20" lcd

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

krulis
Kontaktovat uživatele:

20" lcd

Příspěvek od krulis »

cau mam takove problem mam 20 lcd 16:9 a potreboval bych nejakej soft, kterej by mi obraz prevedl na 4:3 treba oriznout boky to je fuk jde mi o stary hry , ktery se neumej prizpusobit sirokouhlymu obrazu nevite o necem ?? diky moc
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

kujon
Kontaktovat uživatele:

Re: 20" lcd

Příspěvek od kujon »

no a nešlo by tam jen nastavit nižší rozlišení?
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička :afro:
A také něco většího německého.

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

ted nevim jak to myslis ale jeste sem nezkousel upravovat nastaveni v ovladacich grafiky mozna bych tam neco na to nasel .. rozliseni sem zkousel ruzny nejlip to vypada asi 1600x1200 ale je to uz zase moc malinky na me
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

kujon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kujon »

myslel sem tam hodit nějakou klasiku rozlišení 4:3, né širokoúhlý. Bude to sice ve win vypadat blbě, ale starý hry by to měly zkousnout, ne? Já teda nevim, nikdy sem widescreen neměl, tak spíš tak hádám :) ale zkusit to můžeš.
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička :afro:
A také něco většího německého.

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

kujon píše:myslel sem tam hodit nějakou klasiku rozlišení 4:3, né širokoúhlý. Bude to sice ve win vypadat blbě, ale starý hry by to měly zkousnout, ne? Já teda nevim, nikdy sem widescreen neměl, tak spíš tak hádám :) ale zkusit to můžeš.
ajo tak... no ono kdyz v xpach hodim rozliseni 4:3 tak se to roztahne ... takze to ten problem neresi.. ja ta strany potrebuju nejak orezat

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Jakej mas model a znacku? ja mam 22" samsunga a o tomto uz jsem cetl ze v ovladacich grafiky by to melo jit nastavit. Mam doma stranku se seznamem her ktery podporujou widescreen, kdybych to chtel poslat. Ted jsem v jobu a mam tady akorat hlad zase po obede :lol:

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

milosh píše:Jakej mas model a znacku? ja mam 22" samsunga a o tomto uz jsem cetl ze v ovladacich grafiky by to melo jit nastavit. Mam doma stranku se seznamem her ktery podporujou widescreen, kdybych to chtel poslat. Ted jsem v jobu a mam tady akorat hlad zase po obede :lol:
jooo ja mam LCD SAMSUNG 2032BW Black tak odpoledne kouknu ja ho dovezl vcera snad to nejak pujde a ten seznam mi klidne posli jestli se nudis :wink:

FOG

Příspěvek od FOG »

milosh píše:Jakej mas model a znacku? ja mam 22" samsunga a o tomto uz jsem cetl ze v ovladacich grafiky by to melo jit nastavit. Mam doma stranku se seznamem her ktery podporujou widescreen, kdybych to chtel poslat. Ted jsem v jobu a mam tady akorat hlad zase po obede :lol:
Jé tak to kdyžtak postni i sem (ten seznam těch her), to bych se schválně kouknul...

btw: mám taky širokáč tak mě to zajímá, mám 24 inch

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

tak v ovladacich je jenom jakasi synchronizace na stred po zapnuti se ale nic nezmenilo... kdyz parim fear tak ten obraz vypada normalne - jenze ja hraju porad cod1 a tam je to napikacu :mad:

JonnY

Příspěvek od JonnY »

v ovladacoch urcite ide nastavit mod "transformacie"
ja mam grafiku od nvidie a v obrazovka - vlastnosti - nastavenie - spresnit - zalozka grafiky - digital flat panel settings

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

FOG

Příspěvek od FOG »

děkujem ;) hele jinak 2560x1600 to je hustý rozlišení...

jaký máš na 22" Miloshů?
štyrykrátštyry tédéí

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

FOG píše:děkujem ;) hele jinak 2560x1600 to je hustý rozlišení...

jaký máš na 22" Miloshů?
No ty vole me da problem nekdy rozchodit i 1680x1050 co mam ja :D

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sensei Jirka »

Přesně tak, 1680x1050 třeba v Titan Questu dá docela zabrat i mýmu kompu :D

Jinak nějak mi nepřijde tak "špatný" když hra neumí Wide....podle mě to tak hrozný neni (aspoň podle těch pár her co sem zatim na tom hrál, který Wide neumí)
330i E90 :kiss:

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Sensei Jirka píše:Přesně tak, 1680x1050 třeba v Titan Questu dá docela zabrat i mýmu kompu :D

Jinak nějak mi nepřijde tak "špatný" když hra neumí Wide....podle mě to tak hrozný neni (aspoň podle těch pár her co sem zatim na tom hrál, který Wide neumí)
No je to asi jako srovnani kdyz mas doma plazmu/lcd v obyvaku a mas to nastaveny na 16:9 a pritom tam cucis naty cesky programy :roll:

ALe u her to je trosku jiny, pac ty lidi nejsou real zeano :lol:

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

milosh píše:
Sensei Jirka píše:Přesně tak, 1680x1050 třeba v Titan Questu dá docela zabrat i mýmu kompu :D

No je to asi jako srovnani kdyz mas doma plazmu/lcd v obyvaku a mas to nastaveny na 16:9 a pritom tam cucis naty cesky programy :roll:

ALe u her to je trosku jiny, pac ty lidi nejsou real zeano :lol:
noo, o to mi šloo :lol: 8)

FOG

Příspěvek od FOG »

milosh píše:
FOG píše:děkujem ;) hele jinak 2560x1600 to je hustý rozlišení...

jaký máš na 22" Miloshů?
No ty vole me da problem nekdy rozchodit i 1680x1050 co mam ja :D
no já mám 1920x1280 a zatím jsem problém neměl, ale moc hry nehraju, takže naposledy FIFA na plný detaily na plný rozlišení, vpohodě, ale to je asi tím že to je nějaká Workstationka pro snad designéry, nebo prográmátory :D

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

heh fogu co mas za kompa? ja A 3600 X2, 2GB ramku a 7600GT no grafik a procak pujde jinam a popojedem, ati 1950XT bude lepsi volba, ale ty se zase nedelaj silent tak mam dylena :D

FOG

Příspěvek od FOG »

milosh píše:heh fogu co mas za kompa? ja A 3600 X2, 2GB ramku a 7600GT no grafik a procak pujde jinam a popojedem, ati 1950XT bude lepsi volba, ale ty se zase nedelaj silent tak mam dylena :D
Je to stará mašina vod Sun Microsystems stejně tak to lcdčko, ale na to si nemůžu stěžovat, to je mazlík nehoráznej ;) ;) jinak ten comp na dnešní poměry už to neni žádnej velkej stroj, je v tom AMDčko Opteron64 150ka(typ) 2,4Mhz, giga ram, a Nvidia quatro 3000fx... na dnešní dobu fakt nic moc, ale zatím jsem problémy neměl...

jinak LCDčko asi takhle - http://www.chi-athenaeum.org/gdesign/sun.jpg

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

pekny platno :D

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

FOG píše:
milosh píše:heh fogu co mas za kompa? ja A 3600 X2, 2GB ramku a 7600GT no grafik a procak pujde jinam a popojedem, ati 1950XT bude lepsi volba, ale ty se zase nedelaj silent tak mam dylena :D
Je to stará mašina vod Sun Microsystems stejně tak to lcdčko, ale na to si nemůžu stěžovat, to je mazlík nehoráznej ;) ;) jinak ten comp na dnešní poměry už to neni žádnej velkej stroj, je v tom AMDčko Opteron64 150ka(typ) 2,4Mhz, giga ram, a Nvidia quatro 3000fx... na dnešní dobu fakt nic moc, ale zatím jsem problémy neměl...

kurva to LCD :slina: já si teda sváho samsunga (20") nemůžu vynachválit, ale to Tvý je nehoráznej masakr 8) 8) 8)

FOG

Příspěvek od FOG »

Sensei Jirka píše:
FOG píše:

kurva to LCD :slina: já si teda sváho samsunga (20") nemůžu vynachválit, ale to Tvý je nehoráznej masakr 8) 8) 8)
dík... nikdo mi nevěří, že to máme doma už víc jak 5 let ;)

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

FOG píše:
Sensei Jirka píše:
FOG píše: Je to stará mašina vod Sun Microsystems stejně tak to lcdčko, ale na to si nemůžu stěžovat, to je mazlík nehoráznej ;) ;) jinak ten comp na dnešní poměry už to neni žádnej velkej stroj, je v tom AMDčko Opteron64 150ka(typ) 2,4Mhz, giga ram, a Nvidia quatro 3000fx... na dnešní dobu fakt nic moc, ale zatím jsem problémy neměl...

heh, s prominutim se k těm nevěřícím přidam :D tohle se fakt před 5 lety dělalo??? sem asi v tej době žil někde jinde :D

FOG

Příspěvek od FOG »

Sensei Jirka píše:
FOG píše:
Sensei Jirka píše: kurva to LCD :slina: já si teda sváho samsunga (20") nemůžu vynachválit, ale to Tvý je nehoráznej masakr 8) 8) 8)
heh, s prominutim se k těm nevěřícím přidam :D tohle se fakt před 5 lety dělalo??? sem asi v tej době žil někde jinde :D
Sun 24-inch Flat Panel Monitor, 2001-2002

Designers: Sun Microsystems, Inc., Menlo Park, California, USA and Therefore Product Design, Menlo Park, California, USA
Manufacturer: Sun Microsystems, Inc., Menlo Park, California, USA

-----------------------------------------------------------------------
MARKHAM, ON -- March 14, 2002-- Sun Microsystems, Inc. (NASDAQ: SUNW) brings high-end visualization capabilities to the personal work environment with the introduction of the Sun(tm) XVR-1000 3D graphics accelerator at the CeBit conference in Germany today.

The industry's first graphics accelerator to support dynamic multisampling and to reach 30-bit color output, the Sun XVR-1000 also provides 360 MB of on-board memory to deliver unsurpassed image accuracy and color for the most demanding, compute-intensive applications. Sun also unveiled its new 24-inch flat panel monitor, the first digital interface display in the industry to deliver 1920 X 1200 resolution at 60 Hz, fully supporting 2.3 million pixels.

Ta zpráva ještě pokračuje, společně s cenou výrobku atd, ale to sem radši házet nebudu :D

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

ok, ok :) přesvědčil si mě :) a já ještě nedávno "běhal" na 15" CRT :D

noo, docela by mě zajímala cena která byla v tom roce cca 2001-2002..prostě za kolik se začaly prodávat. Co si pamatuju ceníky z těch dob tak lcd (nevim jakej rozměr) stávali přes 100K...takže tohle bych tipoval ještě víš.....sice mi to přijde na jednu stranu "nereálný" ale cena za kterou šli na trh 150K???

FOG

Příspěvek od FOG »

Sensei Jirka píše:ok, ok :) přesvědčil si mě :) a já ještě nedávno "běhal" na 15" CRT :D

noo, docela by mě zajímala cena která byla v tom roce cca 2001-2002..prostě za kolik se začaly prodávat. Co si pamatuju ceníky z těch dob tak lcd (nevim jakej rozměr) stávali přes 100K...takže tohle bych tipoval ještě víš.....sice mi to přijde na jednu stranu "nereálný" ale cena za kterou šli na trh 150K???
Pro smrtelníky byla cena $7,515, takže v tehdejším kurzu hodně přes 150k... ale upozorňuju, že to by jsme za to asi nikdy nedali ;) táta tam pracuje...

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

FOG píše:
Sensei Jirka píše:ok, ok :) přesvědčil si mě :) a já ještě nedávno "běhal" na 15" CRT :D

Pro smrtelníky byla cena $7,515, takže v tehdejším kurzu hodně přes 150k... ale upozorňuju, že to by jsme za to asi nikdy nedali ;) táta tam pracuje...
to je fakt palba :(
taky sem di dovolil najít ceník ze srpna 98 a docela rachot :D 10GB HDD 12000Kč, 19" CRT 23000Kč, pentium 2 400Mhz 22000Kč a podobný :D

FOG

Příspěvek od FOG »

Obrázek

tohle je rok 1990 :( ještě jsem nebyl ani na světě :) narodil jsem se přesně rok po tom, btw: v sobotu mám narozeniny :D :D wow :)

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

takze uz budes mit konecne obcanku, gratuluju :lol:

Sensei Jirka
Kontaktovat uživatele:

FOG píše:http://ukazto.com/img/935984,49nab9sg.jpg

tohle je rok 1990 :( ještě jsem nebyl ani na světě :) narodil jsem se přesně rok po tom, btw: v sobotu mám narozeniny :D :D wow :)
no to teda :D :D asi by nechápali kdyby se někdo v tej době zeptal na Core 2 Duo a 512MB grafiku :D

BTW: když sis tak o to řek :D, tak vzhledem k tomu, že nevim, jestli tu budu ještě za 2,5hoďky, tak předčasně všechno nejlepší :D

EDIT: aha, dneska je čtvrtek :lol:
Naposledy upravil(a) Sensei Jirka dne 20 zář 2007 21:34, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“