GTA IV

Jsme na foru o autech a tak by zde tato kategorie asi neměla chybět.

Moderátoři: Rudi, iwi, blah

Ritchma
Moderátor
Příspěvky: 9432
Registrován: 11 úno 2004 21:38

Re: GTA IV

Příspěvek od Ritchma »

Já mam taky geforce 8800gt a nemam s tim problém, všechno jde jak má, ale asi mě opravdu kapku brzí můj prastarej 3,0ghz P4 :lol:
S ati mam špatný zkušenosti, pořád mě umírali .......
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

milosh
Administrátor
Příspěvky: 8036
Registrován: 03 úno 2004 13:57

Re: GTA IV

Příspěvek od milosh »

Kdyz mas procak co topi jak krava se nediv, ja jel vzdy na amd ale ted co ma intel super vykon za relativne dobry peniz mam C2D a brzy C2Q 8)

NC
Příspěvky: 181
Registrován: 23 lis 2005 11:58

Re: GTA IV

Příspěvek od NC »

A myslis ze C2Q topit nebude ? Proc radeji nezkusis jeste trochu potahnout tu E8200, vzdyt to jenom lechtas. Jedine kvuli cemu bych uprednostnil quad je zpracovani videa, ty aplikace jej dokazi vyuzit.

Jen pro zajimavost:

hw : Q9300@3.2ghz, 4gb ram,HD 4870 1Gb

Statistics
Average FPS: 38.43
Delka trvani: 37.34 sec
CPU Usage: 55%
System memory usage: 76%
Video memory usage: 93%

Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1200 (60 Hz)
Texture Quality: Vysoke
Render Quality: Vysoke
View Distance: 32
Detail Distance: 100

blah
Příspěvky: 860
Registrován: 23 úno 2005 08:50

Re: GTA IV

Příspěvek od blah »

jak zapnu fps?

jinak mam core i7 2.67ghz 3x2gb R3850


ten patch instalit teda nemam kdyz nemam origo? :)
NA PRODEJ!!!!!!
Brock B1 17" 5x100
http://tuning-forum.org/viewtopic.php?f=89&t=117931" onclick="window.open(this.href);return false;

Ritchma
Moderátor
Příspěvky: 9432
Registrován: 11 úno 2004 21:38

Re: GTA IV

Příspěvek od Ritchma »

Já nějakej patch nainstaloval na neorigo a funguje to, ale že by se něco nějak výrazně zlepšilo se mi nezdá......
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

milosh
Administrátor
Příspěvky: 8036
Registrován: 03 úno 2004 13:57

Re: GTA IV

Příspěvek od milosh »

NC píše:A myslis ze C2Q topit nebude ? Proc radeji nezkusis jeste trochu potahnout tu E8200, vzdyt to jenom lechtas. Jedine kvuli cemu bych uprednostnil quad je zpracovani videa, ty aplikace jej dokazi vyuzit.

Jen pro zajimavost:

hw : Q9300@3.2ghz, 4gb ram,HD 4870 1Gb

Statistics
Average FPS: 38.43
Delka trvani: 37.34 sec
CPU Usage: 55%
System memory usage: 76%
Video memory usage: 93%

Graphics Settings
Video Mode: 1920 x 1200 (60 Hz)
Texture Quality: Vysoke
Render Quality: Vysoke
View Distance: 32
Detail Distance: 100
Vim ze bude topit, ale co, hlavne kdyz to pojede, jen mi prijdou prachy zbytecne vyhozeny kvuli jedny hre i kdyz suprovy :) nejsem zrovna pc tuner jak to poladim na vic? fsb jsem zvysil ale to je vse. Dumam zda grafiku new nebo procak? prave na tuto gamesu, delam dost video doma takze ten Q9550 by se vyuzil :wink:

Anděl
Moderátor
Příspěvky: 2559
Registrován: 11 kvě 2005 22:27
Bydliště: Český Krumlov

Re: GTA IV

Příspěvek od Anděl »

Ritchma píše:Já mam taky geforce 8800gt a nemam s tim problém, všechno jde jak má, ale asi mě opravdu kapku brzí můj prastarej 3,0ghz P4 :lol:
S ati mam špatný zkušenosti, pořád mě umírali .......
Mě taky. :kladivo: Naposled jsem koupil také 8800gt a zatím šlape. :mrgreen:

Teď teda nakupuji GTA a budu muset poladit trochu procesor. Ještě jsem na něj nešáhnul. :( A to jsem si tenkrát koupil Intel Core 2 Duo 6750 a ten by mohl jít vyhnat trochu výše. :D Na desce Gigabyte GA-EP35-DS4 by to snad neměl být problém. :roll:
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw

meerecheck
Příspěvky: 273
Registrován: 05 pro 2006 18:53
Bydliště: Most

Re: GTA IV

Příspěvek od meerecheck »

Anděl píše:
Ritchma píše:Já mam taky geforce 8800gt a nemam s tim problém, všechno jde jak má, ale asi mě opravdu kapku brzí můj prastarej 3,0ghz P4 :lol:
S ati mam špatný zkušenosti, pořád mě umírali .......
Mě taky. :kladivo: Naposled jsem koupil také 8800gt a zatím šlape. :mrgreen:

Teď teda nakupuji GTA a budu muset poladit trochu procesor. Ještě jsem na něj nešáhnul. :( A to jsem si tenkrát koupil Intel Core 2 Duo 6750 a ten by mohl jít vyhnat trochu výše. :D Na desce Gigabyte GA-EP35-DS4 by to snad neměl být problém. :roll:
Problem mit nebudes, jen radeji nejdriv upgradni bios pres utilitu od Gigabyte, je na cd k desce.
A k Ati ... :) Vyborne zkusenosti se Sapphire ... a ted jsem daval 4870 Toxic a cela 9800GTX si muze polibit :D Ale ... ta cena ...
Fiat Uno Turbo i.e. @ T28 fen :)

Anděl
Moderátor
Příspěvky: 2559
Registrován: 11 kvě 2005 22:27
Bydliště: Český Krumlov

Re: GTA IV

Příspěvek od Anděl »

meerecheck píše:
Anděl píše:
Ritchma píše:Já mam taky geforce 8800gt a nemam s tim problém, všechno jde jak má, ale asi mě opravdu kapku brzí můj prastarej 3,0ghz P4 :lol:
S ati mam špatný zkušenosti, pořád mě umírali .......
Mě taky. :kladivo: Naposled jsem koupil také 8800gt a zatím šlape. :mrgreen:

Teď teda nakupuji GTA a budu muset poladit trochu procesor. Ještě jsem na něj nešáhnul. :( A to jsem si tenkrát koupil Intel Core 2 Duo 6750 a ten by mohl jít vyhnat trochu výše. :D Na desce Gigabyte GA-EP35-DS4 by to snad neměl být problém. :roll:
Problem mit nebudes, jen radeji nejdriv upgradni bios pres utilitu od Gigabyte, je na cd k desce.
A k Ati ... :) Vyborne zkusenosti se Sapphire ... a ted jsem daval 4870 Toxic a cela 9800GTX si muze polibit :D Ale ... ta cena ...
Každé CD dodávané ke všemu, hned vyhazuji. Takže stáhnu. 8) Ještě když mám teď čas, tak narvu na procesor můj starý chladič Zalman, který má skoro 1kg a ,můj XP 2600 uchladil skoro pasiv. :twisted:
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw

NC
Příspěvky: 181
Registrován: 23 lis 2005 11:58

Re: GTA IV

Příspěvek od NC »

milosh> Jen jsem ti chtel naznacit ze na hry je lepsi vysoko taktovane C2D nez prumerne ci defaultni C2Q. Navic nataktovat quada je o fous slozitejsi. Viz napr. http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... mitstart=7" onclick="window.open(this.href);return false;

Co jsem tak vypozoroval, GTA4 coby mega-zpraseny port z konzole nedokaze poradne vyuzivat jak CPU tak ani VGA.

Anděl
Moderátor
Příspěvky: 2559
Registrován: 11 kvě 2005 22:27
Bydliště: Český Krumlov

Re: GTA IV

Příspěvek od Anděl »

Tak jsem si pohrál s procesorem. :D

Zjistil jsem, že mi jel jen na cca 2ghz. Násobička byla jen na 6x :shock: Po nahrání nového biosu, nandání nového chadiče a poladění na cca 3,5ghz spek mám cca 2,5x více výkonu, než předtím. Teda podle programů, co měří hrubý výkon. 8) Je to jako ladit eclipse. :lol:
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw

milosh
Administrátor
Příspěvky: 8036
Registrován: 03 úno 2004 13:57

Re: GTA IV

Příspěvek od milosh »

Naky obrazky

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=344018" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
milonovo
Příspěvky: 992
Registrován: 25 lis 2004 21:15
Bydliště: Praha

Re: GTA IV

Příspěvek od milonovo »

Jsem na kraji,ale proti SA mi to vyjma grafiky přijde horší,takový okleštěný.Na CJeje jsem taky zkraje koukal skrz prsty,ale postupně jsem na něm zapracoval a docela jsme se sžili.Tady to Úkáčko se mi ani trochu nelíbí,navíc s ním nic neudělám.

Jinak hlavně pro Miloshe,nevím co ještě hraješ,ale PS2 jsem kupoval jako novinku za cca 16 a je fakt,že díky čipu jsem k tomu měl dost her,ale hrál jsem většinou jen ty osvědčený,který mám většinou original,nicméně když vezmu kolikrát bych musel za tu dobu dělat upgrade PC,tak myslím dobrá investice.PS3 byla proto jasná volba.

milosh
Administrátor
Příspěvky: 8036
Registrován: 03 úno 2004 13:57

Re: GTA IV

Příspěvek od milosh »

Milonovo: no pro me je plus hlavne cestina do her na PC a jelikoz hraju dost klasicky adventury co na PS3 nejsou tak to pro me je prevazne jednoucelova konzole (kor kdyz uz mam v obyvaku HTPC :twisted: ) no nic z5 ke gta, cim dyl hraju to novy tim vic si uvedomuju ze SA se mi libilo vic i kdyz grafika nebyla tak pekna ale zase to jelo na plnej kotel a hudba taky byla lepsi, toto dohraju za chvili a instaluju zpet GTASA ktery jsem smazil rok 8)

Uživatelský avatar
milonovo
Příspěvky: 992
Registrován: 25 lis 2004 21:15
Bydliště: Praha

Re: GTA IV

Příspěvek od milonovo »

SA jsem dělal několikrát od začátku,ta hra je prakticky nevyčerpatelná,pořád jsem nacházel něco novýho.Nechci to soudit předem,ale tohle není ono.

Ritchma
Moderátor
Příspěvky: 9432
Registrován: 11 úno 2004 21:38

Re: GTA IV

Příspěvek od Ritchma »

No já to sice hraju, ale ta jízda autem mi prostě pořád příjde hrozná. Jinak mě to celkem baví, dá se říct že víc než minulý díly co se týče zbytku hry. Hudba je lepší, ale protože poslouchám jenom to electro. No a bohužel procesor mit o opravdu moc nestíhá a tak musim hrát na mizerný detaily :kladivo:
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

milosh
Administrátor
Příspěvky: 8036
Registrován: 03 úno 2004 13:57

Re: GTA IV

Příspěvek od milosh »

Ritchma píše:No já to sice hraju, ale ta jízda autem mi prostě pořád příjde hrozná. Jinak mě to celkem baví, dá se říct že víc než minulý díly co se týče zbytku hry. Hudba je lepší, ale protože poslouchám jenom to electro. No a bohužel procesor mit o opravdu moc nestíhá a tak musim hrát na mizerný detaily :kladivo:

No prave to je to co mi se*e, protoze kdyz uz mam monitor 22" chci hrat v nativnim rozliseni a ne 800x600, vsechny hry dited jely vcetne AA ale tato proste horko tezko, to je na prd :zadek:

Uživatelský avatar
milonovo
Příspěvky: 992
Registrován: 25 lis 2004 21:15
Bydliště: Praha

Re: GTA IV

Příspěvek od milonovo »

Vyměnil jsem GT5 a doplatek za Saint Row 2,první verzi jsem propásnul,ale dohledávat jí nebudu.Těžko soudit po odehrání 2 misí,ale je to takový víc jako SA.Výhodou je vlastní tvorba hrdiny a titulky a menu v češtině i na PS3.

milosh
Administrátor
Příspěvky: 8036
Registrován: 03 úno 2004 13:57

Re: GTA IV

Příspěvek od milosh »

Uz mam na ceste core2quad to by bylo aby se to nezacalo hejbat lip :D

Kdyby nekdo mel zajem o muj procak Intel Core2Duo 8200 tak je k dispozici 8) stary asi pul roku - zaruka samozrejme.

Uživatelský avatar
Fazeey
Příspěvky: 4726
Registrován: 09 bře 2004 17:06
Bydliště: nýr da Melnik sidé

Re: GTA IV

Příspěvek od Fazeey »

Miloshi, ty jsi tak HW vybavenej, jak to děláš... :lol:
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

milosh
Administrátor
Příspěvky: 8036
Registrován: 03 úno 2004 13:57

Re: GTA IV

Příspěvek od milosh »

Fazeey píše:Miloshi, ty jsi tak HW vybavenej, jak to děláš... :lol:
tovis rodina nema co jist ale hlavne ze hra jede plynule :lol:

Uživatelský avatar
Fazeey
Příspěvky: 4726
Registrován: 09 bře 2004 17:06
Bydliště: nýr da Melnik sidé

Re: GTA IV

Příspěvek od Fazeey »

milosh píše:
Fazeey píše:Miloshi, ty jsi tak HW vybavenej, jak to děláš... :lol:
tovis rodina nema co jist ale hlavne ze hra jede plynule :lol:
já mam spíš závist.. to víš mladej cápek jak ty ročník 72, a doma má strojovnu za 15 litrů :lol: :lol:
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

milosh
Administrátor
Příspěvky: 8036
Registrován: 03 úno 2004 13:57

Re: GTA IV

Příspěvek od milosh »

To PC stalo jen 10999,99kc nebylo tak drahy jak myslis, samozrejme s 24" elsídí 8)

milosh
Administrátor
Příspěvky: 8036
Registrován: 03 úno 2004 13:57

Re: GTA IV

Příspěvek od milosh »

Tak jsem zacal litat a konecne me hra zacna poradne bavit :)

probehnul jsem kolem sochy svobody a mam novou mikinu, najs :lol: 8)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

patt-
Příspěvky: 683
Registrován: 24 led 2007 01:55
Bydliště: Malacky(slovensko)

Re: GTA IV

Příspěvek od patt- »

som uz dost daleko ale zatial mi tam moc chybaju dve veci co napr v SA bolo... napr neda sa ovladat vozik?nedaju sa upravovat auta? ale zoho je viac ... ked tam nic tkae nebude tak delete :cry:
first lowered R E N A U L T C L I O grandtour
http://www.clio-club.sk/ - renault clio club sk/cz

milosh
Administrátor
Příspěvky: 8036
Registrován: 03 úno 2004 13:57

Re: GTA IV

Příspěvek od milosh »

co to je vozik?

ja uz nasadil Q6600 na 3,0Ghz a jede pekne 8)

Rudi
Moderátor
Příspěvky: 11957
Registrován: 22 srp 2004 13:03
Bydliště: OK

Re: GTA IV

Příspěvek od Rudi »

se nedivim, že miloš furt nemá čas, on se totiž zažral do GTA IV :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

patt-
Příspěvky: 683
Registrován: 24 led 2007 01:55
Bydliště: Malacky(slovensko)

Re: GTA IV

Příspěvek od patt- »

milosh píše:co to je vozik?

ja uz nasadil Q6600 na 3,0Ghz a jede pekne 8)
vysokozdvižný vozík.... nevim jak je to po cesky takze toto :p
Obrázek
first lowered R E N A U L T C L I O grandtour
http://www.clio-club.sk/ - renault clio club sk/cz

milosh
Administrátor
Příspěvky: 8036
Registrován: 03 úno 2004 13:57

Re: GTA IV

Příspěvek od milosh »

Rudi no to je jedna vec, ale smazim jen vecer par hodin pres den neni fakt cas, no jinak ten vozik to je ok :)

Uživatelský avatar
LuckyR
Příspěvky: 2621
Registrován: 09 čer 2005 22:34
Bydliště: Teď už Beroun

Re: GTA IV

Příspěvek od LuckyR »

Ty voe to vypadá slušně..má to hodně velkej svět? Asi dneska začnu nakupovat..
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.

Zpět na „Závodní hry“