..takze ty prekopes motor a okamzite hledas nejaky oficialni sprint nebo zavod na okruhu?Ja myslel ze je treba to prvni odzkouset jestli tomu neco nechybi a tak...a kde jinde chces zkouset nez na nejake plose kde ti pod kola nevleze nejaky chodec nebo cyklista...Ondras píše:A když to otočíme - kdo upravuje motor proto, aby se pak předvedl v Albrechtičkách? Když už někde jedo v performance, tak případnou soutěž a využití svých úprav řeší na okruhu, na oficiálně pořádaných sprintech nebo na spoustě jiných snadno dostupných závodů. Rozdíl mezi tímto a pálením gum a Albrechtičkách je např. bezpečnostní zajištění apod.Camel píše:Ale porad jsi mi neodpovedel proc ti slusni ty motory upravuji?!!!Uspokoji je to ze do motoru narvou x desitek tisic a ani se v tom poradne neprojedou?