chtel bych se zeptat jestli neuvazujes vazne o jiny radicce?
Honda Civic "EVO IV"
Re: Honda Civic "EVO IV"
zdravim...
jako k te bile se takhle syte zluta fakt nehodi
a ME by se strasne moc hodila
takze kdyzby se ti mela valet doma tak mas zajemce... ju? 
1991 VW Golf GTI
- Dave1984
- Kontaktovat uživatele:
hezká zadní optika, konečně jí vidím už u někoho na autě a nemusím dělat VT
mám na ní taky už počíháno, jen teď nejsou prachy 
VW "Borak" lowrider--> http://www.infinitycars.cz <--
moooc velký černý letadlo 
- Dave1984
- Kontaktovat uživatele:
ebay?Davidoff píše:no nevysla zase tak draho jak sem cekalDave1984 píše:hezká zadní optika, konečně jí vidím už u někoho na autě a nemusím dělat VTmám na ní taky už počíháno, jen teď nejsou prachy
VW "Borak" lowrider--> http://www.infinitycars.cz <--
hmm jsem nevěděl že v Boleslavi máme takovou tuning scénu , slyšel jsem že ten s tim Huindayem má skvělou hudbu je to pravda? jinak autíčko moc pěkný ta bílá tomu jedině prospěla , ta oranžová se mi na tom moc nelíbila ,když jsem to potkával
Škoda Favorit 1.3 karbec -> Peugeot 205 1.4 -> Renault Clio 1.9D -> Renault Clio 1.8 16V 101Kw(černá vdova) -> Škoda Fabia RS 1.9Tdi 96kw ( ukradena ) - Renault Clio 1.5dci čmelák
no hele tuningonva scena? to tam este tak 30 aut chybi v tom pripadeLarry píše:hmm jsem nevěděl že v Boleslavi máme takovou tuning scénu , slyšel jsem že ten s tim Huindayem má skvělou hudbu je to pravda? jinak autíčko moc pěkný ta bílá tomu jedině prospěla , ta oranžová se mi na tom moc nelíbila ,když jsem to potkávalDavidoff píše:,Benny píše:Hoj, tak jak dopadlo večerní focení u hypru? Pochlub se
![]()
relativne?GReddy píše:jinak tvoje kara fakt moc pekna !! na to ze si relativne mladej kluk mas super vkus coz se o hodne mladych rict nedaDavidoff píše:jj bohuzel to tak je noGReddy píše:ach muj boze uz neeeeeeeedalsi kapota CS a ted uz dokonce na favoritu.....strilet
aha ja myslel ze jsi starsi.tak jsme stejne stariDavidoff píše:relativne?GReddy píše:jinak tvoje kara fakt moc pekna !! na to ze si relativne mladej kluk mas super vkus coz se o hodne mladych rict nedaDavidoff píše: jj bohuzel to tak je noja sem mladej dyt je mi dvacet woe
s tim vkusem souhlasim teda, nekdy kdyz to vidim co sou ty lidi schopny dat n auto mi de hlava kolem
ale vlastne za to vsechno muze H.Vtec, ten me vychoval na decent
proste tenhle JDM styl je super jen tak dal.mam doma na pujcovani presne tu samou hondu 66kw a auto je to uzivatelsky moc prijemny
no pár aut potkávám , no docela mě ta hudba zajímá , tak až někam zase pojedete přijel bych si to poslechnout a omrknout káruDavidoff píše:no hele tuningonva scena? to tam este tak 30 aut chybi v tom pripadeLarry píše:hmm jsem nevěděl že v Boleslavi máme takovou tuning scénu , slyšel jsem že ten s tim Huindayem má skvělou hudbu je to pravda? jinak autíčko moc pěkný ta bílá tomu jedině prospěla , ta oranžová se mi na tom moc nelíbila ,když jsem to potkávalDavidoff píše:,
![]()
jj martas ma dobrou hudbu
jestli je 136dB dobrejch teda
diky za chvalu
Škoda Favorit 1.3 karbec -> Peugeot 205 1.4 -> Renault Clio 1.9D -> Renault Clio 1.8 16V 101Kw(černá vdova) -> Škoda Fabia RS 1.9Tdi 96kw ( ukradena ) - Renault Clio 1.5dci čmelák
no u mladých si myslim že je to spíše otázka peněz ,opchybuji že každý má ve 20 třeba 50 litrů na alespon nějaké udělání auta, a tak často potkávám shnilé feldy ,důležité je že to mají nechutně oplastované až k blití a jako laďák mívají díru ve výfukuGReddy píše:jinak tvoje kara fakt moc pekna !! na to ze si relativne mladej kluk mas super vkus coz se o hodne mladych rict nedaDavidoff píše:jj bohuzel to tak je noGReddy píše:ach muj boze uz neeeeeeeedalsi kapota CS a ted uz dokonce na favoritu.....strilet
ja mam taky tu 66tku noGReddy píše:aha ja myslel ze jsi starsi.tak jsme stejne stariDavidoff píše:relativne?GReddy píše: jinak tvoje kara fakt moc pekna !! na to ze si relativne mladej kluk mas super vkus coz se o hodne mladych rict nedaja sem mladej dyt je mi dvacet woe
s tim vkusem souhlasim teda, nekdy kdyz to vidim co sou ty lidi schopny dat n auto mi de hlava kolem
ale vlastne za to vsechno muze H.Vtec, ten me vychoval na decent
hvtecova MR2 se mi taky moc libi...
proste tenhle JDM styl je super jen tak dal.mam doma na pujcovani presne tu samou hondu 66kw a auto je to uzivatelsky moc prijemnya oproti moji celice je v takovy ty mestksy jizde nesrovnatelne lepsi protoze je hezky zivy
jj stema penezma je to pruser no... taky celej rok makam setrim abych to v zime moh predelat.... neco se proda ale cenu novyho tim neziskasLarry píše:no u mladých si myslim že je to spíše otázka peněz ,opchybuji že každý má ve 20 třeba 50 litrů na alespon nějaké udělání auta, a tak často potkávám shnilé feldy ,důležité je že to mají nechutně oplastované až k blití a jako laďák mívají díru ve výfukuGReddy píše:jinak tvoje kara fakt moc pekna !! na to ze si relativne mladej kluk mas super vkus coz se o hodne mladych rict nedaDavidoff píše: jj bohuzel to tak je no
no hele nevim kdy se zase bude neco dit´, vono je to docela tezky tady v bolce sehnat lidi na foceniLarry píše:no pár aut potkávám , no docela mě ta hudba zajímá , tak až někam zase pojedete přijel bych si to poslechnout a omrknout káruDavidoff píše:no hele tuningonva scena? to tam este tak 30 aut chybi v tom pripadeLarry píše: hmm jsem nevěděl že v Boleslavi máme takovou tuning scénu , slyšel jsem že ten s tim Huindayem má skvělou hudbu je to pravda? jinak autíčko moc pěkný ta bílá tomu jedině prospěla , ta oranžová se mi na tom moc nelíbila ,když jsem to potkávaljj martas ma dobrou hudbu
diky za chvalu
- petr bures
- Kontaktovat uživatele:
no já myslim že lidí je tady dost ,spíš opravdu hezky udělaných aut je málo ,ale nadšenců do aut jako já tu najdeš zpoustu,ale bohužel moje Clio taky ještě nedosahuje nějaké velké úrovně ,ale na focení bych se nechal přemluvit hnedDavidoff píše:no hele nevim kdy se zase bude neco dit´, vono je to docela tezky tady v bolce sehnat lidi na foceniLarry píše:Davidoff píše: no hele tuningonva scena? to tam este tak 30 aut chybi v tom pripadejj martas ma dobrou hudbu
diky za chvalu
no pár aut potkávám , no docela mě ta hudba zajímá , tak až někam zase pojedete přijel bych si to poslechnout a omrknout káru
jo to sem videl posledne jakej byl zajempetr bures píše:ja ti dam tezky to uvidis staci rict a mas tam tolik lidi ze nebudes vedet co driv fottit jo a jestly nemas na lizo tak rekni ja ti jedno v kauflandu koupim kamo jo a jeste ze te mame pod dohledem jinak by z tve rejze byla benzina tuniing
to peta buresu: a neboj benzina tuniing by ze me nebyl 
- petr bures
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim mam par dotazu prvni je ten jestly nevite nahodou o neaky kapote na civic 5g 3dv a druha mam ted v planu po koupeni kapoty a par dodelavkach davat H novou barvu a premyslim na cernou a nebo bilou met. k cerny by sem dal folie a motivy do zlaty a k bili to este nevim tak by mne zajimalo k cemu by ste se rozhodly