Smile "spek" + případ zašitého Miguela

Od nás pro Vás, informace o tomto fóru od administrátorů, návrhy na vylepšení webu atd..

Moderátor: Admins

Butcher

Re: Smile "spek"

Příspěvek od Butcher »

Beaver píše:škodí okolí...prostituce...
To ale prece neni pravda :lol:
KEHO rennsport

Taboo

Příspěvek od Taboo »

tholis píše:Je to ciste o darwinismu...Slabe kusy se nemaji podporovat, ale majj zemrit...My jsme jedina civilizace co to popira...Musi zde fungovat rovnovaha...clovek by mel nebo by musel drive mit pro spolecnost nejaky prinos aby mel pravo cerpat jeji zdroje. Jednoduche..
Pravdou je, ze pokud zvazime nektere lidske aktivity, tak bychom se - coby lidstvo - z pohledu treba obyvatelu jine planety nejspis moc inteligentne nejevili. Tim nemyslim jen nase nesmyslne valky ve jmenu ruznych bohu, nasi honbu za materialistickym vlastnictvim a touze po moci, ale treba take nasi inteligenci projevenou v oblasti ruznych sportu. S vyjimkou snad jen boju o partnery za ucelem mnozeni v pripade nekterych druhu, clovek nevidi zvirata zamerne delat neco, kde by se mohly poranit anebo i zemrit. Nikdo nevidi gazely zamerne skakat z 300m utesu jen aby videly, ktera z nich dopadne nejdale. Stejne tak se neda videt 20 lvu vzajemne mlatit v honbe o kus zirafiho hovna, ze ktereho zadny z nich nema sebemensi uzitek. Pouze lidi, nejinteligentni forma zivota na zemi, se zcela dobrovolne a zamerne privadi v nebezpeci a moznosti poraneni anebo i smrti provozovanim vsemoznych priblblych konkurecnich aktivit, kterym rikame "sport". Nejen z pohledu obyvatelu jinych planet, ale i mnohych nasich vlastnich zvirat (ktere my povazujeme za mene inteligentni) se musi nase lety na dvou prknech uchycenych k nasim chodidlum, 300km/h jizdy v kupach zeleza s litry vysoce horlaveho paliva anebo vzajemne napadani v honbe za micky vsemoznych barev, velikosti a tvaru musi jevit jako naprosta debilita. Na jednu stranu se v civilnim zivote usmernujeme vsemoznymi zakony a narizenimi, ale kdyz prijde na sporty, tak je najednou vse OK. Na dalnicich a ve mestech mame nejvyssi povolenou rychlost abychom se vzajemne nezabijeli, ale v motorsportech at si kazdy jede jak jen nejrychleji umi. V civilnim zivote si zakazujeme se vzajemne napadat, ale v ringu je z te zakazane aktivity "sport" s cilem zmlaceni oponenta tak, ze se nedokaze udrzet na nohou. Co je jeste lepsi je, ze my dobre vime, ze se pri provozu tech vsemoznych nesmyslnych aktivit muzeme zranit anebo i zemrit, ale prestaneme je delat? Ne! My se pri jejich provozovani budeme pred vlastni debilitou chranit pouzivanim vsemoznych ochranych prostredku, jen abychom ty nesmyslne aktivity mohli i nadale provozovat. My radeji vynalezneme vsemozne helmy, nehorlave obleceni a obrneni chranici nase hlavy a tela - jen abychom mohli i nadale jezdit pri 100km/h na kusu nejakeho prkna z toho nejprudsiho kopce, ktery se nam podari najit anebo delat salta s nadrzi benzinu mezi nohama. Pokud zvazime nebezpecnost nekterych tech "sportu", tak jedinym logickym vysvetlenim jejich zrodu muze byt snad jen opilost dvou dementu, kteri se na ceste z hospody sazeli, ze jeden z nich neskoci z mostu, nedokaze dojet do jine hospody pod deset minut anebo snest 10 uderu pesti do hlavy.
Co lidstvu chybi je prirodni vyber. My chranime sve vlastni idioty, kteri by v risi zvirat neprezili ani jeden tyden. Kdyby bylo po mem, tak bych zakazal a naprosto znelegalnil jakekoliv ochrane prostredky urcene k provozovani jakehokoliv sportu. Vsechny helmy, rukavice, ochrane obrneni a obleceni, boty, etc. Vsechny sporty by musely byt provozovany pouze ve spodnim pradle bez jakekoliv ochrane funkce. Pouze pote by to bylo fer a doslo k uplatneni prirodni selekce, kde ti slabi a mene inteligetni jedinci jsou eliminovani ve prospech tech silnejsich a chytrejsich.
:lol: :lol: :lol:
IQ stylingem nenahradis.

remix

Příspěvek od remix »

Já si říkám, že už jsem tu dlouho neviděl jednoho místního člena a tu takové zašité téma o špeku spek :shock:
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

Kane13
Moderátor

Re: Smile "spek" + případ zašitého Miguela

Příspěvek od Kane13 »

S dovolením jsem upravil název tématu, aby bylo jasno :D Přesunout z admin sekce to bohužel nedokážu
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

Bobek

Příspěvek od Bobek »

A tak jak to teda je s tím zadržením? :policie:

Co pan košilák, neřekl by něco k témetu? :lol:
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw

buceek07

Příspěvek od buceek07 »

Taky mě to zajíma :)

Takeshi

Příspěvek od Takeshi »

tak jak teda, otevřu topic a kde nic tu nic :kladivo:

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

tholis píše:Boda trosku jsme to vytrhli z kontextu ze? Preju mu to co uz ma=sedet v lapaku za podporu vyroby narkotik protoze to delal.
To mě fakt pobavilo, že tady jeden dement hodí "zaručené informace" a zaručený článek a jiní dementi se toho hned chytnou jako nezvrtitelného faktu :lol: jsem rád, že se tady nic nezměnilo, protože v práci se bude zábava zase hodit :lol: dokonce bych i řekl: Chyběli jste mi, k*kůtci :lol:
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Zpět na „Administrátorská sekce“