Zdravím mám pár věcí o které se chci podělit a rád bych si zde pro upřesnění přečetl i Vaše názory. Takže jak je to s autohifi? Jeden známej mi povídal že je jedno jakej basák dáte do auta (má na mysli basák od domácího kina třeba) tvrdí basák jako basák, je to prý jedno. Bohužel se mi ho nepodařilo přesvědčit že nemůže srovnávat HiFi systém s autohifi. No nic dále. Jak je to s výkonem? Jde mi o to že ještě říkal, že na každých 500Watt je potřeba už Kapacitor (Já říkám teda Kondenzátor, ale to je jedno). Snažil jsem se mu vysvětlit že pokud má dobrou baterku že ho nebude potřebovat (já osobně mám 62Ah). Teď by mě zajímalo jak se sčítá (bere) výkon (i když na něm tolik vlastně nezáleží, protože ho v autě stejně nevyužijete, je to malý prostor)? Jestli se sčítá vše dohromady (mám na mysli jak výkon rádia tak taky zesilovače repráku a subwooferů) nebo se bere jen výkon rádia a zesiku. To aby se zjistilo jaký celkový výkon aparatura vlastně má? A dál mi nikdo nevěří, že by basák mohl mít frekvenční rozsah od 20HZ do 100Hz (-3dB). Vysvětlí mi to někdo? Mám dvojitý basák od Axtonu (Axton cab609), tenhle parametr je u něj napsaný (mj. on má basák od VDO Daytona=to neznám ani). Pak se dohaduje že by v autě prý vydržel nějakejch 120dB (že to je prý práh slyšitelnosti). Vysvětlete tohle vše prosím někdo ať to můžu vytisknout a přinést mu to.
Jinak má sestava je pro začátek taková zatím: rádio Pioneer DEH-7700MP(4x50W) Zesik- Magnat Phantom 4500(4x190W),subwoofer Axton cab609(2x600W),kompo repro Rainbow SLX 265 Deluxe (2x150W) a na platě mám repro Magnat Classic 204 (2x200W) - kolik mám tedy celkový výkon (i když je to fuk stejně se nevyužije) a co říkáte na sestavu. Jinak kdyby měl někdo zájem o ten Subwoofer je k mání. Potřebuju si udělat v kufru místo pro kočárek, budu taťka, takže ho měním za Helix W12 box. Jinak děkuji za Váš čas a názory. A nekamenujte mě

, jen chci vědět jak to je.