Beru sekci Tuning. Tam chodím nejčastěji.milosh píše:Lamo vim ze je na tebe spoleh takze bude to tvy, jinak Andeli kam te mam soupnout?

Beru sekci Tuning. Tam chodím nejčastěji.milosh píše:Lamo vim ze je na tebe spoleh takze bude to tvy, jinak Andeli kam te mam soupnout?
no a co to corrado? nevim, zrovna formulace typu ty mongole asi moc vhodny nejsou... nic proti vam modum, aby tam nebylo nikdy nic je nemozne... ale jergi se tu neobjevil treba od 28.12 jako mod...Rudi píše:nevim, proč máte problém s bazarem, jediný u čeho jsou OTčka, jsou asi 2 jasný inzeráty u aut, jeden plastovej pelech a druhej wesliho, kterýmu to nevadí...
třeba u toho corrada to majitelovi asi nevadí bo nepíše, smažte OT či tak, líp pro něj, že to má furt nahoře.sotomaior píše:no a co to corrado? nevim, zrovna formulace typu ty mongole asi moc vhodny nejsou... nic proti vam modum, aby tam nebylo nikdy nic je nemozne... ale jergi se tu neobjevil treba od 28.12 jako mod...Rudi píše:nevim, proč máte problém s bazarem, jediný u čeho jsou OTčka, jsou asi 2 jasný inzeráty u aut, jeden plastovej pelech a druhej wesliho, kterýmu to nevadí...
Rudi píše:nevim, proč máte problém s bazarem, jediný u čeho jsou OTčka, jsou asi 2 jasný inzeráty u aut, jeden plastovej pelech a druhej wesliho, kterýmu to nevadí...
nabízím funkci svačináře a nebo nástěnkářebleach píše:beru jakoukoliv funkci
Za 30 čistýho to beruEiffel píše:nabízím funkci svačináře a nebo nástěnkáře
já to bral ale v tisích bambuloEiffel píše:mildo, já mám jak počítám tři sekce, to bych měl mít aspoň 90 korun měsíčně čistho, no ne?
tom nám na bmw sekci stačí... stejně tam neni co moderovatConscious píše:Já to klidně budu dělat jako zadara chele.![]()
Chcete mě?Podívejte se na ten roztomilej čumáááčééék,a ty vočíííčkáááá,no uznejte že já se fakt vyplatim.
Já vim, jen jsem to uvedl že k tomu mám nejblíž nooo.BALI píše:tom nám na bmw sekci stačí... stejně tam neni co moderovatConscious píše:Já to klidně budu dělat jako zadara chele.![]()
Chcete mě?Podívejte se na ten roztomilej čumáááčééék,a ty vočíííčkáááá,no uznejte že já se fakt vyplatim.