Potřebuju odbornou radu, ohledně tarifů a telefonů.
Jde o rozhodování mezi tarify 150Naplno a 300Naplno a telefony Nokia 6230i, SE K700i s SEK750i.
Dotaz na Vodafouna, teda Eiffela aneb Nokia vs. SE
Moderátor: Rudi
Dotaz na Vodafouna, teda Eiffela aneb Nokia vs. SE
Naposledy upravil(a) iwi dne 28 lis 2005 16:25, celkem upraveno 1 x.
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW
Re: Dotaz na Vodafouna, teda Eiffela
Hmm me by zajimalo kdyz uz je tady to tema jak pripojit pomoéci oskara-oskarty a bluetooth ten foun k netu. Moji mlady strejcovi sem se s tim sr*l asi hodinu a nic, Eurotel to ma teda mnohem jednodussi...
Re: Dotaz na Vodafouna, teda Eiffela
Není problém, nastavoval jsem několika zákazníkům.milosh píše:Hmm me by zajimalo kdyz uz je tady to tema jak pripojit pomoéci oskara-oskarty a bluetooth ten foun k netu. Moji mlady strejcovi sem se s tim sr*l asi hodinu a nic, Eurotel to ma teda mnohem jednodussi...
Já jsem zarytý NokiákTROY píše:Telefony jsou lehký - vede 750i pak 6230i a nakonec 700i,ale za ty prachy je k700i fakt krutej mobil.

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
To je právě ten problémm, pro člověka co má velké ruce je malý telefon na 2 věci (na hov..o a na nic)Hans píše:Já jsem zarytý NokiákTROY píše:Telefony jsou lehký - vede 750i pak 6230i a nakonec 700i,ale za ty prachy je k700i fakt krutej mobil.
takže pro mě je jasná volba 6230i. Narozdíl od známých, kteří mají SE, mě ještě Nokia nenechala ve štychu...
Mám doma přímo 6230i a nemá chybu. Má mnohem jemnější display, než 750i a je i menší a stylovější. Teda alespoň podle mého vkusu.
No já se osobně řadím mezi ty, co mají větší tlapy, nicméně na 6230i se mi píše mnohem lépe než třeba na T630 nebo K700iiwi píše:To je právě ten problémm, pro člověka co má velké ruce je malý telefon na 2 věci (na hov..o a na nic)Hans píše:Já jsem zarytý NokiákTROY píše:Telefony jsou lehký - vede 750i pak 6230i a nakonec 700i,ale za ty prachy je k700i fakt krutej mobil.
takže pro mě je jasná volba 6230i. Narozdíl od známých, kteří mají SE, mě ještě Nokia nenechala ve štychu...
Mám doma přímo 6230i a nemá chybu. Má mnohem jemnější display, než 750i a je i menší a stylovější. Teda alespoň podle mého vkusu.