Co vam zde jeste chybi za tema?
Moderátor: Admins
-
- Administrátor
Co vam zde jeste chybi za tema?
Tak sem piste, co byste jeste uvitali pridat do fora za temata atd..
Myslim, ze by nebylo spatny udelat i sekci UKRADENO, protoze auta se porad kradou, radia a kola bohuzel taky a urcite bysme si treba navzajem mohli nejak pomoci. Cechy jsou maly a clenu fora uz je dost z cely zeme
Myslim, ze by nebylo spatny udelat i sekci UKRADENO, protoze auta se porad kradou, radia a kola bohuzel taky a urcite bysme si treba navzajem mohli nejak pomoci. Cechy jsou maly a clenu fora uz je dost z cely zeme
-
-
- Moderátor
ona hledá jeho aha kurva to sem jinde
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
-
jaky odcizeno??? nazval bych to: zase neco slohli, hajzlove.... jinak ta sekce tu opravdu chybi!! seznamku nebrat, yanek by delal ostudu a mama by nahanela ctrnactky a to by nam to tu za chvili probirala mravnostni a jeste by na mne prisli... to neeeeLaconi píše:Mildo souhlasim s tou sekcí "ukradeno" jen by jí pojmenoval přecejen spíš "odcizeno" zní to líp
:: STSC :: Styling & Tuning Scene Czakowitze ::
::Stránky Komára 1981 o Škodě GarPid ZDE!::
-
- Moderátor
kdes na to prisel? tady? a kdo?Laconi píše:I když ta seznamka taky neni špatnej nápad, jen by si z toho asi každej dělaj jen psinu jak je zde dobrým zvykem
...:::Toyota Celica 2.0GTi 16V 115kW 89':::...- Ex
...:::Toyota Celica 2.0Turbo All Track 150kW 89':::...
...:::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 136kW 88':::...- Ex
...:::Toyota 4Runner 2.4i 84kW 89':::...
...:::N.M.T. Engineering:::...
...:::Toyota Celica 2.0Turbo All Track 150kW 89':::...
...:::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 136kW 88':::...- Ex
...:::Toyota 4Runner 2.4i 84kW 89':::...
...:::N.M.T. Engineering:::...
-
-
Ukradeno je dobrej nápad jenom nevim jestli by v tom tématu byl takovej frmol, protože naštěstí asi ne každýmu se denně něco odcizuje a ostatní naopak asi o tom jen stěží můžou něco vědět....seznamka je taky dobrej nápad, někteří by to určitě uvítali....že mám pravdu Laconi, ale tunerek sem zatim taky moc nechodí
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
-
Já bych jsem dal sekci SMAJLÍCI
Simír - zakladatel T.C.P.
www.tclubpardubice.wz.cz
-
-
-
No nemyslim zrovna seznamku, ta tady neni tak si z ní srandu neděláme, ale každý téma, i vážný se časem stejně zvrhne v totálně OT pokecGlim píše:Taky nechápu o čem mluvíš.Leňulka píše:kdes na to prisel? tady? a kdo?Laconi píše:I když ta seznamka taky neni špatnej nápad, jen by si z toho asi každej dělaj jen psinu jak je zde dobrým zvykem
-
-
-
-
- Moderátor
to ne tam bude břéta psát furt ot
-
-
napadlo me takoveto tema, nevim jak to presne napsat .... neco jako
" tuning - doprava"
jako casto tady nekdo neco prodava, ci kupuje nebo jinak kseftuje a pri tom je problem z dopravou ci odeslanim zasilky pri tom spousta lidi denne nekde jezdi a cestujou
takze me napadlo tema v kterem by byly prispevky typu:
-jedete nekdo 32.13.2015 do Chebu
-potrebuju v Postoloprtech vyzvednout polep víčka nádrže
-zitra Humpolec, stavit se u Hliníka pro křídlo atd
jinak ja jedu za chvili do usti a hned zpet do prahy kdyby nekdo neco potreboval
ve stredu zase do sokolova a uz sebou naky zasilky vezu takze klidne muzu jedny modry ledky prihodit
" tuning - doprava"
jako casto tady nekdo neco prodava, ci kupuje nebo jinak kseftuje a pri tom je problem z dopravou ci odeslanim zasilky pri tom spousta lidi denne nekde jezdi a cestujou
takze me napadlo tema v kterem by byly prispevky typu:
-jedete nekdo 32.13.2015 do Chebu
-potrebuju v Postoloprtech vyzvednout polep víčka nádrže
-zitra Humpolec, stavit se u Hliníka pro křídlo atd
jinak ja jedu za chvili do usti a hned zpet do prahy kdyby nekdo neco potreboval
ve stredu zase do sokolova a uz sebou naky zasilky vezu takze klidne muzu jedny modry ledky prihodit
Touran BMM
-
- Moderátor
já v pondělí jedu z kavkazský do dvorců max
-
Re: Co vam zde jeste chybi za tema?
Souhlasím s tebou... dobrej nápad.milosh píše:Tak sem piste, co byste jeste uvitali pridat do fora za temata atd..
Ja mam taky jeden, co takhle téma Rally...
-
- Moderátor
to bys byl hodnej, to se mi zrovna hodiLaconi píše:No já budu zítra přeparkovávat kárku takže pokud by někdo chtěl něco převést vod nás vod popelnic k našemu vchodu tak mu to tam hodim
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
-
-
téma ZávodyHašan píše:Souhlasím s tebou... dobrej nápad.milosh píše:Tak sem piste, co byste jeste uvitali pridat do fora za temata atd..
-
ja jsem pro ZUMPA
tam by se hazeli thready co jsou reqesty bez answeru, pokec starsi nez 2 mesice, tuning a VT typu "mam si tam dat todle kridlo: obrazek"... dva tydny nic a potom "tak jsem si tam dal nakonec toto: obrazek"... po mesici bych to hazel uzamcene do zumpy, ale NEMAZAT!!!! nekomu se to jeste muze hodit a kdyz to nenajde normalne v puvodnim tematu tak to najde v zumpe....ale uz to nemuze ozivit ve smyslu "prece jenom zase otravuju po dvou tydnech, moc se mi to nelibi, a tak se ptam znovu:"
Tot muj nazor... prida se nekdo???
nebo je to blbej napad??? (co to povidam, ty ja prece nemam )
tam by se hazeli thready co jsou reqesty bez answeru, pokec starsi nez 2 mesice, tuning a VT typu "mam si tam dat todle kridlo: obrazek"... dva tydny nic a potom "tak jsem si tam dal nakonec toto: obrazek"... po mesici bych to hazel uzamcene do zumpy, ale NEMAZAT!!!! nekomu se to jeste muze hodit a kdyz to nenajde normalne v puvodnim tematu tak to najde v zumpe....ale uz to nemuze ozivit ve smyslu "prece jenom zase otravuju po dvou tydnech, moc se mi to nelibi, a tak se ptam znovu:"
Tot muj nazor... prida se nekdo???
nebo je to blbej napad??? (co to povidam, ty ja prece nemam )
-
Jo to taky!!!! Racing - Obsah: motokary, WRC, F1... lepsi nez to resit v pokecuNo_name píše:téma ZávodyHašan píše:Souhlasím s tebou... dobrej nápad.milosh píše:Tak sem piste, co byste jeste uvitali pridat do fora za temata atd..
naprosty souhlas!!!!