Tendence TF jít (však vy víte)
Moderátor: Admins
-
Re: Tendence TF jít (však vy víte)
Kdyby měla aspoň obě kozy stejně velký
-
nooo to mimo silikonů moc často není ale tenhle rozdíl je extrém
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
-
-
pravá je tak čtyřka a levá s bídou trojka ne?
Life is too short to drive boring cars
-
smazano
Naposledy upravil(a) AlesiBoss dne 12 črc 2014 10:36, celkem upraveno 1 x.
už nemám hnujdaj...
-
- Moderátor
Je to tu samej fetak.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
-
Zemi to odhalil
PS: a ty nejvetsi hovadka ty kozy maji navic v avataru..
PS: a ty nejvetsi hovadka ty kozy maji navic v avataru..
-
- Moderátor
S lidma nic neudelas... Stejne jako si budou kupovat porad kokotavky tak budou zvracet po forech...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
-
Lol kokotavky ladislavku:)
Volvo V40 2.0 T4 yellow Faketaxi
Go HARD or Go Home!!!
Go HARD or Go Home!!!
-
dobrz deň
-
- Moderátor
moc
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
-
- Moderátor
hoši už jděte někam, mi přijde, že se jednomu šlápne na krk a on to radši vezme a zamkne, aby už nikdo nemohl reagovat a pak to všechno smaže můj názor, moje věc, klidně oponujte, ale já bych to nechal otevřený, ať si tam klidně vynadaj do ko*otů, aspoň je to přejde a bude pak klid, zbytek fóra se u toho aspoň pobaví
viewtopic.php?f=116&t=103089&p=2043711#p2043711" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=116&t=103089&p=2043711#p2043711" onclick="window.open(this.href);return false;
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
-
- Moderátor
Rudi ja tonzas odemknu...ze jsem vitr tam plast me fakt nerozhodilo hele...ok at se o to postara jiny moos...
" www.autowerks.cz "
-
škoda toho LOCKu, docela dobře jsem se bavil takhle večer
Life is too short to drive boring cars
-
Tholisi nenech se rozhodit, reagoval jsi dobře stejně tam nablijou akorát víc sraček a bude s tím mít někdo jiný víc práce s promázáváním...
edit: viz Aktuální fota....oni prostě jenom chtějí blít, snad se z toho vyspí....
edit: viz Aktuální fota....oni prostě jenom chtějí blít, snad se z toho vyspí....
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
-
- Moderátor
Unlock...nechtel jsem aby to eskalovalo...pac prat nekomu zraneni ci smrt...ale ok...mate co jste chteli...
LM: nemam potrebu tu s nekym bojovat...unlock a roztrhejte si obcanky...Rudi ma pravdu ze nejsem nestranej..i kdyz ten lock byl fakt z duvodu viz. Vyse...
LM: nemam potrebu tu s nekym bojovat...unlock a roztrhejte si obcanky...Rudi ma pravdu ze nejsem nestranej..i kdyz ten lock byl fakt z duvodu viz. Vyse...
" www.autowerks.cz "
-
No když to pak promažeš, tak mě je to jedno, že jo... Já už se nevyjadřuju
Ale to, že po zamčení mého projektu to někteří roznesli do dalších sekcí fakt dokazuje, že všechno zlo jsme tady my s Alešem
Ale to, že po zamčení mého projektu to někteří roznesli do dalších sekcí fakt dokazuje, že všechno zlo jsme tady my s Alešem
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
-
- Moderátor
Víš migueli a to je podle mě právě ta chyba móda, nikoliv tvoje. Tady se může horlivě "debatovat" a i ty ses do tý debaty připojil, nicméně největší škoda mi přijde lock a následný přelití konfliktů do jinejch sekcí, protože se dotyční chtěj vyjádřit...
Nejen tvoje téma, ale i todle téma je toho jasným důkazem, první dny strašný boje, výměna názorů a následně je tu už pár měsíců klid...
Nejen tvoje téma, ale i todle téma je toho jasným důkazem, první dny strašný boje, výměna názorů a následně je tu už pár měsíců klid...
VW - Very Wonderful
-
- Moderátor
A co jste si pomohli? Zase bude půlka fora zasraná vašima hovnama a nic z toho. Jak už jsem tu několikrát psal, existuje tu ignorace...
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
-
- Moderátor
Rudi sorry ale fakt ti neprijde prehnany si prat tyhle vefi?? Ja se tady temahle roztrzkama spis bavil ale tohle je na me moc.. Je to za limitem...
Chybu beru na sebe...mate to odemceny a postrilejte se...
Chybu beru na sebe...mate to odemceny a postrilejte se...
" www.autowerks.cz "
-
- Moderátor
A já snad říkám, že je to správný? To, že jeden uletí a napíše takovou debilitu, je opět jenom jeho názor a jeho věc, věřím tomu, že to naopak většina TFka odsoudí a jestli sem si dobře všiml, nikdo se k jeho "přání" ani nepřidal...je to odemčený a je klid až na jednu výjimku
VW - Very Wonderful
-
napisu to este jednou a at klidne dostanu ban... sem slusny clovek, chovam se k vecem a lidem s uctou (par clenu me zna) ale co sem napsal za tim si stojim a to sem se drzel hodne pri zemi...
a at me fakt klidne cele forum odsoudi, je mi to jedno...
a at me fakt klidne cele forum odsoudi, je mi to jedno...
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Hledáte chybu tam kde není. Taky jsem měl tady projekt když jsem tu byl novej, někteří si ještě možná pamatujou stavbu bíle oktávky. Kdy nešlo ani o tuning jako spíše o styling a taky jsem se setkal ze začátku jen se samými negativními reakcemi od zdejších členů. Ale snažil jsem se chovat jako člověk a né když si někdo dá tu práci rozepsat nějaké věci, které můžou poradit, tak danému na pišá ať jde do <>, a že to ani nebudu číst.
Na druhou stranu LM je oživením tady na foru, které jej vytrhlo z těch stojatých vod Na všem špatném je něco dobrého a věřím, že jeho téma posloužilo mnoho lidem k pobavení nad proběhlou konverzací několika lidí.
LM by měl kompletovat teda to co chce a až budou nějaké přínosné postupy + fotodokumentace, požádat o změnu jména současného projektu a založit si nový, kde když představí opravdu to, že se už něco událo a posunulu v tomhle směru přestavby, tak tam proběhne mnohem lepší diskuze
Na druhou stranu LM je oživením tady na foru, které jej vytrhlo z těch stojatých vod Na všem špatném je něco dobrého a věřím, že jeho téma posloužilo mnoho lidem k pobavení nad proběhlou konverzací několika lidí.
LM by měl kompletovat teda to co chce a až budou nějaké přínosné postupy + fotodokumentace, požádat o změnu jména současného projektu a založit si nový, kde když představí opravdu to, že se už něco událo a posunulu v tomhle směru přestavby, tak tam proběhne mnohem lepší diskuze
-
- Moderátor
Dovolím si přidat vlastní názor:
Jak možná někteří víte, po Miguelovi jsem jeden čas docela šel - za jeho chování na fóru. Od té doby, dle mě, poměrně hodně zlepšil svoje chování. Některým je pořád trnem v oku (za což si do jisté míry může sám za to, co předváděl v minulosti), nicméně celej storm out v jeho topicu vzešel z toho, že se začaly vytahovat sračky (Flanel promine, ale je to tak). Jednalo se o věci, který nejsou příjemný, ale měly se řešit přes SZ nebo v případě nutnosti debatou v sekci Blacklist. Tuhle přestřelku jsem na přání LM smazal (a udělám to kdykoli znova, do Projektů to opravdu nepatří).
Potom začal lynč č.2 kvůli posranýmu stěrači. Lidí, kteří zahlazovali auta a odstraňovali stěrače jsou tu bezesporu desítky, ale v okamžiku, kdy to udělal někdo "nepohodlný" se z toho opět udělala aféra, která eskalovala v to, co je v topicu teď. A nezlobte se na mě, ale k věci je asi 10% posledních příspěvků. Následně se k flamování přidal i sám autor.
V sekci Projekty budu do budoucna nekompromisní a udělám všechno pro to, aby alespoň tahle sekce byla věcná a člověk si v ní mohl počíst/ pokoukat. Během své existence na tomto foru jsem pochopil, že větší zásahy do diskuzí nevedou vždycky nutně k uklidnění. Proto přistupuju třeba k sekci Pokec benevolentněji. V Projektech tohle ale opravdu trpět nebudu, jedině, pokud se autor vyloženě neztotožní s OT, které tam jsou.
Budu rád za jakýkoli názor, případně návrh, jak dál postupovat. Jinak budu konat dál podle svýho nejlepšího vědomí a svědomí, jako se to snažím dělat doposud.
Jak možná někteří víte, po Miguelovi jsem jeden čas docela šel - za jeho chování na fóru. Od té doby, dle mě, poměrně hodně zlepšil svoje chování. Některým je pořád trnem v oku (za což si do jisté míry může sám za to, co předváděl v minulosti), nicméně celej storm out v jeho topicu vzešel z toho, že se začaly vytahovat sračky (Flanel promine, ale je to tak). Jednalo se o věci, který nejsou příjemný, ale měly se řešit přes SZ nebo v případě nutnosti debatou v sekci Blacklist. Tuhle přestřelku jsem na přání LM smazal (a udělám to kdykoli znova, do Projektů to opravdu nepatří).
Potom začal lynč č.2 kvůli posranýmu stěrači. Lidí, kteří zahlazovali auta a odstraňovali stěrače jsou tu bezesporu desítky, ale v okamžiku, kdy to udělal někdo "nepohodlný" se z toho opět udělala aféra, která eskalovala v to, co je v topicu teď. A nezlobte se na mě, ale k věci je asi 10% posledních příspěvků. Následně se k flamování přidal i sám autor.
V sekci Projekty budu do budoucna nekompromisní a udělám všechno pro to, aby alespoň tahle sekce byla věcná a člověk si v ní mohl počíst/ pokoukat. Během své existence na tomto foru jsem pochopil, že větší zásahy do diskuzí nevedou vždycky nutně k uklidnění. Proto přistupuju třeba k sekci Pokec benevolentněji. V Projektech tohle ale opravdu trpět nebudu, jedině, pokud se autor vyloženě neztotožní s OT, které tam jsou.
Budu rád za jakýkoli názor, případně návrh, jak dál postupovat. Jinak budu konat dál podle svýho nejlepšího vědomí a svědomí, jako se to snažím dělat doposud.
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
-
- Moderátor
co udělat topic sračky kam by se tadle debata přesouvala vždycky? nikdo by neplakal že je to smazané/zamklé a mohl se hádat mimo sekce kde to nemá co dělat.
Jakože občas se tam sám chodím usmát ale takové kktské hádky podle mě odhánějí ty kteří tu někdy něco vysvětlovali o performance úpravách kvůli kterejm sem se tu regl.
Jakože občas se tam sám chodím usmát ale takové kktské hádky podle mě odhánějí ty kteří tu někdy něco vysvětlovali o performance úpravách kvůli kterejm sem se tu regl.
-
jajiN: tvůj moudrý a objektivní názor to tady velice obohatil. Do kosočtverce jsem posílal jenom Pufka a to po tom, co jsem mu několirktá slušně napsal, že jeho názory, které byly většinou totálně mimo, mě nezajímají a on měl pořád tendenci mi tam psát chytrácké eseje....
Kane: beru tě za slovo, odedneška nereaguju na žádné popouzení k hádkám apod, prostě to budu ignorovat, jenom teda doufám, že se to tam nebude hromadit
Kane: beru tě za slovo, odedneška nereaguju na žádné popouzení k hádkám apod, prostě to budu ignorovat, jenom teda doufám, že se to tam nebude hromadit
-
- Moderátor
LM: Díky za závazek. Já se zase budu snažit, aby těch zbytečných sraček na tvou hlavu dopadalo co nejmíň...
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
-
tam by se mohl presunout celej topic migelaDacan píše:co udělat topic sračky kam by se tadle debata přesouvala vždycky? nikdo by neplakal že je to smazané/zamklé a mohl se hádat mimo sekce kde to nemá co dělat.
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
-
- Moderátor
...a 90% tvých příspěvků... Přesně to je to, o čem mluvím
-