...třeba koupě OpeluGlobus píše:Myslim ze jsou horsi veci nez koncern v tdi...
Dárky, vztek, večeře, svátky...
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Dárky, vztek, večeře, svátky...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Uz hodnou chvili premyslim o lepsich a nic krom koupe letadla a vrtulniku me nenapada 
" www.autowerks.cz "
copak to je velká šílenost, ňáký desetiticíce jsem s tim najezdil v passatu b5 (což je samo o sobě šílenost, hlavně tu konstrukční chybu u řízení jsem nějak nepobralTomasUL píše:Třeba koncern 2,5 TDI v automatu.
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
tak to se NevíMe šeredně pleteš.... Prasat f dýzlu hajlájnu a hlavně automatu je to nejlepší co koncern kdy vypustil do světa

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Oukej, je to JEN MUJ NAZOR
Je to podle me auto bez duse, spis to neni auto ale jen dopravni prostredek, spotřební zboží, ani s 2,8 V6 manualem a syncrem me absolutne nic nereklo a taky jsem s nim minimalne 10-20 tkm najezdil, hlavne diky tomu rizeni, ktery nema prakticky zadnou zpetnou vazbu a v tahly zatacce (hlavne najezdy na dalnici treba), kde drzis volant porad stejne natocenej se s tebou v urcitecjh polohach porad pere ze chce bud kousicek min nebo vic zatocit a to nebylo rozbity, takhle se chovalo rizeni kazdy B5 co jsem ridil
Je to podle me auto bez duse, spis to neni auto ale jen dopravni prostredek, spotřební zboží, ani s 2,8 V6 manualem a syncrem me absolutne nic nereklo a taky jsem s nim minimalne 10-20 tkm najezdil, hlavne diky tomu rizeni, ktery nema prakticky zadnou zpetnou vazbu a v tahly zatacce (hlavne najezdy na dalnici treba), kde drzis volant porad stejne natocenej se s tebou v urcitecjh polohach porad pere ze chce bud kousicek min nebo vic zatocit a to nebylo rozbity, takhle se chovalo rizeni kazdy B5 co jsem ridil
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)