20" lcd
Moderátor: Rudi
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
20" lcd
cau mam takove problem mam 20 lcd 16:9 a potreboval bych nejakej soft, kterej by mi obraz prevedl na 4:3 treba oriznout boky to je fuk jde mi o stary hry , ktery se neumej prizpusobit sirokouhlymu obrazu nevite o necem ?? diky moc
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Re: 20" lcd
no a nešlo by tam jen nastavit nižší rozlišení?
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

- krulis
- Kontaktovat uživatele:
ted nevim jak to myslis ale jeste sem nezkousel upravovat nastaveni v ovladacich grafiky mozna bych tam neco na to nasel .. rozliseni sem zkousel ruzny nejlip to vypada asi 1600x1200 ale je to uz zase moc malinky na me
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
myslel sem tam hodit nějakou klasiku rozlišení 4:3, né širokoúhlý. Bude to sice ve win vypadat blbě, ale starý hry by to měly zkousnout, ne? Já teda nevim, nikdy sem widescreen neměl, tak spíš tak hádám
ale zkusit to můžeš.

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 

- krulis
- Kontaktovat uživatele:
ajo tak... no ono kdyz v xpach hodim rozliseni 4:3 tak se to roztahne ... takze to ten problem neresi.. ja ta strany potrebuju nejak orezatkujon píše:myslel sem tam hodit nějakou klasiku rozlišení 4:3, né širokoúhlý. Bude to sice ve win vypadat blbě, ale starý hry by to měly zkousnout, ne? Já teda nevim, nikdy sem widescreen neměl, tak spíš tak hádámale zkusit to můžeš.
Jakej mas model a znacku? ja mam 22" samsunga a o tomto uz jsem cetl ze v ovladacich grafiky by to melo jit nastavit. Mam doma stranku se seznamem her ktery podporujou widescreen, kdybych to chtel poslat. Ted jsem v jobu a mam tady akorat hlad zase po obede 

- krulis
- Kontaktovat uživatele:
jooo ja mam LCD SAMSUNG 2032BW Black tak odpoledne kouknu ja ho dovezl vcera snad to nejak pujde a ten seznam mi klidne posli jestli se nudismilosh píše:Jakej mas model a znacku? ja mam 22" samsunga a o tomto uz jsem cetl ze v ovladacich grafiky by to melo jit nastavit. Mam doma stranku se seznamem her ktery podporujou widescreen, kdybych to chtel poslat. Ted jsem v jobu a mam tady akorat hlad zase po obede

Jé tak to kdyžtak postni i sem (ten seznam těch her), to bych se schválně kouknul...milosh píše:Jakej mas model a znacku? ja mam 22" samsunga a o tomto uz jsem cetl ze v ovladacich grafiky by to melo jit nastavit. Mam doma stranku se seznamem her ktery podporujou widescreen, kdybych to chtel poslat. Ted jsem v jobu a mam tady akorat hlad zase po obede
btw: mám taky širokáč tak mě to zajímá, mám 24 inch
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
tak v ovladacich je jenom jakasi synchronizace na stred po zapnuti se ale nic nezmenilo... kdyz parim fear tak ten obraz vypada normalne - jenze ja hraju porad cod1 a tam je to napikacu 

v ovladacoch urcite ide nastavit mod "transformacie"
ja mam grafiku od nvidie a v obrazovka - vlastnosti - nastavenie - spresnit - zalozka grafiky - digital flat panel settings
ja mam grafiku od nvidie a v obrazovka - vlastnosti - nastavenie - spresnit - zalozka grafiky - digital flat panel settings
děkujem
hele jinak 2560x1600 to je hustý rozlišení...
jaký máš na 22" Miloshů?

jaký máš na 22" Miloshů?
štyrykrátštyry tédéí
No ty vole me da problem nekdy rozchodit i 1680x1050 co mam jaFOG píše:děkujemhele jinak 2560x1600 to je hustý rozlišení...
jaký máš na 22" Miloshů?

- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
No je to asi jako srovnani kdyz mas doma plazmu/lcd v obyvaku a mas to nastaveny na 16:9 a pritom tam cucis naty cesky programySensei Jirka píše:Přesně tak, 1680x1050 třeba v Titan Questu dá docela zabrat i mýmu kompu
Jinak nějak mi nepřijde tak "špatný" když hra neumí Wide....podle mě to tak hrozný neni (aspoň podle těch pár her co sem zatim na tom hrál, který Wide neumí)

ALe u her to je trosku jiny, pac ty lidi nejsou real zeano

- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
noo, o to mi šloomilosh píše:No je to asi jako srovnani kdyz mas doma plazmu/lcd v obyvaku a mas to nastaveny na 16:9 a pritom tam cucis naty cesky programySensei Jirka píše:Přesně tak, 1680x1050 třeba v Titan Questu dá docela zabrat i mýmu kompu
Jinak nějak mi nepřijde tak "špatný" když hra neumí Wide....podle mě to tak hrozný neni (aspoň podle těch pár her co sem zatim na tom hrál, který Wide neumí)![]()
ALe u her to je trosku jiny, pac ty lidi nejsou real zeano

330i E90 

no já mám 1920x1280 a zatím jsem problém neměl, ale moc hry nehraju, takže naposledy FIFA na plný detaily na plný rozlišení, vpohodě, ale to je asi tím že to je nějaká Workstationka pro snad designéry, nebo prográmátorymilosh píše:No ty vole me da problem nekdy rozchodit i 1680x1050 co mam jaFOG píše:děkujemhele jinak 2560x1600 to je hustý rozlišení...
jaký máš na 22" Miloshů?

heh fogu co mas za kompa? ja A 3600 X2, 2GB ramku a 7600GT no grafik a procak pujde jinam a popojedem, ati 1950XT bude lepsi volba, ale ty se zase nedelaj silent tak mam dylena 

Je to stará mašina vod Sun Microsystems stejně tak to lcdčko, ale na to si nemůžu stěžovat, to je mazlík nehoráznejmilosh píše:heh fogu co mas za kompa? ja A 3600 X2, 2GB ramku a 7600GT no grafik a procak pujde jinam a popojedem, ati 1950XT bude lepsi volba, ale ty se zase nedelaj silent tak mam dylena

jinak LCDčko asi takhle - http://www.chi-athenaeum.org/gdesign/sun.jpg
- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
kurva to LCDFOG píše:Je to stará mašina vod Sun Microsystems stejně tak to lcdčko, ale na to si nemůžu stěžovat, to je mazlík nehoráznejmilosh píše:heh fogu co mas za kompa? ja A 3600 X2, 2GB ramku a 7600GT no grafik a procak pujde jinam a popojedem, ati 1950XT bude lepsi volba, ale ty se zase nedelaj silent tak mam dylena![]()
jinak ten comp na dnešní poměry už to neni žádnej velkej stroj, je v tom AMDčko Opteron64 150ka(typ) 2,4Mhz, giga ram, a Nvidia quatro 3000fx... na dnešní dobu fakt nic moc, ale zatím jsem problémy neměl...
jinak LCDčko asi takhle - http://www.chi-athenaeum.org/gdesign/sun.jpg

330i E90 

dík... nikdo mi nevěří, že to máme doma už víc jak 5 letSensei Jirka píše:kurva to LCDFOG píše:Je to stará mašina vod Sun Microsystems stejně tak to lcdčko, ale na to si nemůžu stěžovat, to je mazlík nehoráznejmilosh píše:heh fogu co mas za kompa? ja A 3600 X2, 2GB ramku a 7600GT no grafik a procak pujde jinam a popojedem, ati 1950XT bude lepsi volba, ale ty se zase nedelaj silent tak mam dylena![]()
jinak ten comp na dnešní poměry už to neni žádnej velkej stroj, je v tom AMDčko Opteron64 150ka(typ) 2,4Mhz, giga ram, a Nvidia quatro 3000fx... na dnešní dobu fakt nic moc, ale zatím jsem problémy neměl...
jinak LCDčko asi takhle - http://www.chi-athenaeum.org/gdesign/sun.jpgjá si teda sváho samsunga (20") nemůžu vynachválit, ale to Tvý je nehoráznej masakr
![]()
![]()

- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
heh, s prominutim se k těm nevěřícím přidamFOG píše:dík... nikdo mi nevěří, že to máme doma už víc jak 5 letSensei Jirka píše:kurva to LCDFOG píše: Je to stará mašina vod Sun Microsystems stejně tak to lcdčko, ale na to si nemůžu stěžovat, to je mazlík nehoráznej![]()
jinak LCDčko asi takhle - http://www.chi-athenaeum.org/gdesign/sun.jpgjá si teda sváho samsunga (20") nemůžu vynachválit, ale to Tvý je nehoráznej masakr
![]()
![]()

330i E90 

Sun 24-inch Flat Panel Monitor, 2001-2002Sensei Jirka píše:heh, s prominutim se k těm nevěřícím přidamFOG píše:dík... nikdo mi nevěří, že to máme doma už víc jak 5 letSensei Jirka píše: kurva to LCDjá si teda sváho samsunga (20") nemůžu vynachválit, ale to Tvý je nehoráznej masakr
![]()
![]()
tohle se fakt před 5 lety dělalo??? sem asi v tej době žil někde jinde
Designers: Sun Microsystems, Inc., Menlo Park, California, USA and Therefore Product Design, Menlo Park, California, USA
Manufacturer: Sun Microsystems, Inc., Menlo Park, California, USA
-----------------------------------------------------------------------
MARKHAM, ON -- March 14, 2002-- Sun Microsystems, Inc. (NASDAQ: SUNW) brings high-end visualization capabilities to the personal work environment with the introduction of the Sun(tm) XVR-1000 3D graphics accelerator at the CeBit conference in Germany today.
The industry's first graphics accelerator to support dynamic multisampling and to reach 30-bit color output, the Sun XVR-1000 also provides 360 MB of on-board memory to deliver unsurpassed image accuracy and color for the most demanding, compute-intensive applications. Sun also unveiled its new 24-inch flat panel monitor, the first digital interface display in the industry to deliver 1920 X 1200 resolution at 60 Hz, fully supporting 2.3 million pixels.
Ta zpráva ještě pokračuje, společně s cenou výrobku atd, ale to sem radši házet nebudu

- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
ok, ok
přesvědčil si mě
a já ještě nedávno "běhal" na 15" CRT
noo, docela by mě zajímala cena která byla v tom roce cca 2001-2002..prostě za kolik se začaly prodávat. Co si pamatuju ceníky z těch dob tak lcd (nevim jakej rozměr) stávali přes 100K...takže tohle bych tipoval ještě víš.....sice mi to přijde na jednu stranu "nereálný" ale cena za kterou šli na trh 150K???

noo, docela by mě zajímala cena která byla v tom roce cca 2001-2002..prostě za kolik se začaly prodávat. Co si pamatuju ceníky z těch dob tak lcd (nevim jakej rozměr) stávali přes 100K...takže tohle bych tipoval ještě víš.....sice mi to přijde na jednu stranu "nereálný" ale cena za kterou šli na trh 150K???
330i E90 

Pro smrtelníky byla cena $7,515, takže v tehdejším kurzu hodně přes 150k... ale upozorňuju, že to by jsme za to asi nikdy nedaliSensei Jirka píše:ok, okpřesvědčil si mě
![]()

- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
to je fakt palbaFOG píše:Pro smrtelníky byla cena $7,515, takže v tehdejším kurzu hodně přes 150k... ale upozorňuju, že to by jsme za to asi nikdy nedaliSensei Jirka píše:ok, okpřesvědčil si mě
![]()
noo, docela by mě zajímala cena která byla v tom roce cca 2001-2002..prostě za kolik se začaly prodávat. Co si pamatuju ceníky z těch dob tak lcd (nevim jakej rozměr) stávali přes 100K...takže tohle bych tipoval ještě víš.....sice mi to přijde na jednu stranu "nereálný" ale cena za kterou šli na trh 150K???táta tam pracuje...

taky sem di dovolil najít ceník ze srpna 98 a docela rachot

330i E90 

takze uz budes mit konecne obcanku, gratuluju 

- Sensei Jirka
- Kontaktovat uživatele:
no to tedaFOG píše:http://ukazto.com/img/935984,49nab9sg.jpg
tohle je rok 1990ještě jsem nebyl ani na světě
narodil jsem se přesně rok po tom, btw: v sobotu mám narozeniny
![]()
wow

BTW: když sis tak o to řek

EDIT: aha, dneska je čtvrtek

Naposledy upravil(a) Sensei Jirka dne 20 zář 2007 21:34, celkem upraveno 1 x.
330i E90