Odebrání postu moderátora
Moderátor: Admins
-
Re: Odebrání postu moderátora
myslím že berry i fonz jsou v pohodě nevím proč se hádate a co řešíte
Cléon & Fonte
-
- Moderátor
Co se to v tý čr proboha děje? Na facebooku pořád někdo brečí, teď už i půlka TF fňuká jak malý holčičky....
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
-
- Moderátor
No jo pořád někdo brečí, ale tak co se dá dělat, v tomhle státě, si pořád někdo na něco ztěžuje, už to fakt dál řešit nebudu odeberte mi, co chcete, to že jsem ty témata smazal, tak byl trošku fail,což jsem uznal (hodně lidí tady soudně neuzná, že přestřelilo, já to uznám), ale vrátil jsem to zpátky, že si někdy někdo vezme věci víc osobně, tak si sáhněte do svědomí, komu se to nestalo, nebo to jste všichni tak bezchybný?
A k tomu "bordelu" nebo jak to nazvat, aby mě zase někdo neosočil, že ho nějak nazývám, což už nebudu, tak vím, každý říká jaká je demokracie a jak se všechno může, svoboda projevu atd. to určitě, a taky jsem si řekl, že nebudu nic mazat a od té doby, co jsem vrátil ty témata, tak jsem nikde nic nemazal, ale jedno řeknu a ať si každý přebere jak chce, ale lidem chybí nějaký vnitřní řád,disciplína a soudnost.
A k tomu "bordelu" nebo jak to nazvat, aby mě zase někdo neosočil, že ho nějak nazývám, což už nebudu, tak vím, každý říká jaká je demokracie a jak se všechno může, svoboda projevu atd. to určitě, a taky jsem si řekl, že nebudu nic mazat a od té doby, co jsem vrátil ty témata, tak jsem nikde nic nemazal, ale jedno řeknu a ať si každý přebere jak chce, ale lidem chybí nějaký vnitřní řád,disciplína a soudnost.
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
-
Akorát nerozumím proč není téma o prezidentské volbě, ale debilní téma jako 21.12.2012 zůstalo
Cléon & Fonte
-
Souhlas chlapce... Ale nejhorsi je,ze zaclo drbat i skalnim od kterych bych to necekal a meli by jit prikladem... Mozna byste vy nekteri debilove,meli min cumet do kompu a jit si sahnout do lesa na strom... Co to je? No spatna zprava To se takhle vyleze z domu a jde se po zeleny Nechtejte abych byl konkretni,snad kazdej normalni hodnej clovek pozna,co do pice normalni neni... Pekny den,jdu do lesaRitchma píše:Co se to v tý čr proboha děje? Na facebooku pořád někdo brečí, teď už i půlka TF fňuká jak malý holčičky....
-
- Moderátor
Sova, ale to tema tady je, nebo to neni ono?Sova píše:Akorát nerozumím proč není téma o prezidentské volbě, ale debilní téma jako 21.12.2012 zůstalo
viewtopic.php?f=20&t=110237" onclick="window.open(this.href);return false;
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
-
-
narážíš na ten tvuj inzerát?GEORGENO píše:Souhlas chlapce... Ale nejhorsi je,ze zaclo drbat i skalnim od kterych bych to necekal a meli by jit prikladem... Mozna byste vy nekteri debilove,meli min cumet do kompu a jit si sahnout do lesa na strom... Co to je? No spatna zprava To se takhle vyleze z domu a jde se po zeleny Nechtejte abych byl konkretni,snad kazdej normalni hodnej clovek pozna,co do pice normalni neni... Pekny den,jdu do lesaRitchma píše:Co se to v tý čr proboha děje? Na facebooku pořád někdo brečí, teď už i půlka TF fňuká jak malý holčičky....
hodit inzerat s ilustrační fotkou auta z USA...to je trapnej inzerát
a následně doplnovat inzerat nějakýma pindama o autě z wikipedie místo obstarání skutečných fotek inzerovaného vozu jakbysmet
Cléon & Fonte
-
Mila Sovo... Zaprve si precti sz,nez ze sebe udelas debila,takze uz chapes,ze Tebe jsem tim ROZHODNE nemyslel... Chci Te upozornit,ze jsem velmi inteligentni... Tak pokud vis co to je,jednej tak semnou Pekny den. G.Sova píše:narážíš na ten tvuj inzerát?GEORGENO píše:Souhlas chlapce... Ale nejhorsi je,ze zaclo drbat i skalnim od kterych bych to necekal a meli by jit prikladem... Mozna byste vy nekteri debilove,meli min cumet do kompu a jit si sahnout do lesa na strom... Co to je? No spatna zprava To se takhle vyleze z domu a jde se po zeleny Nechtejte abych byl konkretni,snad kazdej normalni hodnej clovek pozna,co do pice normalni neni... Pekny den,jdu do lesaRitchma píše:Co se to v tý čr proboha děje? Na facebooku pořád někdo brečí, teď už i půlka TF fňuká jak malý holčičky....
hodit inzerat s ilustrační fotkou auta z USA...to je trapnej inzerát
-
- Moderátor
Nějak nechápu o čem se tady mluví. Možná by někteří měli přestat ty stromečky a kytičky hulit...
Function > Form
Function > Form
-
- Moderátor
Nechtěl jsem se k tomu vyjadřovat, ale nakonec se vyjádřím. Ono by v první řadě chtělo, aby se moderátoři nějak domluvili jak se co bude dělat. Nebudu jmenovat, ale kdo to trošku sleduje, tak asi pozná koho myslím - jeden maže jak blázen, druhej píše naprostá OTčka,... a dalo by se pokračovat. Zdá se mi, že po změně majitele fora začali všichni (většina?) blbnout. Jako kdyby se chtěli nějak ukázat a zavděčit se.
Nemyslím si, že je nutné někoho zbavovat fuknce. Každej někdy přestřelil, jako nedávno Berry. Každopádně to uznal, vrátil zpět a snažil se to vysvětlit, tak by se to už mohlo nechat být ne? Bez zbytečného urážení a nepadání, že fonzi?
Co pořád postrádám, jsou nějak komplexní pravidla fóra. Ono je super usměrňovat nějakou debatu, která nemá žádná pravidla... pak to dopadá, jak to dopadá.
V poslední řadě nechápu, proč mají post moderátora členové, kteří na forum vůbec nechodí (jeden tu byl naposledy v září, druhej v listopadu).
K těm posledním dvou odstavcům bych rád četl názor admina, ale to nevím jestli se dočkám. Zdá se mi totiž, že je mu to celkem volné....
Nemyslím si, že je nutné někoho zbavovat fuknce. Každej někdy přestřelil, jako nedávno Berry. Každopádně to uznal, vrátil zpět a snažil se to vysvětlit, tak by se to už mohlo nechat být ne? Bez zbytečného urážení a nepadání, že fonzi?
Co pořád postrádám, jsou nějak komplexní pravidla fóra. Ono je super usměrňovat nějakou debatu, která nemá žádná pravidla... pak to dopadá, jak to dopadá.
V poslední řadě nechápu, proč mají post moderátora členové, kteří na forum vůbec nechodí (jeden tu byl naposledy v září, druhej v listopadu).
K těm posledním dvou odstavcům bych rád četl názor admina, ale to nevím jestli se dočkám. Zdá se mi totiž, že je mu to celkem volné....
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
-
- Moderátor
By mě opravdu zajímalo, jak si přestavuješ tu domluvu moderátorů a pravidla pokecu, když jakýkoliv zasáh do pokecu hned vznese vlnu kritiky....
Function > Form
Function > Form
-
Ritchma. to asi ne. Já osobně to chápu že jde o to že jedno téma se tu bez vysvětlení smaže, další se tu nechá a další se zmakne a nechá...a každej mod to dělá jinak, každý téma taky jak kdyby mělo vlastní pravidla.... to ty lidi sere.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
-
- Moderátor
Přesně...Globus píše:Ritchma. to asi ne. Já osobně to chápu že jde o to že jedno téma se tu bez vysvětlení smaže, další se tu nechá a další se zmakne a nechá...a každej mod to dělá jinak, každý téma taky jak kdyby mělo vlastní pravidla.... to ty lidi sere.
Několik let zpátky jsem býval moderátorem na jednom foru. Tam to fungovalo tak, že existovalo sekce přístupná pouze moderátorům (běžným uživatelům skryta). V té sekci se řešily právě tyhle problémy, když si někdo nevěděl s něčím rady zeptal se na názor ostatních a ve výsledku se to ve většině témata vyřešilo ke spokojenosti všech stran. Taky tam existovala domluva, že když některý moderátor něco upraví, tak se pod svojí práci podepíše (tj. kdo to byl a co s tím tématem dělal). A v neposlední řadě tam existovala jak globální, tak sekční pravidla...
Ono by třeba jen stačilo, když by se téma zamklo a až následně (třeba druhý den) smazalo. Nemůžete se pak divit, že jsou uživatelé naštvaní, když mizí témata bez jakéhokoliv upozornění nebo oznámení.
Ona ta kritika není až tak na řízení diskuse, jako na provádění toho řízení (aspoň z mé strany).
-
tuhle sekci mame i na tigra foru...
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
-
- Moderátor
Když je to i na tigra fóru, tak to musí být správně
Function > Form
Function > Form
-
- Administrátor
Tady je taky uz cca 2 roky sekce pro moderatory ale nikdo tam nechodi !!!
-
Ritchma, tak nějak nechápu Tvůj poslední příspěvek
Myslím si, že je zbytečné Berryho zbavovat postu moderátora. Za celou dobu, co tu jsem, mi přijde, že je jeden z mála, který si ten post zaslouží. Možná chybu udělal, ale omluvil se a napravil ji. To by ani spousta členů neudělala.
Souhlasím s marrtym, ty pravidla jsem tu už taky zmiňoval. Někde jsem četl, že pravidla tu jsou při registraci. Tak proč je nedát i sem, případně doupřesnit pravidla v určitých sekcích? Tím by se vše vyřešilo a byl by klid. Přijde mi i dobrý nápad, aby se moderátoři pod svojí "práci" podepsali, všude jinde na fórech to tak chodí.
Myslím si, že je zbytečné Berryho zbavovat postu moderátora. Za celou dobu, co tu jsem, mi přijde, že je jeden z mála, který si ten post zaslouží. Možná chybu udělal, ale omluvil se a napravil ji. To by ani spousta členů neudělala.
Souhlasím s marrtym, ty pravidla jsem tu už taky zmiňoval. Někde jsem četl, že pravidla tu jsou při registraci. Tak proč je nedát i sem, případně doupřesnit pravidla v určitých sekcích? Tím by se vše vyřešilo a byl by klid. Přijde mi i dobrý nápad, aby se moderátoři pod svojí "práci" podepsali, všude jinde na fórech to tak chodí.
-
- Administrátor
Pravidla jsou zde - viewtopic.php?f=136&t=86873" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Moderátor
Gooder - narážel jsem na crocjirkův naprosto zbytečný příspěvek...
Takže to mám chápat tak, že místo smazání daného tématu, se má nejdříve zamknout, a napsat do prvního příspěvku důvod a kdo to udělal? Příjde mi to celkem zcestný.
Takže to mám chápat tak, že místo smazání daného tématu, se má nejdříve zamknout, a napsat do prvního příspěvku důvod a kdo to udělal? Příjde mi to celkem zcestný.
Function > Form
Function > Form
-
- Moderátor
"Nejste oprávněn číst toto fórum" asi jsou schované.milosh píše:Pravidla jsou zde - viewtopic.php?f=136&t=86873" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Moderátor
1) Zkuste se vyjadřovat slušně, sprosté příspěvky budeme cenzurovat, nebo mazat.
2) Před založením nové diskuse prosím použijte vyhledávání (tlačítko HLEDAT - vpravo nahoře).
3) Pište nadpisy srozumitelně věci typu "pomoc", se upravují či rovnou mažou.
4) Snažte se prosím psát srozumitelně a bez překlepů. Chybné příspěvky budeme upravovat.
5) Vaše témata vždy zařaďte do správné kategorie (usnadňuje to následné vyhledání příspěvků), špatně umístěná témata budeme přesouvat bez ponechání stínového tématu.
6) Příspěvky nepište od toho, aby jste jich měli co nejvíce, ale od toho aby byly věcné a někomu pomohly.
7) Jakékoliv urážky, nadávky, vulgarismy na stranu moderátorů , administrátorů nebo uživatelů mohou být potrestané vyloučením z fóra - BAN na dobu neurčitou.
8 ) Jsou zakázané příspěvky obsahující pouze "smajlíky".
9) Moderátoři i Admini jsou na tomto fóru DOBROVOLNÍ pracovníci, pokud máte k nim výhrady, stěžujte si administrátorovi.
10) Vyhrazujeme si právo mazat:
*vulgarismy, nadávky, urážky
*témata, jejich jediným smyslem je tzv. „flamewar“
*témata, která zde již byla debatována.
*odkazy na konkurenční weby s jasným účelem reklamy
11) "Citování zpráv" používejte prosím jen když je to nutné, aby se vědělo komu odpovídáte. V opačném případě prosím použijte jen "odpovědět na zprávu".
Úplně zakázané jsou několikanásobné citace a citování OBRÁZKŮ !!!!.
12) Pokuste se vynechat tzv. příspěvky OFF TOPIC (OT). Sekce Technika, Jak na to, Galerie, Tuning a Styling, Prodám/koupím... ad. jsou tu od toho aby pomáhaly v problémech ostatním uživatelům - či jim pomohly. Pokud si chcete popovídat, máte tu sekci "Pokec" , v ostatních sekcích budeme větší množství zbytečných OT rovnou mazat.
13) Komunikace na foru může být pouze v českém, slovenském či anglickém jazyce.
14) V případě, že se některý z členů, hrubě a opakovaně, i přes napomenutí, proviní proti pravidům fora, dostane upozornění s výstrahou. Za tři výstrahy dostává danný člen na jeden měsíc BAN.
15) Jakákoliv reklama na TUNINGFORU, vyjma placené reklamy, je zakázána. Pro vyjjímku kontaktujte administrátora.
16) PODPISY:
- jsou povoleny 3 řádky standartní velikostí písma a pokud někdo nemůže být bez smajlíka klidně si ho tam dejte
17) Vyhrazujeme si tyto práva kdykoliv změnit.
2) Před založením nové diskuse prosím použijte vyhledávání (tlačítko HLEDAT - vpravo nahoře).
3) Pište nadpisy srozumitelně věci typu "pomoc", se upravují či rovnou mažou.
4) Snažte se prosím psát srozumitelně a bez překlepů. Chybné příspěvky budeme upravovat.
5) Vaše témata vždy zařaďte do správné kategorie (usnadňuje to následné vyhledání příspěvků), špatně umístěná témata budeme přesouvat bez ponechání stínového tématu.
6) Příspěvky nepište od toho, aby jste jich měli co nejvíce, ale od toho aby byly věcné a někomu pomohly.
7) Jakékoliv urážky, nadávky, vulgarismy na stranu moderátorů , administrátorů nebo uživatelů mohou být potrestané vyloučením z fóra - BAN na dobu neurčitou.
8 ) Jsou zakázané příspěvky obsahující pouze "smajlíky".
9) Moderátoři i Admini jsou na tomto fóru DOBROVOLNÍ pracovníci, pokud máte k nim výhrady, stěžujte si administrátorovi.
10) Vyhrazujeme si právo mazat:
*vulgarismy, nadávky, urážky
*témata, jejich jediným smyslem je tzv. „flamewar“
*témata, která zde již byla debatována.
*odkazy na konkurenční weby s jasným účelem reklamy
11) "Citování zpráv" používejte prosím jen když je to nutné, aby se vědělo komu odpovídáte. V opačném případě prosím použijte jen "odpovědět na zprávu".
Úplně zakázané jsou několikanásobné citace a citování OBRÁZKŮ !!!!.
12) Pokuste se vynechat tzv. příspěvky OFF TOPIC (OT). Sekce Technika, Jak na to, Galerie, Tuning a Styling, Prodám/koupím... ad. jsou tu od toho aby pomáhaly v problémech ostatním uživatelům - či jim pomohly. Pokud si chcete popovídat, máte tu sekci "Pokec" , v ostatních sekcích budeme větší množství zbytečných OT rovnou mazat.
13) Komunikace na foru může být pouze v českém, slovenském či anglickém jazyce.
14) V případě, že se některý z členů, hrubě a opakovaně, i přes napomenutí, proviní proti pravidům fora, dostane upozornění s výstrahou. Za tři výstrahy dostává danný člen na jeden měsíc BAN.
15) Jakákoliv reklama na TUNINGFORU, vyjma placené reklamy, je zakázána. Pro vyjjímku kontaktujte administrátora.
16) PODPISY:
- jsou povoleny 3 řádky standartní velikostí písma a pokud někdo nemůže být bez smajlíka klidně si ho tam dejte
17) Vyhrazujeme si tyto práva kdykoliv změnit.
Function > Form
Function > Form
-
- Moderátor
pouze pro módym.artty píše:"Nejste oprávněn číst toto fórum" asi jsou schované.milosh píše:Pravidla jsou zde - viewtopic.php?f=136&t=86873" onclick="window.open(this.href);return false;
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
-
- Administrátor
Pravidla tu jsou, ale i přes jejich přítomnost je Ti prd platné, že je máš, když nejsou dodržována. Jediné pravidlo, které by mělo platit tedy je "nechovej se k ostatním tak, jak nechceš, aby se chovali oni k Tobě".m.artty píše:Co pořád postrádám, jsou nějak komplexní pravidla fóra. Ono je super usměrňovat nějakou debatu, která nemá žádná pravidla... pak to dopadá, jak to dopadá.
A k druhému odstavci - kteří to jsou?
-
- Moderátor
To podle mě myslí tommyho a eiffela...
Function > Form
Function > Form
-
- Moderátor
amogh
Eiffel
Fazeey
Jergi
Tommy1978
Eiffel
Fazeey
Jergi
Tommy1978
-
je jich dost m.artty
taky přidam
fufu
Sly
yanek
homer01
kujon
baurak
BTW proč forum překlada slovo Pe.do.be.ar na medved?
taky přidam
fufu
Sly
yanek
homer01
kujon
baurak
BTW proč forum překlada slovo Pe.do.be.ar na medved?
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
-
Vůči moderátorům nic nemám, spíše mi příjde, že se tady předvádí někteří členové, kteří tady jsou déle . . . potom z toho vznikají konflikty s adminy/moderátory a dochází k tomu co je tady teď . . . takže nechápu proč se všechno háže na moderátory, převážně teď na Berryho. Kolikrát jste vy byly OT v nějakém támatu, porušili (ikdyž jen okrajově) nějaké pravidla atd . . .
BIGPAPA: chceš aby se PE.DO.BE.AR překládal jako BIGPAPA ?
BIGPAPA: chceš aby se PE.DO.BE.AR překládal jako BIGPAPA ?
-
ty mi taky polib ja nechci aby se to vubec překladalo, pak tu sem napíšu nějaký velmi duležitý cizojazyčný název a přeloží mi to na nějakou kravinu
ano a s tím podpisem pod svojí provedenou Editaci, výmaz atd by se měli modi podepsat za svojí odvedenou praci se taky každej podepíše
ano a s tím podpisem pod svojí provedenou Editaci, výmaz atd by se měli modi podepsat za svojí odvedenou praci se taky každej podepíše
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
-
Tak to alespon, 10 nasobny ban pro NeviMa a starletaRitchma píše: *témata, jejich jediným smyslem je tzv. „flamewar“